Kétszer is nyert Oroszlány ellen az FCE
Sport
2013. okt. 31.

<p style="text-align: justify;">A megyei bajnokság 11. fordulójában az Oroszlányt fogadta az esztergomi Futball Club vasárnap. Az U19-es csapatban a listavezető elleni csata nehéz összecsapásnak ígérkezett, ráadásul Várszegi Balázs eltiltás miatt biztosan nem léphetett pályára, helyére Gyebnár Gergely érkezett a felnőtt csapatból. A fiúk azonban a remek második félidőnek köszönhetően megnyerték a "hatpontos" találkozót. A felnőtt csapatnak sem volt egyszerű dolga a javuló formát mutató oroszlányiak ellen, nagyon kellett az újabb győzelem.</p>

FC Esztergom - Oroszlányi SZE

 1:0 (1:0)

 

Edzői vélemény a mérkőzésről:

 Karcagi Pál: " Gratulálok a sikeres hétvégéhez minden korosztályunknak!. Örülök, hogy a felnőtt együttes is hozzájárult ehhez a szép teljesítményhez. Izzadságszagú győzelmet arattunk, de ezért is három pont jár... "

 

U19:

 FC Esztergom - Oroszlányi SZE

 4:2 (1:0)

 

Edzői vélemény a mérkőzésről:

 Szivák Krisztián: " Igazi rangadót játszottunk, tele feszültséggel, izgalmakkal, szép megoldásokkal. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, de a félidő előtt a legjobb lélektani pillanatban egy szép gólt szereztünk. A második félidő elején emberelőnybe kerültünk ami érthetetlen okból minket zavart meg, ekkor nem tudtuk megtartani a labdát kapkodtunk. Szerencsére a második gól is a lehető legjobbkor jött, és utána már egyértelműen a mi akaratunk érvényesült! Gratulálok a csapatnak ez igazi férfi munka volt! Valamint gratulálok a többi versenyző korosztályunknak is, ránk fért már egy sikerekkel teli hétvége!"

/FCE/

(forrás)