Tétényi Éva is csatlakozna a Fideszes szövetséghez

Tétényi Éva is csatlakozna a Fideszes szövetséghez

2013. 09. 24. 10:34

Tétényi Éva nyílt levele György Róbertnek.

Tisztelt Elnök Úr!

Sajnálom, hogy egészségi állapota miatt nem jöhetett létre szeptember 19-ére tervezett személyes találkozásunk. Bízom benne, hogy már felépült gyengélkedéséből.

Viszont nagy örömmel olvastam a szeretgom.hu honlapon szeptember 20-i dátummal megjelent írását, miszerint a Fidesz, a Fidelitas, a KDNP és a Rudnay Egyesület létrehozza a Szövetség Esztergomért elnevezésű összefogást.

Minden olyan kezdeményezést üdvözlök, amely városunk fejlődését, az itt élő polgárok érdekeit szolgálja, így a Szövetség Esztergomért összefogás kezdeményezését is nagyon jónak tartom.

Különösen örülök annak, hogy szövetségük, mint írja: „kész összefogni minden olyan segítő szándékú polgárral, egyesülettel és szervezettel, akik támogatni kívánja Esztergomnak az ország első fővárosához méltó kialakítását és fejlesztését”.

2010 óta polgármesterként én is ezen munkálkodom, csak pont az összefogás hiánya hátráltatott.

Céljaikkal egyetértek, és felhívásával élve, mint segítő szándékú esztergomi polgár csatlakozni szeretnék a Szövetség Esztergomért összefogáshoz. Kérem, szíveskedjen erről tájékoztatni az összefogás többi résztvevőjét is.

Kérem, szíveskedjen részemre megküldeni az alapító okiratuk tervezetét, hogy alaposan áttanulmányozhassam, és kérem szíves visszajelzését, hogy az alapító okiratuk szeptember 30-ára tervezett ünnepélyes aláírása hol és mikor lesz, hogy én is elláthassam kézjegyemmel ezt a fontos dokumentumot.

 

Esztergom, 2013. szeptember 24.

 

Üdvözlettel:

Tétényi Éva

polgármester

Még nincsenek kommentek :(