Gyurcsány bemutatta Vadai Ágnest az esztergomiaknak

Gyurcsány bemutatta Vadai Ágnest az esztergomiaknak

2014.02.12. 11:46

Szimbolikus győzelmet vár a baloldal Esztergomban, ahol az Összefogás a DK egyik legismertebb politikusát indítja. Gyurcsány Ferenc kedden mutatta be az esztergomiaknak Vadai Ágnest, akiről még azt is elárulta, miben vetekszik a feleségével. Gyurcsány a fórumon sok szóviccet gyártott, Mesterházyról szót sem ejtett, Orbánt viszont vagyonnyilatkozati csatára hívta, a fideszesektől pedig szeretet kért. - olvasható az Origo beszámolójában.

"Gyurcsány Ferenc úgy nyomja végig, mint Hofi" - súgta a fülembe a kedd esti esztergomi DK-fórum egyik lelkes résztvevője, miután a közönségből többeknek már potyogott a könnye a volt kormányfő beszólásaitól és poénjaitól. Gyurcsány valóban úgy szónokolt végig egy óra húsz percet, mintha a Dumaszínház vagy a Rádiókabaré következő adásába készülne.

 

A teljes írás az Origo-n olvasható.

2014.02.16. 11:52

  Győzi!

 "Igen nagy rajongója és tisztelője voltam és vagyok a mai napig is Hofi Gézának. De ki az az elvetemült esztergomi, aki Gyurcsányt hozzá meri hasonlítani ? Min ahogy mondani szokták "a cipőjét sem pucolhatta volna" ez az eszement politikus....... !!! "

 Igen!

  De ez teljesen természetes, mert miközben Gy F.Csillebércen, közpénzen vigan énekelte,  " mint a mókus fenn a fán, az uttörő oly vidám"

  Eközben Hofi  Géza kilencesével szedte a nyers téglát a téglagyárban és tólta csillékbe majd rakta az esetenként 60 C'-os égetőkemencébe.

Szóval a szocializációs körülményekben leledzik a külömbség.

Mert miközben  Hofinak nőtt a "muszklija"agyilag is gyarapodott!

Gy-ra viszont csak a hülyeség rakódott, no meg a gazemberség !

Igy történt aztán, hogy " először lett gazdag,csak  azután lett politikus" és gyarapitotta  azt a hatalmas vagyont amit négy évalatt összeszerzett                  amit a vadkapitalizmusban is csak generációkon keresztül tudtak felhalmozni.

Amire persze ő igen büszke, igy aztán úgyérzi ő az egyedüli személy az országban aki predesztinált a baloldal ,/a bérből és fizetésből élő munkások/ érdekeinek képviseletére. Te láttad a majmok bolygólyát? Nos mikor eltorzult arcal rázza az öklét a levegőbe én ilyenkor mindig a filmre asszociálok . Na meg a Marosánra

talán kicsit öt majmolja?!

Persze lehet,hogy ez csak az én történelmi tudatlanságom miatt van.

Szóval ennél azért szebb jövőt!  mintamókusfennafán.

2014.02.16. 9:47
kurázsi:

   Nemtudom mivan ebben a városban? Már a Karcagi bukott politikust    importáljuk képviselőnek az országgyülésbe ? Gyulus holhagytátok az eszeteket?

Igen nagy rajongója és tisztelője voltam és vagyok a mai napig is Hofi Gézának. De ki az az elvetemült esztergomi, aki Gyurcsányt hozzá meri hasonlítani ? Min ahogy mondani szokták "a cipőjét sem pucolhatta volna" ez az eszement politikus....... !!!

2014.02.14. 18:26

   Nemtudom mivan ebben a városban? Már a Karcagi bukott politikust    importáljuk képviselőnek az országgyülésbe ? Gyulus holhagytátok az eszeteket?