Meglopta jótevőjét a fiatal nő
Bulvár
2013. nov. 28.

<p style="text-align: justify;">Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság egy 23 éves asszony ellen, akit 2013. szeptember 28-án fogtak el az egyenruhások Esztergomban. S.G-t az általa eltulajdonított kabát buktatta le, így derült ki az általa elkövetett bűncselekmény.</p>

A sértett a munkahelyén dolgozott 2013. szeptember 28-án, mikor meglátta a nőt, akit korábban három napra befogadott otthonába, hogy legyen hol aludnia. Az asszonyon a sértett bőrkabátja volt, kezében pedig három megpakolt szatyor. A férfi a látottak után hazasietett. Gyanította, S. G. kipakolta otthonát. Már a bejárati ajtón észrevette a betörés nyomait, a házba belépve pedig látta, hogy eltűntek az értékei. Azonnal hívta a rendőröket, akiknek elmondta, hol látta utoljára az asszonyt.

 

Az egyenruhások a városban megtalálták S. G-t és az általa eltulajdonított tárgyakat. Az Esztergomi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki az asszonyt, aki beismerő vallomást tett. Az ellene folyó büntetőeljárást a rendőrség befejezte, és vádemelési javaslattal megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

/KEMRFK/

(forrás)