Új elnök az esztergomi Fidesz élén
Közélet
2013. jún. 22.

<p><span>A tegnapi napon tisztújítást hajtott végre a Fidesz Esztergomi Szervezete. Az elnöki tisztet eddig betöltő Steindl Balázs nem szállt harcba újra a pozícióért.</span></p>

A két induló - György Róbert és Meggyes Tamás - közül György Róbert került ki győztesen, 6 szavazattal verve riválisát. 

Az elnökség tagjai: Heer Ádám, Homor Lajos, Németh József, Pócsföldi József, Sipos Imre, Steindl Balázs


Forrás: bejoahibas.blog.hu


A Fidesz esztergomi szervezetének tisztújító ülésén György Róbertet választották elnökké - tájékoztatta a Fidesz választókerületi elnöke hétfőn az MTI-t.

Völner Pál elmondta, az elnöki pozícióért a korábbi polgármester Meggyes Tamás és György Róbert indult. Az 52 szavazatból György Róbert 29, míg Meggyes Tamás 23 szavazatot kapott.
"Az új elnök megválasztásával várhatóan stílusváltás következik be a párt helyi politikájában, mely a konszolidáció irányba mutat" - jelentette ki Völner Pál. Az MTI kérdésére elmondta, hogy a tisztújítás folyamán Meggyes Tamás nem került be az elnökségbe sem.
A korábbi elnök, Steindl Balázs nem indult újra az elnöki tisztségért, viszont tagja lett az elnökségnek, melybe még Heer Ádámot, Homor Lajost, Németh Józsefet, Sipos Imrét és Pócsföldi Józsefet választották be.

Az esztergomi Fidesz új elnöke György Róbert 2010 előtt, a Strigonium Holding tagvállalataként működő, a város legnagyobb beruházásaiban résztvevő ÉP Kft. ügyvezetője volt.

MTI

(forrás)