A rendőrök szeme láttára árult füvet
Bulvár
2014. febr. 24.

<p style="text-align: justify;">Az esztergomi rendőrök 2014. február 22-én délután igazoltattak két férfit Esztergomban. Látták, hogy egymással szemben állnak és csereberének valamit, majd mikor észrevették a járőröket, gyorsan távozni próbáltak.</p>

Az egyenruhások átvizsgálták a 28 éves Sz. Zoltán és a 18 éves P. Mihály ruházatát. P. nadrágjának zsebében alufóliába csomagolva ismeretlen eredetű növényi származékot találtak, míg Sz-nek a pénztárcájából esetett ki egy aprócska csomag, melyben szintén jellegzetes szagú zöld növény volt. A fiatalabb férfi az egyenruhásoknak elmondta, hogy 1000 forintot fizetett ismerősének a bódító hatású növénymaradványért, ezt az adásvételt látták meg a rendőrök. 

 

A két férfit a járőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol velük szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak. Mindkét esetben pozitív lett az eredmény, így Sz. Zoltán és P. Mihály ellen is kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

 

/KEMRFK/

 

(forrás)