Mert mi tesszük a dolgunkat!

Mert mi tesszük a dolgunkat!

2012. 07. 10. 10:04

Sokan kérdezik, miért tesszük ezt meg azt, miért nem nyugszunk? Mire jó ez az EsztergOHM, meg az engedetlenség, miért kell nekünk hiperaktívnak lenni? Nem tudjuk, hogy széllel szemben, semmit nem lehet tenni?

Mi, meg nem értjük az értelmetlen kérdéseket feltevőket. Egyszerűen nem hisszük el, hogy ezek az esztergomi emberek nem látnak saját szemüktől, némán, behúzott füllel-farokkal tűrik azt a sok-sok megaláztatást, amit mindennap városunkban el kell viselnünk! A régi beidegződések, a meggyesi reflexek, a fortélyos félelem igazgat elv, táplálja a semmittevést. A királyvárosi össznépi fásultságért meg mindannyian felelősek vagyunk, de azt hiszem ebben Matolcsyék gazdaságpolitikája vastagon benne van. Az országos rosszhangulatot az elbaltázott helyi népszavazás rontja tovább.

Ennek ellenére azt mondom, nem szabad feladni. Tenni kell és szólni, ez így nem mehet tovább! Az esztergomi polgárok aktivitását az fogja meghozni, ami ránk vár. Előre kell látni a problémákat és arra megoldást is kell találni. Ebben a helyzetben nem lehet széthúzni, ezért kell annak távoznia a képviselőtestületből, aki nem az esztergomiak többségi képviseletét látja el, nem tud összefogni. Véleményünk szerint, mindenkinek azonnal le kellene mondania!

Elmondtuk, mert nem működik a város. Ilyen állapotban nem volt még Esztergom és ezért nem a jogaitól megfosztott Tétényi Éva a felelős. Ő és az ellenzék, felajánlotta többször a lemondását, önfeloszlatás keretében. Az együttműködést csak szlogenekben hirdetők ragaszkodnak a székükhöz, pedig képviselői tiszteletdíjuk sincs. Ezért jó, hogy van az

EsztergOHM teszi a dolgát és felteszi azokat a kérdéseket, amiről egyre többet beszélnek városunkban, de nem mondják ki:

Miért érdemes ma az esztergomi Fidesz frakciójának lenni? Tényleg különböző csatornákon mesés pénzek juthatnak el Meggyes holdudvarához?

Hol a parkolási pénz, hová tűnt el és tűnik el Esztergom vagyona?

Mi, ilyenek vagyunk. Nem tudunk mellébeszélni. Nincs értelme. A lelkiismeretünk sem háborog, nem kell felköpnünk a levegőbe és alá állnunk. Gyermekeinknek és unokáinknak is elmondhatjuk: mi mindent megtettünk. Tesszük, amit tudunk, önzetlenül, holnap újra megmozdulunk. Valós problémákra hívjuk fel a figyelmet, dolgozunk Esztergomért és az itt élőkért. Aztán július 20-án délután megint jót cselekszünk az Országzászlónál, van még pár ötletünk.

Arra buzdítjuk július 17-én a képviselő-testület tagjait, a testület feloszlatásával kapcsolatban végre egységesen, összefogva jól döntsenek!

Bizonyítsák be, hogy amit egyre többen beszélnek, csak rosszindulatú pletyka.

Kovács Géza

EsztergOHM

2012. 07. 17. 14:06

Látom, dolgoznak. :) Ezt most a nemzetbiztonság adta ki a helyi megélhetési narancssárgáknak vagy önszorgalom? Kacsintás

-Na, mi a baj ezzel? a véleményemet írtam le: Ezt elmondtam többször, Ahol háborús cselekmények voltak, bizony, Magyarországon voltak a legnagyobb biztonságban a zsidók! Ez tény. Emlékezzen, pl.mennyi lengyel jött hozzánk, a budapesti gettó, védett házak felszabadultak.

Márciusban 44-ben megszállták az országot a németek, 44 decemberétől az oroszok! Karácsonykor Budapest bevolt kerítve, a nyilasok meg 44 október 15-én kerültek hatalomra. Ez matematika.

Ezt elmondtam és vállaltam is. Igen, én mondtam. Ez volt a nagy "zsidózásom".

