Azonnali megoldást várunk a közvilágítás helyreállítására!

Azonnali megoldást várunk a közvilágítás helyreállítására!

2013. 12. 08.

Múlt pénteken, a kései órákban rablótámadás történt Esztergom szűken vett belvárosában. Egy hölgy vált két férfi támadásának áldozatává a kivilágítatlan utcán.
Ez az eset az amely arra késztet, hogy újra megszólaljak Esztergom közvilágításának, pontosabban annak hiányának ügyében.

Esztergom képviselő-testülete még szeptember 12-én teljes felhatalmazást adott Tétényi Éva számára, hogy megoldja a város közvilágításának tragikus helyzetét. 
Éppen negyed év telt el azóta, azonban a jelek szerint a polgármester asszony képességeit meghaladta ez a feladat. Polgármesterünk számára bizonyára megnyugtató, hogy a téli napforduló után már rövidülnek az éjszakák, így több lesz a fény; de mi ennél komolyabb lépéseket várunk el. 
Sajnálatos, hogy három hónap után még mindig vannak sötét utcák és szégyenszemre van, ahol csak minden második-harmadik lámpatest világít. Ennél is sajnálatosabb az, hogy a kivilágítatlan utcák ezernyi veszélyt rejtenek magukban. 
A 2013-as költségvetés Tétényi Éva általi elszabotálása miatt utcáink kátyúsak, veszélyben van a téli síkosságmentesítés is, amely a hiányos közvilágítással párosulva életveszélyes helyzeteket teremthet. Ennél is szörnyűbb azonban az, hogy a kivilágítatlan utcán – Esztergom belvárosában – immáron rablótámadás is történt. Ne várjuk meg azt, amíg tragédia történik!
Ezért felszólítom polgármester asszonyt, hogy a sajtóközleményekben folyamatosan hazudott ál-sikerpropaganda helyett lépjen végre a tettek mezejére, vagy ha nem boldogul a feladattal, akkor jelezze ezt számunkra, hogy hozzáértő emberek kezébe adhassuk Esztergom egyik legnagyobb problémájának megoldását!

György Róbert
elnök, Fidesz Esztergomi Szervezete

2013. 12. 11.
percjelzo:

Itt a hatalomról, és a pénzről szól minden.

Nyilván. Csak ott nem ezekről szól, ahol se pénz, se hatalom.

Most itt elmondom, megint tévednek!! Kicsit Esztergom érdekeit is kellene már nézniük!

Tévedtek amikor Meggyest oda tették, tévedtünk amikor Tétényire rábíztuk magunkat, valószinűleg tévedünk még egy párszor, ha mindig olyannak adunk hatalmat, aki remegve várja, hogy megkapja. Valószinűleg ez a trükk. A puding próbája viszont az evés, és sose lehet tudni, hogy kiből mi lesz. 

Kossuth ugyebár váltót hamisított, Lincoln-nak egy becsületsértési ügy miatt párbajoznia kellett fiatal korában, ami után sokkal óvatosabban fogalmazva folytatta a karrierjét, lehetne sorolni még a példákat emberekre, akik "egyszer elkövettek valami hibát, de tanultak belőle".

Persze van aki nem tanul semmiből, ezt is aláírom. Majd ha tényleg kampány lesz csinálunk pár komoly interjút minden jelölttel, kemény kérdésekkel...

2013. 12. 11.

Jah és még annyi: nem biztos hogy Pilunak mindenki megbocsájtott! Szerinted miért vagyunk egypáran, akik ma is "feketelistások" vagyunk?

2013. 12. 11.

Elkerülte a figyelmedet a " De még most sem teljesen, mert a fideszes képviselők, még mindíg ámokfutásba vannak, Tétényivel együtt. Ez a szerencsétlen város, meg folyamatosan megy tönkre!! Nekem ezzel a nyilatkozattal csupán ez a bajom."

Én nem szeretnélek meggyőzni semmiről, Te is tudod, én is tudom miről beszélünk. Én a koromnál fogva már nem hiszek a mesékben. Nem hiszek az érdeknélküli "agilisségben". Itt a hatalomról, és a pénzről szól minden. Erről szólt a meggyesérában is, most is, és ahogy elnézem, erről szól a jövő is. Én halkan kérdezem, a királycsinálókat, nem volt elég tévedés, amikor a Meggyesből sztárt csináltak? Most itt elmondom, megint tévednek!! Kicsit Esztergom érdekeit is kellene már nézniük!

