Megvan az új kórházigazgató

Megvan az új kórházigazgató

2012. 11. 17. 2:13

Mint júliusban írtuk, új pályázatot kellett kiírni többek között a Vaszary Kolos Kórház igazgatói posztjára is. Megvan a nyertes pályázó.

Kórház, 2010

A Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet 2012. július 29-én pályázatot írt ki az állami fenntartásba került városi egészségügyi intézmények intézményvezetői álláshelyeire, valamint a korábbi megyei önkormányzati és fővárosi egészségügyi intézmények eredménytelennek nyilvánított főigazgatói posztjára. A Vaszary Kolos Kórházban a kormany.hu-n megjelent lista szerint Dr. Kanász Gábor Imre, az Aneszteziológiai és Intenzív Betegellátó Osztály osztályvezető főorvosa nyerte meg a kórházigazgatói pozíciót.

Törölt felhasználó #3155

2012. 11. 18. 18:58

Stimt!

2012. 11. 18. 17:59

Már bocsáss meg nekem a galád kérdésért, véletlenül nem Te vagy Csipke Rózsika?  Mert akkor elfogadom, hogy most ért ide a királyfi, és adta néked az ébresztő csókot! Szerinted a Fidesz két éve miről szólt? Igazán nem szerettelek volna megbántani, de ez a két év felülírta a gyurcsányi hatévet vastagon! Emberileg, szakmailag és minden tekintetben a gazemberségek sorozatát követték,követik el. És ez az én megingathatatlan véleményem!

2012. 11. 18. 15:06

Én ezt írtam:

"nincs értelmes szakmai, morális indok arra, hogy miért nem fogadtál el  a páylyázatát!"

Amit Te írtál ( "Hacsak az SZDSZ-es múltja nem!"), nyilván ez a valódi indok, csakhogy ennek a motivációnak köze nincs az általam leírt két kategóriához.

Ez a gazemberség kategóriájába tartozik.

2012. 11. 18. 14:57

Hacsak az SZDSZ-es múltja nem! A Fidesz szemében is vannak megbocsáthatatlan "bűnök" ! Őszintén remélem azonban, hogy tévedek!

2012. 11. 18. 13:12

Az esztergom kórház sorsa  szerencsésen rendeződött. Utoljára dr SólyomOlimpia volt az, aki profi menedzsere volt a kórháznak.

De vajon miért nem hirdettek győztest a dorogi Szent Borbála kórháznál?

Tudomásom szerint indult a jelenlegi igazgató, Dr Varga Győző!

Igazgatóként és orvosként is nagyszerű munkát végez, nincs értelmes szakmai, morális indok arra, hogy miért nem fogadtál el  a páylyázatát!

2012. 11. 17. 17:24

Az Esztergomi Lokálpatrióták Egyesületének nevében gratulálok Dr. Kanász Gábor úrnak, a kórházigazgatói kinevezéséhez.

Örülök annak, hogy most az esztergomi kórház újra egy esztergomi igazgatót kapott, egy olyan kiváló szakmai és gazdasági felkészültségű orvos személyében, aki az elmúlt években mindent megtett azért, hogy a kórház működésének szakmai színvonalán, anyagi helyzetén javítson, felemelte szavát a visszaélések, a megalapozatlan gazdasági döntések ellen. Tette mindezt egy kifejezetten ellenségesnek mondható kórházvezetéssel szemben, nem törődve a várható retorziókkal.

Bízhatunk benne, hogy a Vaszary Kolos kórház élén Dr. Kanász igazgató úr – az adott helyzetből a lehetséges maximumot kihozva – mindent meg el fog követni azért, hogy a betegellátás a legmagasabb színvonalon valósuljon meg.

A munkájához sok sikert, kitartást és jó egészség(ügy)et kívánok!

Körmöczi Miklós

 

2012. 11. 17. 9:52

Végre egy humánus orvos kerül az élre! Eddig altatott, ezután reméljük ébreszteni fog.