 

Kovács Géza

2012. 07. 17. 13:40

Kitől, és kinek/kiknek kell félni? At alábbi idézet ismerős lesz magának....

"A II. világháborúban, ahol háborús cselekmények zajlottak, Magyarországon voltak a legnagyobb biztonságban a zsidók.
Ezekkel, a történelmi tényekkel nem lehet vitatkozni.

Igen, én zsidóztam a Parlament előtt, a Hősök terén, stb.!
Lesz alkalom, legközelebb is fogok.
Az igazságról beszélni kell.

Kovács Géza"

http://www.hunhir.hu/forum.php?rsid=28&max=100&start=8900

Magyar Önvédelmi Mozgalom

Tiszteletbeli Elnöke

2006. 11. 30.

2012. 07. 17. 12:29

Igen és ellenem vádat is emeltek május 8-án. Budaházy és Toroczkai ellen nem!

-Erről jut eszembe, a nemzetbiztonsági bizottságban van egy ember, akiről könyvet is írtam! Összefügghet? Kacsintás

2012. 07. 17. 12:26

Mitől félsz kedves fideszes kispajtás? Csak a bünösnek ( tolvajnak) van félnivalója...Kacsintás Az esztergomi megélhetési akol, tudja kitől kell félnie!

2012. 07. 17. 12:14

Tesszük....tesszük....

"Ugyanakkor megjelent a helyszínen Kovács Géza a magáról rég nem hallatott Magyar Önvédelmi Mozgalom elnöke is, s elmondta, hogy szintén beidézték a rendőrségre, ugyancsak a 2008-as melegfelvonulás elleni fellépése miatt. A gyanúsítás tárgya itt is; közösség elleni izgatás."

http://szabadriport.wordpress.com/2012/01/10/gyorshir-budahazy-ismet-a-rendorsegen/

2012. 07. 17. 12:01

Idézet 2010-ből,....mindenki teszi....

"#9339:Kovács Géza - 2010.04.27.04:22 (Válasz erre: #9338) div>

Jaj kedves fideszes okostojás! Erre vetődtél, hálás köszönet, de ismét melléfogtál. Itt is folytathatjuk eszmecserénket.

- "Egy millió cigány", ha már idézőjel szóba került. Az én szemembe az is cigány, aki elcigányosodott és a Mónika vagy Győzike show előtt éli le életét. Pl. te. Szerintem ilyen vagy.
-Gyűlölet lángja a te beszűkölt szívedben és agyadban él pl. az irányomba, tudom megvan a jó oka. A tisztánlátás!
-"Megvárnád míg kormányozni kezdenének." Vona Gábor mondta a "száz nap türelmi időt" és egyetértek vele teljes mértékben, a Fidesz 1998-2002 között már bizonyított. Az ország kiárusítása és megszállása zavartalanul folyt, ráadásul visszaengedték a testvérpártjaikat 2002-be. ( Gyengébbek kedvéért, figyelj, hozzád szólok, ez a MSZP, SZDSZ.)
Hunlány nem egyszer elmondta, hogy hívják, figyelj jobban. Olyan vagy mint főnököd. Ostoba, alkalmatlan, rágalmazó "pajszeros".
:)"Meglepett

2012. 07. 17. 11:44

"Illusztráció volt, ez vár újra Esztergomra!"

Értem, de talán nem ezt akarja/akárják Esztergomban....vagy


2012. 07. 17. 11:05

A MÖM semmilyen törvénytelen dolgot nem tett. Kacsintás

Akkor, mi a baj ezzel? Érdekes, hogy fideszesek, az EU-s jogokat kritizálják. Midannyian EU állampolgárok vagyunk. AZ EU-ban ugyanis nem kell engedély a békés, spontán demonstrációhoz. Nevetés

 

Kovács Géza

2012. 07. 17. 11:01

Mire gondol kedves P.?

Ennyire reszketnek tőlem? Azért a hülye is látja, hogy egy összehangolt támadás...Kacsintás

Érdekesnek találom azt is, hogy egy olyan cikk lekerült a főoldalról, ami egy feljelentéssel felért. mi történt a háttérben?