2013. 12. 11.
percjelzo:

Könyörgöm, miért nem rúgják ki a Fideszből ezeket az embereket?

Noigen, nem irigylem azt, akinek ezzel az emberanyaggal kell egyről a kettőre jutnia, ez tény. De nem olyan egyszerű kirúgni egy pártból embereket, Meggyesnek is komolyan meg kellett mozgatnia a szálakat anno, hogy Horvát Misit kitetesse. Lehetett volna persze oszlatni és új alapszervezetet létrehozni, de az meg botrány, amit ha egy mód van rá el kellett kerülni. Persze más kérdés, hogy egy ilyen drasztikus lépés az 1900 "eltévedt bárányt" biztosan jobban meg tudta volna győzni. A 4000 meg  azután is a fideszre szavazna, ha teszemazt 5 éves kislányokkal fajtalankodó kormánytagokat érne tetten a TEK a parlamenti wc-ben, szóval nem hiszem, hogy pont ez rengette volna meg a világnézetüket.

Én igen is hiányolom, hogy Gy R nem állt fel, nem tiltakozott a Meggyes ámokfutása miatt.

De Laci, ki állt fel, aki ott volt? Nem akarom bántani, de hát még Pilu is csak a háttérben nyomatta az infót, miközben továbbra is EHIR alkalmazottként tett-vett, nyíltan ő sem tett soha olyan megnyilvánulást, amiből következtetni lehetett volna 2010 október közepéig, hogy nem Meggyes után lohol. Neki mégis megbocsájtott mindenki, elfeledte az alákérdezős interjúit, a hídlapos időket amikor teret engedett a cenzúrának az általa főszerkesztett lapban. Elmúlt, túléltük, volt időnk felejteni és megbocsájtani.

Nem volt a fideszesek között senki, aki kiállt volna, és ellent mondott volna Meggyes hagymázos ámokfutásának.

Tagok közül Kovács Gábor, Ilosvai Gábor, Horváth Mihály, fidesz szavazók közül Bejó, Holló Ervin (első szent istvános tüntetés, 2007), én. Értem én, hogy le lettem büdöskommunistázva, de hamarabb vágnám le a kezem, hogy valaha az mszp-re szavazzak, érted. Ismered apámat, nem kell tovább magyaráznom.

Amikor a Szeretgom miatt állandóan a bíróságra kellett járnotok, kérdem én, odament hozzátok egy fideszes is, többek között Gy R is, hogy ő ezekkel a rémségekkel nem ért egyet?

Én le tudtam zárni ezeket az éveket, ügyeket, történeteket. Úgy veszem észre, hogy aki csak a partvonalról figyelte a történéseket az most sokszor mérges rám, amiért már nem szórakoztatom hasonló dolgokkal. Bocsánat, 35 leszek márciusban, már nem vagyok huszonéves. Időközben megnősültem, van két gyerekem, van egy szépen bővülő szoftverfejlesztő cégem, mások a prioritások az életemben, nem az esztergomi plebs szórakoztatása a saját káromon. Mert hát károm az volt belőle, lássuk be, pártízmilliós nagyságrend, ha csak az elmaradt bevételeket, kiesett munkaidőt, és a valószinűleg jópár évvel megrövidített életemet számolom...

Most a választások előtt érdekes módon megvilágosodtak?

Szerintem szimplán Völner nem halogathatta tovább a rendcsinálást. Darázsfészek ez az egész esztergomi helyzet.  György Robi meg egy agilis, rugalmas srác, aki bevállalta, hogy rendet csinál. Amennyit kívülről látni belőle: nekiment Meggyesnek, közölte a frakcióval, hogy nincs tovább 2014 után nekik a helyi politikában, és szövetségeket épít, keres a jobboldali szervezetek között, és próbálja Völner akaratát keresztülvinni a frakción. Márpedig Völner akarata nem ugyanaz, mint Meggyes akarata volt - Meggyesnek az volt a jó, minél rosszabb Esztergomnak Tétényi alatt. Völnernek az a jó, ha Esztergom nem haragszik Meggyes miatt a Fideszre, hanem Meggyes miatt Meggyesre haragszik. Tétényinek meg az a jó, ha a város a Fideszre és Meggyesre is haragszik. Kb ezek az érdekvektorok állnak fent, ezekből jön ki az, hogy György indíttatására a frakció megszavaz valamit, ami jó lehet a városnak, de Tétényi megvétózza és rákeni "Meggyes frakciójára", majd beindulnak a kölcsönös propaganda szólamok, a frakció megint megszavazza, ekkor már nincs vétó, majd kiderül, hogy jééé, ez most tök jó dolog, amit megszavaztak. Lásd Knapp kirúgása, meg most ez a helyi járat is szerintem ilyen dolog lesz.

