Újabb rendőrségi hírek
Bulvár
2012. szept. 30.

<p>Kocsmai verekedés Nyergesen; volt barátnőjét bántalmazta egy férfi Esztergomban; egy tokodi sörözőből került elő az eltűnt fiatalember.</p>

A volt barát bosszúja

Könnyű testi sértés és rongálás miatt indult büntetőeljárás egy 33 éves esztergomi férfi ellen, aki 2012. szeptember 30-án korahajnalban, miután Esztergom belvárosában találkozott volt barátnőjével.

Az egykori pár először szóváltásba keveredett, amely tettlegessé fajult. A férfi ütni és rúgni kezdte volt barátnőjét, majd gázspay-vel az arcába fújt. A férfinak még ennyi sem volt elég. Odament a nő autójához és mind a négy gumiabroncsát kiszúrta. A férfit az időközben a helyszínre érkező rendőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra.

 

Dúltak az indulatok Nyergesújfalun

Kocsmai verekedéshez kértek rendőri és orvosi segítséget 2012. szeptember 30-án korahajnalban Nyergesújfalun. Egy 35 éves helybéli feküdt eszméletlenül egy helyi söröző előtt, akit távozásakor, minden előzmény és ok nélkül, fejbe rúgott egy 23 éves lábatlani férfi, aki szintén a szórakozóhely vendége volt.

A támadó a bántalmazást követően elhagyta a sörözőt, de annak tulajdonosai nem hagyták szó nélkül az esetet. A sérülthez mentőt hívtak, majd a bántalmazó után siettek. Menet közben a rendőröket is értesítették a történtekről és megadták útirányukat is, így a rendőrök tudták merre keressék a támadót. Pár perccel később megtalálták a három férfit. A söröző tulajdonosa és fia a földre szorítva tartotta vissza az agresszívan viselkedő lábatlani férfit.

A járőrök mindhárom férfit előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, majd kihallgatásukat követően szabadon engedték őket.

 

Előkerült Tillmann János

Szülei kérésére a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eltűnés miatt 2012. szeptember 24-én a 15 éves tokodi fiatalember körözését rendelte el, aki 2012. szeptember 17-én 07.00 óra körül távozott el otthonról és azóta ismeretlen helyen tartózkodott, életjelet nem adott magáról.

Egy tokodi sörözőben üldögélt, mikor állampolgári bejelentést követően a rendőrök érte mentek. Miután a járőrök megállapították, hogy valóban őt keresik szülei, a fiatalembert előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, majd átadták szüleinek.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata kéri a sajtó munkatársait, hogy a fiatalember személyes adatait, képmását tartalmazó felhívásukat töröljék a kezelésükben lévő adatbázisokból, Internetről

 

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

(forrás)