Nyílt levél Zoltai Dániel Képviselő Úr részére
2012. okt. 30.

<p>Tisztelt Zoltai Dániel Képviselő Úr!<br />Tájékoztatást nyújtani szíveskedjen azzal kapcsolatban, hogy milyen alapon távolíttatta el a Jobbik hivatalos sajtóközleményét az azokat leközlő internetes portálokról, amely közleményben a képviselőcsoportja(?) és a hitelezők között létrejött állítólagos megállapodással kapcsolatos kételyeinket fogalmaztuk meg.</p>

Az RTVE tájékoztatása szerint, Ön perrel fenyegette meg őket arra az esetre nézve, ha kérésének nem tesznek eleget. Továbbá azt is jelezték, hogy Önök ezen jogi lépéseket irányunkba is megteszik, illetőleg, hogy a közleményünk levételével kapcsolatban, és azzal egy időben minket is értesítenek.

Azóta már 25 nap telt el, és semmiféle magyarázatot nem kaptunk Öntől, sem a közleményben megfogalmazott kételyeinkkel kapcsolatban, sem pedig a hivatalos közleményünk eltávolításával kapcsolatban.

Ha esetleg elfelejtette volna mik voltak a kérdéseink és állításaink, akkor a közleményt itt még el tudja olvasni:

http://www.barikad.hu/nagyotmondasban_verhetetlen_a_fidesz-20121004

Tehát érdeklődve várjuk írásos válaszát, valamint a megfogalmazott kételyeink eloszlatása végett a megkötött megállapodások nyilvános bemutatását. Ha tényleg kétoldalú megállapodásról van szó, ami a város és a hitelezők között köttetett és az aláíró rendelkezett az ehhez szükséges testületi felhatalmazással, abban az esetben természetesen elnézést kérünk Öntől.

De ha csak egyoldalú szándéknyilatkozattal rendelkezik, vagy esetleg Ön úgy írt alá megállapodást a város nevében, hogy arra nem volt felhatalmazása, ebben az esetben legyen korrekt és ismerje el, hogy hibázott, vagy legalább mondja azt, hogy ugyan úgy, mint a várost sújtó állami inkasszó, Ön szerint ez is csak egy technikai malőr volt.


Tisztelettel:

Stámusz Andrea  és Zentai Plajner Zsolt képviselők

(forrás)