Törölt felhasználó

2013. 12. 11.

János, attól hogy egyesek reményeit ismételgeted még nem válnak önbeteljesító jóslattá.

Nem tudok veled egyetérteni helyi fidesz ügyben.

Úgy alkalmatlanok ahogy vannak, ha régi ha új ha ráncfelvarrott tökmindegy.

 

Pl: akkora békét hozott és megújulást hozott György Rőbert hogy kardcsörtetéstől hangos a Dunakanyar. Meggyes legszebb idejét idézi. Bocs de nem hiteles.

Jöjjenek a szüzek!

 

2013. 12. 11.

János! Azért ennél többet tett Gy R. Én arra is emlékszem, hogy a televízió képernyőjén keresztül elmagyarázta azoknak az embereknek, akik "hisztiztünk azon, hogy árvizi területen mélygarázst építsenek" :"..értsék meg, ma már olyan technológiákkal rendelkezünk, hogy akár a Duna medre alá is teljes biztonsággal tudnánk mélygarázst építeni."  És azért a rámpabontást se feledjük, amiért Gy R már elnézést kért, de azért is Meggyes volt a hibás! Szép pávatáncként fogom fel, hogy megígérte, a jelenlegi fidszes képviselők nem indulhatnak a következő választáson. Könyörgöm, miért nem rúgják ki a Fideszből ezeket az embereket? Még tíz hónapon kersztül végzik a kártékony munkájukat? 

Én igen is hiányolom, hogy Gy R nem állt fel, nem tiltakozott a Meggyes ámokfutása miatt. Ő is végrehajtotta Meggyes utasításait. Nem volt a fideszesek között senki, aki kiállt volna, és ellent mondott volna Meggyes hagymázos ámokfutásának. Amikor a Szeretgom miatt állandóan a bíróságra kellett járnotok, kérdem én, odament hozzátok egy fideszes is, többek között Gy R is, hogy ő ezekkel a rémségekkel nem ért egyet? Most a választások előtt érdekes módon megvilágosodtak? De még most sem teljesen, mert a fideszes képviselők, még mindíg ámokfutásba vannak, Tétényivel együtt. Ez a szerencsétlen város, meg folyamatosan megy tönkre!! Nekem ezzel a nyilatkozattal csupán ez a bajom. Kérje a közvilágítás rendbetételét olyan személy, aki hiteles, és akkor odaállok mellé, de így sajnos nem tudok. 

Nézem tovább a lejtmenetet, ami a a szemben álló felek csökönyösségének a következménye!

Cserép János:

mina:

      Például ha egy szakértőt műszaki ellenőri feladattal bíznak meg egy mélygarázs  kivitelezésénél, akkor felelős azért, ha annak falán spriccel a víz a szigetelésen keresztül. 

Ezt már anno kiveséztük pl itt. Annyi a differencia, hogy GyR nem volt műszaki ellenőr az építkezésen, az ominózus jegyzőkönyvben is csak, mint "az Esztergomi Fürdő Építőipari Kft. műszaki referense" szerepel. És a jegyzőkönyv szerint nem igazán műszaki kérdésekről beszélt a képviselőtestületnek, hanem a mélygarázs áráról, a megvásárlás meggyesi tervét alátámasztandó értékbecslési számokkal és más beruházásokkal való összehasonlítással.

Lehet amúgy érdekes cikkeket találni, ha seggszáj díjat akarunk osztogatni:)

http://www.hidlap.hu/news/view/epulo-hotel-a-primas-szigeten/

Gimesi: "Nem csak a kész hotel, hanem, a mostani munkaterület is „árvízbiztos”. A szakértők ütemterve alapján dolgozunk, teljes mértékben biztosítva van a számításba vehető természeti csapásokkal szemben: az árvízzel szembeni szigetelés már körbe elkészült egy esztergomi vállalkozás jóvoltából."

