Jó árpád-házis helyezések
Sport
2013. dec. 4.

<p style="text-align: justify;">Az Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola, Óvoda és Általános Iskola csapatai szép eredménnyel szerepeltek a Floorball(teremhoki) Diákolimpia területi selejtezőjében, ahol Komárom-Esztergom, Győr-Sopron-Moson és Veszprém megye csapatai mérték össze tudásukat.</p>

Az I. korcsoportban sikerült első helyen végezni, a III. korcsoportos fiúk holtversenyben a 2-3. helyezést értek el, és csupán rosszabb gólkülönbséggel maradtak le végül a továbbjutást jelentő 2. helyről. A IV. korcsoportos csapat is jól játszott, de nekik kevesebb szerencséjük volt, végül az 5. helyen fejezték be a versenyt.

 

A sikerek értékét növeli, hogy mindkét csapat 1-2évvel fiatalabb még a korosztálynál, tehát jövőre fognak csak "felnőni" a versenytársakhoz.

A csapat tagjai:

III.kcs: Kovács Péter, Mundi Vince, Ódor Máté, Pásztó Benedek, Géczi Kristóf

IV.kcs: Pásztó Levente, Monár Róbert Thomas, Antal Károly, Kovács Péter

Felkészítő tanáruk: Szánthó Roland

 

Az V.korcsoportos fiúknál két csapatunk is indult, és kellemes meglepetésre mindkét csapat a legjobb négy között végzett.

3.hely: Szent Erzsébet "A" csapat (Alekszandrov Sándor, Ölveczki Dániel, Pudleiner Kristóf, Székely Krisztián, Ujvári Dániel)

4.hely: Szent Erzsébet "B" csapat (Deák Bence, Gerendás Dániel, Hertlik Péter, Lernyei Marcell, Török Zsolt)

 

Jövő héten a leány csapatok az országos döntőbe jutásért küzdhetnek meg Pakson.

/Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola, Óvoda és Általános Iskola/

(forrás)