Hétfőtől terelik a 10-es út forgalmát Vörösvárnál!
Gazdaság
2013. aug. 2.

<p>Az Északi Vasúti Duna-híd(kiz) - Pilisvörösvár(bez.) vonalszakasz pálya- és műtárgyépítési, valamint a kapcsolódó ideiglenes biztosítóberendezési, távközlési, közműkiváltási, kábelkiváltási munkák tervezése és megvalósítása kapcsán már Önök is értesültek róla, hogy a 10. sz. főút vasúti átjárójában közúti és gyalogos aluljáró épül.</p>

A munkák elvégzéséhez szükségessé vált a Piliscsabai utca terelőútként való átépítése és a forgalom átterelése. A terelőútként való üzemelés alatt a gyalogosforgalmat a KRESZ szabályai szerint kell lebonyolítani. A csomópontban a munkák ütemezésének megfelelően a gyalogosok átvezetéséről munkabiztonsági közlekedési folyosókat jelölünk ki, amit munkaterület-szalagozással, korlátokkal és kerítésekkel jelölni fogunk. Az ezekről készült tervek a Pilisvörösvári Önkormányzat honlapján megtalálhatóak, illetve tájékoztatásul a helyszínen is ki lesznek téve.

Kérjük, kövessék figyelemmel!

Az esetleges panaszokat, bejelentéseket a panasziroda.vasut@hid.hu címre kérjük eljuttatni, vagy személyesen bejelenthetők az Aranyhegy Konzorcium projektirodáján: 2084 Pilisszentiván, Bányatelep u. 14., WET irodaház.

A forgalom átterelésének tervezett időpontja: 2013-08-05.
A Piliscsabai utcáról a forgalmat várhatóan még ez évben (a téli időszak előtt), a közúti és gyalogos aluljáró elkészülte és forgalomba helyezése után a 10. sz. főútra tereljük vissza.
Megértésüket, türelmüket és közreműködésüket kérjük.

Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Tisztelettel:

A-HÍD Építő Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Vasútépítők Pályatervező, Kivitelező és Iparvágány-fenntartó Korlátolt Felelősségű Társaság H.F. Wiebe GmbH & Co. KG

(forrás)