 

2013. 12. 11.
vándor:
Mondja György Úr, tényleg fáj a szíve az esztergomiakért? Ne gondolja, hogy nem emlékszünk már arra, hogy ezeket az állapotokat kinek, minek köszönhetjük! Mert az a mondabeli talicska itt működött ám igazán, ami az Esztergom számára befizetett adók jelentős részét nem oda szállította ahova az szánva lett! És még arra is emlékszünk jó néhányan, hogy kik azok a fidesz szakértők akiknek köszönhetjük ezeket az áldatlan állapotokat, és azt nem Tétényi Évának hívják!!  És vagyunk sokan akik azt is tudják, hogy a krokodil nem azért hullatja a könnyét, mert sajnálja az áldozatait!  Remélem ez a nagyon jól sikerült fénykép nem azért készült mert Ön aspirál az egyik képviselői helyre, még talán polgármester is szeretne lenni? Mert akkor tudjuk a csöbör és a vödör történetét!

 Kedves Mina!  A" szakértők"-szót ne szószerint értse / igaz elfeledtem használni az idéző jelet/, hanem csak válaszként György  R. felhívására a közvilágítás ürügyén!  Mert úgymond a fidesz "szakértői" már bizonyítottak az elmúlt ciklusokon át, hogy miként lehet egy várost Kvázi pártutasításra tönkre tenni, majd bosszúból utólagosan is sorozatban belerugdosni, miként a bukott Meggyes tette a sleppjével!

2013. 12. 11.
Cserép János:
mina:

      Például ha egy szakértőt műszaki ellenőri feladattal bíznak meg egy mélygarázs  kivitelezésénél, akkor felelős azért, ha annak falán spriccel a víz a szigetelésen keresztül. 

Ezt már anno kiveséztük pl itt. Annyi a differencia, hogy GyR nem volt műszaki ellenőr az építkezésen,

GyR-t egyáltalán nem említettem, csak esztergomi példát akartam, talán nem volt szerencsés. Bárki volt, a kivitelezési hibák feltárásáért a műszaki ellenőr, felelős, a beruházási döntésért viszont nem. Természetesen az "esztergomi kivitelező" is felelős, kártérítési igénnyel lehet velük szemben a megbízónak fellépni. A felelősség szakértőkre tolása, pocskondiázása járványszerűen terjedő betegség. Főleg a politikai hatalom lejáratja, negligálja a magas szintű tudást és erőfeszítést végzők munkáját, abból a nyilvánvaló célból, hogy saját tévedhetetlenségét hozsannázza. Ennek eredménye Esztergomban jó látható.

2013. 12. 11.
mina:

      Például ha egy szakértőt műszaki ellenőri feladattal bíznak meg egy mélygarázs  kivitelezésénél, akkor felelős azért, ha annak falán spriccel a víz a szigetelésen keresztül. 

Ezt már anno kiveséztük pl itt. Annyi a differencia, hogy GyR nem volt műszaki ellenőr az építkezésen, az ominózus jegyzőkönyvben is csak, mint "az Esztergomi Fürdő Építőipari Kft. műszaki referense" szerepel. És a jegyzőkönyv szerint nem igazán műszaki kérdésekről beszélt a képviselőtestületnek, hanem a mélygarázs áráról, a megvásárlás meggyesi tervét alátámasztandó értékbecslési számokkal és más beruházásokkal való összehasonlítással.

Lehet amúgy érdekes cikkeket találni, ha seggszáj díjat akarunk osztogatni:)

http://www.hidlap.hu/news/view/epulo-hotel-a-primas-szigeten/

Gimesi: "Nem csak a kész hotel, hanem, a mostani munkaterület is „árvízbiztos”. A szakértők ütemterve alapján dolgozunk, teljes mértékben biztosítva van a számításba vehető természeti csapásokkal szemben: az árvízzel szembeni szigetelés már körbe elkészült egy esztergomi vállalkozás jóvoltából."

 

2013. 12. 11.
Bádi Gábor:

Az egyéni körzetekben a fideszes jelöltek átlagosan 38,71% értek el.

