5-1-re nyert az FC Esztergom
Sport
2013. okt. 15.

<p style="text-align: justify;">Sorozatban a harmadik győzelmét aratta a Futball Club Esztergom, mikor 5-1-es eredményt ért el a vasárnapi KÖRNYE SE ellenni mérkőzésén.<br /><br /></p>

AZ FC Esztergom hazai pályán fogadta Környe csapatát. Az FC Esztergom U19-es korosztálya eddig nagyon jól állt a tabellán, a sereghajtó ellen minimális cél volt a három pont. Az eredményen (5-1) megmutatkozott, hogy a két csapat nem volt egy súlycsoportban. A Felnőtt csapat javuló tendenciát mutatott, az elmúlt két hétben hat pontot szerzett, ezzel megindult a tabellán felfelé. A kerethez csatlakozott az U19-ből Csente Kornél, aki jó teljesítményével vívta ki Karcagi Pál edző dicséretét és ezzel a felnőtt keretbe a meghívót.


„Sorozatban a 3. győzelmünket szereztük meg, amihez természetesen gratulálok, de hiányérzetem még is van. Nagyon hullámzó a játékosok teljesítménye, számomra érthetetlen produkciót mutatott néhány játékosom. Egyik héten lendületesek vagyunk, a másikon "dadog" nálunk a labda. Tudom, hogy olyan helyzetben vagyunk most, hogy nehéz a jó formát állandósítani, de akaraterővel néhány dolog azért kiküszöbölhető... Én mindenesetre várom a fejlődést, jönnek az "élesebb" meccsek, tiszta fej és nagy szív kell majd..! " – nyilatkozta az edző a klub hivatalos oldalának.

/FC Esztergom/

(forrás)