Fizetés nélkül lépett le a szállóból

Fizetés nélkül lépett le a szállóból

2014. 01. 30. 14:24

Csalás vétség és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy győri férfi ellen, aki 10 napot töltött egy esztergomi szállóban 2013 nyarán, végül fizetés nélkül távozott. 

A 21 éves M. Péter interneten, álnéven jelentkezett be a panzióba, ahova a megadott napon meg is érkezett. A gyanúsított a szálló vezetőjének azt állította, hogy dolgozni jött a városba, valójában viszont azért ment Esztergomba, hogy közelebb legyen Táton élő barátnőjéhez. M. Péter 10 napot lakott a szállodában, majd 2013. augusztus 10-én fizetés nélkül hagyta el a hotelt, még a szoba kulcsát is magával vitte. Olyan gyorsan távozott, hogy még ruháit is a szobában hagyta, amelyekért később már nem mert visszamenni.

 

A 21 éves férfit 2013. szeptember 27-én hallgatták ki gyanúsítottként az Esztergomi Rendőrkapitányság nyomozói. M. Péter bevallotta, nem ez volt az egyetlen bűncselekmény, amit elkövetett. Elmondta, hogy meglopta barátnője édesanyját, mikor egyszer náluk volt látogatóban. Elvitte a sértett arany ékszereit, amiket később egy barátjának adott tovább korábbi tartozása fejében. A férfi ellen folytatott büntetőeljárást a rendőrség 2014. január 29-én befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

/KEMRFK/

Még nincsenek kommentek :(