      Mégis abszolút többségük van.  Ez mutatja, hogy a választási rendszer alkalmatlan a választói akarat megjelenítésére, a hatalmi legitimáció mérésére, egy valódi paradoxon. 61,29% mondta a 38,7%-nak, ti nem kelletek. Mégis egy kissebbségi legitimáció kapott felhatalmazást a hatalom kizárólagos gyakorlására, amelynek még a szándékát is tiltja a magasabb szintű alaptörvény. Az ilyen hatalom tehát illegitim.

      Ellenjavallat: Olyan választási törvény az alaptörvénnyel összhangban, amely a matematika, információelmélet, méréstechnika szabályainak megfelelően, teljes körben, torzításmentesen méri a választói akaratot, és ennek megfelelő mértékű a választott képviselők hatalma.

2013. 12. 11.
vándor:

kik azok a xxx szakértők akiknek köszönhetjük ezeket az áldatlan állapotokat

      A szakértőket, akiket adott szakmai feladatra szerződéssel megbíznak, nem lehet összekeverni beruházások döntéshozóival. Teljesen más a felelősségi körük. Pénzügyi fedezet nélküli gigantomániás építkezésekről, veszteséget termelő üzleti vállalkozásokról tudomásom szerint a képviselőtestületi többség döntött, ők a felelősök. Sajnos történelmi korszakokat átfogó magyar betegség, hogy felelőtlen döntések következményeiért irracionális  bűnbakok tömeggyártása folyik.

      Például ha egy szakértőt műszaki ellenőri feladattal bíznak meg egy mélygarázs  kivitelezésénél, akkor felelős azért, ha annak falán spriccel a víz a szigetelésen keresztül. Viszont egyáltalán nem felelős a mélygarázsba történő beruházásért, vagy amiért kifizették a benyújtott számláját.

      A közvilágítással kapcsolatos fenti vádaskodás is pontosan ilyen bűnbakgyártás. Az pucolja fel, aki odapiszkított, vagyis a képviselőtestületi többség, amely annak idején döntésével előidézte a közvilágítás megszűnését. Hogy az a testület, amely éveken keresztül folyamatosan szabotálta a lakosságot érintő előterjesztések napirendre vételét, az vádol szabotálással másokat, akit felszólít saját piszkának felpucolására, az a politikai pofátlanság csúcsterméke, igazi nemzeti HighTech. 

 

 

 

 

2013. 12. 10.

De legyek ontopik - a közvilágításnál pedig egy nagyon egyszerű módszert kellett volna alkalmazni - kinevezni valakit a városházán közvilágítás visszaállítás projekt menedzserré - "közvilágítási biztos", akinek a napi 8 óra munkaideje az, hogy koordinálja ezt a nagyon komoly feladatot, körbe kellett volna vinni a faszit a sajtón, mindenkinek a szájába rágni a sajtón keresztül, hogy ő az egyszemélyes kontakt és menedzser ebben az ügyben, és ha nem megy a visszaállítás abban az ütemben ahogy kéne, akkor vele elvitetni a balhét. Egy komoly támadási felület kilőve, pontosabban delegálva oda ahova való - a középmenedzsmentnek. Minden normális organizációban így zajlik az execution. Ennyit még Meggyes is tudott, hogy így kell a balhésabb ügyeket másokkal elvitetni...

2013. 12. 10.
Bádi Gábor:

  Ez esetben hová lett a Fidesz igen?

A független indulókhoz nagyrészt. Kijön a matek, négy alapművelet se kell hozzá. Meg logikus is. 

Mondom, tök megértem a full fidesz ellenes retorikát Tétényi oldalán 2013 nyaráig, amíg Fidesz Esztergom = Meggyes és csapata. Nyár óta Fidesz Esztergom = Völner és csapata, Meggyessel meg megy a kiszorítósdi. Ebben a helyzetben a legokosabb dolog az lett volna ha Tétényi semmi mást nem csinál, csak hátradől és figyel, és ha teheti akkor nem gátolja semmivel a Meggyeshez hűséges fideszdarabkák lehúzását a klotyón. Oké, értem, hogy ezzel a saját választási esélyeit "rontja" úgymond, mivel egy Meggyestől megtisztult helyi fidesz képes lehet ezt az 1911 embert visszavonzani, de egyrészt ez erősen feltételes mód, másrészt aki még 2010-ben is megyei szinten a Fideszre szavaz, az úgyis besokallt már a három év olyan eseményeitől, mint a haknik Gyurcsánnyal, Bajnaival, meg a többi balos megújulóval. Szóval igazából nem vesztett volna semmit, ha csendben asszisztál egy kicsit Meggyes ellenében Völner akciójához, sőt talán egy-két jó pontot is be tudott volna gyűjteni, ami a politikában sose baj. Ehhez képest vétó végeredményében Knapp érdekében, még ha persze lehet úgy is kommunikálni, hogy nem, meg úgy is, hogy igen... Most vagy rossz tanácsokat kap Tétényi, vagy rossz taktikát követ. Vagy egyáltalán nem a 2014 őszi újraválasztásra hajt, hanem valami másra.

