Mindenki kátyúzott, most mindenki üzenget
Közélet
2013. szept. 17.

<p>Az MSZP által felajánlott aszfalttal a Fidesz rendbehozta a Babits utca egy szakaszát, aztán a szocialisták által elkeresztelt Tétényi-kátyút a polgármester saját költségén javíttatta ki.</p>

Tétényi Éva nyílt levelét már tegnap közöltük. A levél nem maradt válasz nélkül.

MSZP

Nyílt levél Tétényi Éva részére

Tisztelt Polgármester Asszony!

Nem gondoltam, hogy egy relatíve egyszerű történet – a kátyúké – ekkora hatást vált ki. Az MSZP eredeti elgondolása az volt, hogy felhívja az Ön és a többségi Fidesz frakció figyelmét a mindennapi életünket megkeserítő állapotokra. Úgy vélem, sikerrel jártunk, célunkat elértük – az Ön mostani nyílt leve is ezt bizonyítja.

Polgármester Asszony!

A szocialista párt vezetése levonta a tanulságot, Nyíri Attila, az MSZP volt elnöke – a tagság támogatását maga mögött tudva – ezért is tett lépéseket, amelyek személyi változásokat eredményeztek az esztergomi szervezetben. Amint látom, ez a Fidesznél is bekövetkezett. Új időkhöz, új körülményekhez a pártok új arcokat kerestek.

Engedje meg, hogy megosszam Önnel a véleményemet: a város vezetéséhez is új emberre van szükség.

Kérem, fontolja meg, és hozzon bölcs döntést!

Tisztelettel:

Gál Tamás
elnök
MSZP Esztergom Térségi Szervezete

Esztergom, 2013. szeptember 17.


 FIDESZ

A Fidesz Esztergomi Szervezete üdvözli, hogy Tétényi Éva is tett valamit a városért, még akkor is ha ez mindössze egy kátyú eltüntetésében merült ki. Szükség esetén a Fidesz felvállalja a keresztszülő szerepét és minden héten elnevez egy-egy kátyút Tétényi Éváról, ha ez a módja annak, hogy azok kijavításra kerüljenek.

Azonban a város problémáit nem ez, hanem az elfogadott 2013-as költségvetés aláírása oldaná meg, amelyet Tétényi Éva törvényellenesen a mai napig nem tett meg.

Nyomatékosan felszólítjuk a Polgármester Asszonyt, hogy haladéktalanul írja alá Esztergom elfogadott költségvetését, utat engedve ezzel annak, hogy végre az idei évben is történhessen érdemi munka a városban. Tétényi Éva egyetlen aláírásával nem egy, hanem az összes kátyú betömését elő tudná segíteni.

Amíg ez nem történik meg, azt kell mondjuk: nem csak Esztergom utcái, hanem a Tétényi Éva által választott út is járhatatlan.

György Róbert
elnök, Fidesz Esztergomi Szervezete


 A kampány megkezdődött.

(forrás)