Bringázz a munkába és suliba videoverseny
Környezetünk
2013. okt. 15.

<p style="text-align: justify;">A Bringázz a munkába kampány amellett, hogy idén ősszel is megtartotta a Bringás Reggelit, videopályázatot hirdet „Kerékpározás a munkába” és „Kerékpározás az iskolába” címmel.</p>

A „Kerékpározás a munkába” kategóriában olyan, 60-90 másodperces, zenés videoklippet kell készíteni, amelyben saját kerékpáros munkábajárási tapasztalatok örökítendőek meg vicces, lendületes formában. A legjobb videó készítője 1 db Neuzer összecsukható kerékpárt vihet haza, a második helyezett egy Polaroid XS20 sisakkamerával, a harmadik helyezett egy Bagaboo futártáskával lesz gazdagabb.

 A "Kerékpározás az iskolába" kategóriában 60-90 másodperces, amatőr videoklippet kell leforgatnia a vállalkozó kedvű diákoknak, amelyben saját kerékpáros iskolábajárási tapasztalatokat örökítenek meg vicces, lendületes formába öntve.

A legjobb alkotást készítő diák egy Sony Action Cam profi sisakkamera boldog tulajdonosa lehet, a második helyezett egy Polaroid XS20 sisakkamerával, a harmadik helyezett egy Bagaboo futártáskával lesz díjazva a teljesítményéért.

A zsűri tagjai:

Zsűrielnök lesz M. Tóth Géza filmrendező, a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanára, a KEDD Stúdió vezetője; zsűri tag László János, a Magyar Kerékpárosklub Elnöke és Mezei Csaba, a Mobile 2020 projektvezetője.

A versenyre jelentkezni és a technikai kikötésekkel megismerkedni a hivatalos oldalon lehetséges.

(forrás)