 

2012. 07. 17. 10:58

Mi a probléma bármilyen képpel? Illusztráció volt, ez vár újra Esztergomra!

 

Kovács Géza

2012. 07. 17. 9:28

Érdekes......2008.március...

"Tennivalók a forgatókönyv ellen"

"Dr. Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány azt mondta, hogy furcsa elképzelésünk van a demokráciáról. A demokráciának álcázott diktatúrával van bajunk! Ha koholt vádak alapján betiltanák a MÖM-öt (még jobban ellenőrizhetetlenné válnánk), akkor földalatti mozgalmunk ugyanezen a néven működne tovább, legfeljebb nem kérnénk engedélyt békés demonstrációinkhoz... Tudjuk, mi a tennivalónk, s ebben az irányban cselekszünk is..."

 

http://kucu.blogter.hu/256260/tennivalok_a_forgatokonyv_ellen

2012. 07. 17. 8:55

Mindenki a dolgát teszi? Kinek......, mi a dolga?

http://www.nemzetihang.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=1221

2012. 07. 17. 8:50

"Július 5-én, csütörtökön 16 óra 30-tól a Széchenyi téren demonstráció veszi kezdetét."

A fenti kép július 05-én készült? Vagy, csak "illuszráció"? Meglepett

2012. 07. 16. 19:55

Maradjunk ennyiben:

Quot capita, tot sensus, quot homines, tot sententiae.

Ahány fej, annyi érzés, ahány ember, annyi vélemény. (Terentius)

2012. 07. 15. 19:07

Nem ide kellett volna szerintem kirakni.

2012. 07. 15. 15:51
A mi Trianon-emlékművünk furcsa története

Bejárta a hír magyar sajtót, amikor bejelentették Meggyesék 2005 decemberében, hogy a nagykanizsaihoz hasonló trianoni emlékművet állítanak. Propagandának remek húzás volt. Akik nem ismerték Meggyes Tamásék látványpolitizálását, be is vették ezt a szép nemzeti gesztust. Elégedetten csettintett a megvezetett, aki csak a hírt olvasta, a szemei előtt megjelent a nagykanizsai obeliszk és büszke volt Esztergom vezetésére.

http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=47957

Miközben Meggyeséknek eszükbe sem jutott az Esztergomi Országzászló rendbehozatala, valamit felavattak a Horváth Géza soron, ami semmi esetre sem hasonlított a nagykanizsai emlékműhőz.

http://m.cdn.blog.hu/ta/taj-kert/image/360_(32778830)_nagy_magyarorszag_emlekmu.jpg

Ráadásul valljuk be a kieső, eldugott 15889 helyrajzi számú közparki ingatlan, a Horváth Géza sor 8. sz. előtt méltatlan hely trianoni emlékműnek.

http://fidelitas.hu/cikk/nincsen_szlovakiai_romaniai_vagy_szerbiai_magyar

Az EsztergOHM javasolja, hogy a Trianon-emlékmű a Szent –Erzsébet híd (volt Tabán-híd) utáni városrészre a Mária Valéria híd fele vezető út mellett a füves területre kerüljön áthelyezésre.
A hídra felvezető úton több ezren közlekednek, az emlékmű szem előtt lenne.
Örök mementóként.

EsztergOHM

2012. 07. 15. 2:16

Meggyeséktél (Pl. Petrovics család) még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt!

2012. 07. 14. 7:40

Nem tehetünk mást, elő kell venni pár újabb cikket azokról a helyi tolvajlásokról, amikről átvitt értelemben beszéltem Petrovics Lászlónak. Aztán majd a bíróság eldönti, hogy Kovács Géza kezdte a személyeskedést, vagy Petrovics László.

Tyúkper lesz ez is, polgári.

-Engem viszont jobban izgat, a köz. elleni izgatás bü. amiben vádat emeltek. Ilyen egy "ügynök" élete...Vigyor

2012. 07. 14. 7:31

Petrovics László!

 

Ön Petrovics János testvére?

Kovács Géza

2012. 07. 13. 17:07

Ez a kép a "kiflis" tüntetésen készült, ekkor még békesség volt.

Aztán a későbbiekben a 10 szarházi csak rendőrök védelmében mert kimenekülni  behúzott füllel és farokkal.