Fénymásolt papírokkal, ittas és bódult állapotban vezetett

Fénymásolt papírokkal, ittas és bódult állapotban vezetett

2013. 12. 03. 9:13

 Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a 22 éves férfi ellen, aki fénymásolt forgalmi engedéllyel, kábítószerrel a zsebében, ittasan vezette a gépkocsiját 2013. január 8-án.

A sofőrt Nyergesújfalu belterületén állították meg a járőrök. A bajóti férfi a jármű forgalmi engedélyét nem, csak annak másolatát tudta átadni az egyenruhásoknak. A rendőrök a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak a gyanúsítottal szemben, amely pozitív eredményt mutatott. A járőrök a személygépkocsit és a férfi ruházatát is átvizsgálták. Nadrágja zsebéből három alufóliába csomagolt gyantaszerű anyag került elő, az autó kesztyűtartójában pedig további kábítószer gyanús anyagot, valamint drogfogyasztáshoz szükséges eszközt találtak.

 

A férfit a járőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – kábítószerrel visszaélés vétség és járművezetés ittas vagy bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. Az ügyben a rendőrség a nyomozást befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

/KEMRFK/

Még nincsenek kommentek :(