Énekkari hangverseny Esztergomban
Kultúra
2013. ápr. 16.

<p>A táti Musik-Land Utazási Iroda szervezésében április 25-én, csütörtökön érkezik hazánkba Petra Sottsas egyesületi elnök vezetésével a Dél-Tirolban található Welschellen hegyi falu templomi kórusa és a Genovához tartozó Pegli település vegyeskórusa, melynek vezetője Paolo Petralia.</p>

A Kirchenchor Welschellen és a Coro Polifonico ”S. Maria Immacolata” di Pegli Genova tagjai részt vesznek az Esztergomi Művelődési Házban (Imaház u. 2/a) április 26-án (pénteken) 17.30 órai kezdettel megrendezésre kerülő énekkari hangversenyen. A koncerten közreműködik Vereckei Attila karnagy dirigálásával az esztergomi ARS MUSICA Kamarakórus is. A hangverseny után a három kórus tagjai baráti vacsorán vesznek részt, ahol minden bizonnyal öröméneklésre is sor kerül. 
Az énekkari hangverseny színvonalas szórakozási lehetőséget ígér a kóruszenét kedvelők egyre nagyobb táborának. A Musik-Land Utazási Iroda valamennyi rendezvényére, így erre is, a belépés díjtalan.
Magyarországi programjuk során az olasz vendégek megismerkednek Budapest és Esztergom nevezetességeivel. Természetesen ellátogatnak a pusztára is.

(forrás)