Duna Party Fesztivál: különleges koncertek Esztergomban
Kultúra
2013. júl. 5.

<p>Kétnapos zenei fesztivál indul július 19-től Esztergomban, a neves fellépőket felsorakoztató programok a nyári Fesztiválsziget eseménysorozat részei, mely újra felpezsdíti az esztergomi nyári éjszakákat. A eseménynek a Rugby Club Hotel külső rendezvényterülete biztosítja a helyszínt a Prímás szigeten. A részletes program a <a href="http://www.fesztivalsziget.hu">www.fesztivalsziget.hu</a> oldalon található meg.</p>

A júliusi Duna Party koncertekre az Esztergomi Vitézek SE rögbicsapat Prímás-szigeti központjában kerül sor. A Duna Party Fesztivál fellépőinek meghívásánál a szervezők előtérbe helyezték, hogy egy-egy zenei irányzat kiemelkedő sikerű képviselői lépjenek fel a kétnapos programsorozaton.

Péntek estének a FORGET RUSSEL nevű zenekar vág neki, őket KISS THE SKY követi majd, A LEGRANGOSABB HAZAI DÍJÁTADÓK FELFEDEZETT csapata, illetve KÉSŐBB AZ ÉV EGYÜTTESEKÉNT is díjazott Antifitness Club folytatja az estét. Fél 10-kor pedig az ország elsőszámú reggae együttese a Ladánybene27 pezsdíti tovább a hangulatot. Az éjszaka levezetésért pedig EZNEMJAZZ zenekar fog felelni.

A szombaton ismét igazi különleges koncertekre invitálják a szórakozásra és kikapcsolódásra vágyókat a szervezők. Ezen a napon hallhatjuk a Blues Revolver és a Come On zenekarokat. Őket követi az első hazai HARD-ROCK ZENEKAR alapítója, vagyis Balázs Fecó. Aki azóta lenyugodott és több mint 10 albumot adott ki pályája során, és számos film és színházi darab zenéjét is megalkotta. Balázs Fecót. Őt követi a „JÉG DUPLA WHISKEY-VEL”, „AZ LÉGY, AKI VAGY”, „NÉZZ AZ ÉG FELÉ” ÉS MÉG LEGALÁBB EGY TUCAT sláger előadója Charlie!

Kétnapos rendezvényre kedvezményes bérletvásárlási lehetőséget biztosítanak a szervezők, sőt azok között, akik elővételben megváltják a bérletet egy új Neuzer kerékpárt is kisorsolnak!

Elővételi jegy és bérletvásárlás itt lehetséges: http://www.ticketportal.hu/podujatie_search.asp?ID=45806

Bővebb infó a koncertek kezdéséről: www.fesztivalsziget.hu

 

A fesztivál programja

 

PÉNTEK

17.00 FORGET RUSSEL

18.00 KISS THE SKY

19.30 ANTIFITNESS CLUB

21.30 LADÁNYBENE 27

23:30 EZNEMJAZZ

SZOMBAT

16.45 BLUES REVOLVER

17.45 COME ON

19.30 BALÁZS FECÓ

21.00 CHARLIE

 

 

(forrás)