A Fidesz megküldi Tétényinek a SZE alapszabályát

A Fidesz megküldi Tétényinek a SZE alapszabályát

2013. 09. 26. 13:14

A napokban Tétényi Éva nyílt levélben fejezte ki szándékát, hogy csatlakozna a Fidesz által életre hívott Szövetség Esztergomért nevű összefogáshoz. Megértkezett György Róbert válasza.

Tisztelt Polgármester Asszony!

Köszönettel vettem a Szövetség Esztergomért Összefogás támogatásáról szóló nyílt levelét.

Szervezetünk indulásakor minden támogatás újabb bátorítást ad ahhoz, hogy munkánkat Esztergom fejlődésének előmozdítása érdekében még nagyobb lendülettel fejtsük ki.

Polgármesteri működése alapján meglep ugyan, de örülök, hogy – amint írja - céljainkkal egyetért és kész támogatni Szövetségünket.

Támogatását köszönjük és várjuk segítő, jobbító szándékú javaslatait, ahogy minden esztergomi polgár javaslatára kíváncsiak vagyunk! Amint a Szövetség Esztergomért Összefogás meghirdetésekor jeleztem; célunk, hogy egymással együttműködve segítsük elő a keresztény-konzervatív, nemzeti irányultságú jobboldal sikeres szereplését a 2014. évi választásokon, ez ugyanis meggyőződésem szerint előfeltétele annak, hogy szeretett városunk végre - az utóbbi három év meddő csatározásait követően - meginduljon a fejlődés útján.

Alapító okiratunkat, mint neve is mutatja az alapító tagok írják alá. Jelen esetben a Fidesz, a KDNP, a Fidelitas és a Rudnay Egyesület.

Természetesen, az Összefogás megalakulása után nagy örömmel küldöm meg Önnek szervezetünk Alapszabályát és Alapító okiratát!

 

Biztatom, hogy esztergomi polgárként a jövőben is kövesse figyelemmel szövetségünk tevékenységét, támogasson minket javaslataival, a választásokon pedig jelöltjeinket szavazatával!

 

György Róbert

elnök

Fidesz Magyar Polgári Szövetség

Esztergomi Szervezete

2013. 09. 27. 23:04

Mi van abban a rengeteg narancsszínű dossziéban, sok munka lehetett összehozni, valaki énekelhetne róla?

2013. 09. 26. 16:51

"...célunk, hogy egymással együttműködve segítsük elő a keresztény-konzervatív, nemzeti irányultságú jobboldal sikeres szereplését a 2014. évi választásokon,..."

Hát, ebbe a csapdába nem kellene önként és dalolva belesétálni Tétényi Évának!!!