Az Orvosi Ügyelet NKft sajtóközleménye

Az Orvosi Ügyelet NKft sajtóközleménye

2012. 02. 09. 18:28

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Egészségügyi Holding Zrt. vezérigazgatójával kapcsolatos eljárás semmilyen formában nem érinti az esztergomi kistérségben központi háziorvosi ügyeleti szolgáltatást végző Orvosi Ügyelet Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft működését, amelynek az Egészségügyi Holding Zrt.-vel nincs kapcsolata.

A szolgáltatás továbbra is zavartalanul folyik, a térség lakosságának ellátása nem forog veszélyben. Az ügyeleti szolgálat eddig is panaszmentesen működött, amelyet megerősít az is, hogy a Kistérség Társulási Tanácsa a 2012. február 2-ai ülésén fogadta el a kistérségi ügyelet 2011 évi működéséről készített beszámolóját. Az Orvosi Ügyelet Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft 2011. június 1-jétől látja el a kistérségi ügyeleti szolgáltatást miután 2009 után újra elnyerte a tárgyban kiírt közbeszerzési eljárást.


Dr. Dankó Alpár szakmai igazgató
Orvosi Ügyelet NKFT

2012. 02. 12. 16:45

A sajtóközlemény előtt megjelent cikkben ez volt olvasható:

"Kiss az ügyvezetője és tulajdonosa az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás keretein belül üzemelő háziorvosi ügyeletet bonyolító Orvosi Ügyelet Nonprofit Kft-nek is."

 

Ha a cégeknek kevés köze is van egymáshoz, a tulajdonosnak azért mintha lenne.

 a holdingnál vezérigazgat, itt pedig ügyvezet és tulaj...