Forgalomkorlátozás útfelújítások miatt
Bulvár
2014. márc. 24.

<p style="text-align: justify;">A Magyar Közút Nonprofit Zrt. uniós forrásból idén több mint 46 kilométernyi utat újít fel, emellett a vasútfelújítással kapcsolatos útépítések is folytatódnak. Emiatt több helyen útlezárással, forgalomkorlátozással kell számolniuk az autósoknak.</p>

Ma délelőtt 11 órakor kezdődtek meg a Bajcsy-Zsilinszky utat, a későbbiekben pedig a Kossuth Lajos utcát is érintő, útfelület javításból álló munkálatok. A felújítás idejére egy sávos forgalomkorlátozás és 30 kilométeres sebességkorlátozás lép érvénybe.

 

A 10-es főúton Pilisvörösváron a Fő utcában vasúti felüljárót építenek. A főutat lezárták a 20-as km-nél, a forgalmat terelőútra irányítják, a pilisszentiváni elágazásnál, a 21-22 km között csomópontot építenek, félpályás lezárás érvényes, jelzőőr segíti a közlekedést. A térségben rendszeres a torlódás, ma is erre kell számítani.

 

A 11-es főúton Szentendre északi részén és Leányfalun a 23-27 km között felújítják a burkolatot, a fél útpályát szakaszosan lezárták. Napközben jelzőőrök irányítják a gyakran feltorlódó forgalmat. Általában 20-30 perccel is hosszabb lehet a menetidő.

 

/Útinform/

(forrás)