Fizetés nélkül próbált tankolni
Bulvár
2013. nov. 2.

<p style="text-align: justify;">Tankolást követően fizetés nélkül hajtott el N. József egy esztergomi töltőállomásról november 1-jén. Az esztergomi rendőrök azonosították és gyorsan el is fogták őt. </p>

A kutas bejelentése szerint a fehér színű személygépkocsi és vezetője nem először járt náluk. 2013. október 28-án is ott tankolt és akkor sem fizette ki a járműbe töltött benzint. Hatósági jelzés egyik esetben sem volt az autón, a kocsi vezetője a bűncselekmény elkövetése előtt leszerelte mindkettőt. 2013. november 1-jén a töltőállomás dolgozójának volt annyi ideje, hogy az ülésre helyezett rendszámtáblát megfigyelje és megjegyezze a betűket és számokat, melyeket az egyenruhásoknak is elmondott.

 

Az esztergomi járőrök a városban észlelték a keresett autót, melyre használója visszaszerelte a rendszámtáblákat. Követték a férfit, aki ismét egy benzinkút felé vette az irányt. N. József tankoláshoz készülődött, mikor elfogták a rendőrök. A hatósági jelzés ismét hiányzott a kocsiról. Mivel a járműve tele volt üzemanyaggal, ezúttal a nála lévő benzines kannákat akarta megtölteni. A férfit a rendőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, mely pozitív eredményt mutatott. A 27 éves N. József ellen – szabadlábon hagyása mellett – járművezetés bódult állapotban vétség, kábítószer birtoklása vétség és üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság.

/KEMRFK/

(forrás)