Törölt felhasználó

2013. 12. 10.

Oké értem, egyéni körzetben indult egy Meggyes és másik kilenc nem Meggyes. Na mármost a másik kilenc nem Meggyes azért az meg Fidesz ugye? Aztán mégiscsak 38 % körül kaptak átlagosan.

A nem Meggyes Zoltai meg 32% sem.  Ez esetben hová lett a Fidesz igen?

2013. 12. 10.
Bádi Gábor:

A megyei lista, vagy az országgyűlési választás szerintem nem releváns.

De ezek is számok :-)

 

Az állításom csupán annyi volt, hogy Tétényire a fideszes szavazók (6405) kb egyharmada (1911) átszavazott 2010 őszén a polgármesterválasztáson.

Azt gondolom nem kell matematikai igényességgel alátámasztani, hogy megyei listán Fideszre mint pártra szavazók Fidesz szavazók. 

 

Szerk: 1911-en gondolták úgy, hogy Fidesz igen, Meggyes nem. Miattuk nyerhetett Tétényi.

Törölt felhasználó

2013. 12. 10.

A megyei lista, vagy az országgyűlési választás szerintem nem releváns.

De ezek is számok :-)

 

2013. 12. 10.
Bádi Gábor:

János, ez a fideszesek választották meg Tétényit  legenda kissé sántít.

 Akkor kapaszkodj meg.

 

VK Fidesz jelölt Meggyes Fidesz-KDNP megyei lista
1 195 230 325
2 207 237 325
3 199 194 289
4 152 156 253
5 215 178 272
6 175 140 223
7 240 211 316
8 126 109 189
9 178 149 210
10 192 148 254
11 128 108 172
12 196 143 219
13 173 190 263
14 270 231 311
15 305 255 381
16 225 207 283
17 203 181 259
18 191 190 272
19 197 202 337
20 187 197 332
21 89 83 95
22 84 64 92
23 159 135 179
24 183 172 222
25 150 141 164
26 102 124 132
27 117 119 36
SZUMMA 4838 4494 6405

 

Fideszre szavazott 6405 a megyeil listán. Meggyesre polgármesterként 4494. Különbség 1911 fő. 

 

 

Jelölt neveJelölő szervezet(ek)Kapott
érvényes
szavazat
%
1 Meggyes Tamás FIDESZ
KDNP
4 494 35,64
2 Tétényi Éva FÜGGETLEN 8 117 64,36

 

 

 

8117 - 1911 = 6206 < 6405

 

 

Ezek a számok, ezek a tények.

 

Forrás: http://www.valasztas.hu/dyn/ov10/outroot/onktjk3/12/tjk12028.htm

 

Törölt felhasználó

2013. 12. 10.

János, ez a fideszesek választották meg Tétényit  legenda kissé sántít.

 

Összes érvényes szavazat: 12611

Tétényi:  8117.        64,36 %

Meggyes:  4494.     35,64 %.        Egyeniben: 36,64%

 

Az összes Fideszjelöltre leadott szavazatok száma: 4838 azaz

7,6% al több mint a  Meggyesre leadott szavazatok száma.

 

Az egyéni körzetekben a fideszes jelöltek átlagosan 38,71% értek el. 

 

 Magyarul, ha nem négyen hatan osztják az átlagosan 62% ot, akkor fideszes csak listaról ül a testületben. 

Ezek számok, tények.

 

 

 

2013. 12. 10.

 Az ötletet el tudom fogadni! De csakis észérvek alapján!  

2013. 12. 09.

Tisztelt elnök úr! 
Azonnali megoldást várunk a közbiztonság helyreállítására!

Pintér Sándor, Orbán Viktor belügyminiszter annak idején azt ígérte két hét alatt rendet tesz az országban.
 Kedves Róbert, tessék nála is reklamálni…