Tétényi Éva sajtóközleményei

Tétényi Éva sajtóközleményei

2012. 02. 06. 13:18

A polgármester másfél év után ment szabadságra. Addig is kéri, mindenki végezze el a síkosság-mentesítést ingatlanja előtt.

Lakossági felhívás

Ezúton hívom fel az esztergomi lakosok, társasházi képviselők valamint vállalkozások tulajdonosainak figyelmét arra, hogy a balesetmentes közlekedés érdekében az ingatlanok előtti járdákon a kötelező síkosság-mentesítést folyamatosan elvégezni szíveskedjenek.

Esztergom, 2012. február 6.

Tétényi Éva
polgármester

 


Polgármesterré választásom és az elmúlt másfél év megfeszített munkatempója után először megyek szabadságra. A hivatalban az elmúlt két hétben mindent előkészítettem, a szükséges dokumentumokat aláírtam, hogy a város és az önkormányzat életében ne történjen semmilyen fennakadás. Szabadságommal kapcsolatban egyeztettem a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatallal, a Képviselő-testülettel, az aljegyzővel, a Polgármesteri hivatal dolgozóival, valamint Steindl Balázzsal, a helyi Fidesz-frakció vezetőjével, hogy semmilyen „váratlan” probléma ne merülhessen fel.

Esztergom, 2012. február 6.

Tétényi Éva

Esztergom, Esztergom-kertváros
és Pilisszentlélek polgármestere

Törölt felhasználó #43

2012. 02. 07. 18:33

Fordítsunk egy kicsit a nézőponton! Vajon hány emberhez jut el egy az MTI ÖS-re kitett nyilatkozat? Vajon hány ember tudja egyátalán, hogy létezik az MTI ÖS?

Ki veszi át ezeket a híreket?

RTVE: egy nap alatt 249 oldalletöltés az aktuális cikknél, az olvasásszám minden egyes letöltéskor növekszik, tehát ha valaki megnézi azt, hogy érkezett-e új fikázó komment, akkor az növeli az olvasottságot. Valósan elért emberek száma talán ha 100, akkor sokat mondok.

Hídlap: nem jelent meg a hír

Szeretgom: lehet olyan 1800 oldalletöltés, valós olvasószám szintén kisebb.

Mit kaptunk ezért a pár olvasóért cserében?

Szerénytelenül a szeretgommal kezdem: ha nem szólok hozzá, hogy mi a sz@r ez, akkor a kutya nem nézné, hogy vajon mi is történik itt. Én bajom :)
RTVE, csak egy kommentet emelek ki: "Egyedül Ő utalványozhat!Nem választ alpolgármestert és nem írja alá a Szervezési és Működési Szabályzatot, hogy rajta kívül más is utalhasson, vagy aláírhasson. Ha most történik valami akkor nélküle megáll az élet... Diktatúra... nem az a baj hogy elment, engem nem zavar ha vissza sem jön, viszont így nem gondoskodott a helyettesítésről...lehet, hogy fél valamitől? Minden városban kötelező alpolgármestert jelölnie a polgármesternek, és mindenhol utalhat más is! És nem csak a hókotrást vagy az esetlegesen pótolható összegeket, hanem a szociális dolgokat is, a bért az iskolákban, a világítást, étkeztetést,(bár azt már egyszer bojkottálta...)"

Ha Tétényi valóban leegyeztetett mindent a Kormányhivataltól kezdve Steindlig mindenkivel, akkor mitől fél? Attól, hogy a fideszesek hülyét csinálnak magukból egy sajtóközleménnyel, amellyel lejáratják a Tétényivel egyezkedő Steindlt és a kormányhivatalt is? Paranoia? Gondolom az egyeztetéseknek írásos nyoma van.

Na ennyiért megéri hülyeségekről kommunikálni, csak hogy legyen valami hír?

2012. 02. 07. 14:38

Kedves,kedves Bejó Gábor! Komolyan nem érted miért adta ki ezt a nyilatkozatot a polg.asszony? Fogadjunk, hogy a Kákán is csomót kereső brigád már dolgozik, és akármilyen blődliség is lesz, előjönnek vele.Engem jobban érdekelne egy pszichológus tanulmánya, hogy szorulhat ennyi gyűlölet és bosszúvágy egy magyar emberbe, és miért nem gondolkodnak a követői.

2012. 02. 07. 9:40

Csak egy vándor...

2012. 02. 07. 9:38

Változatlanul fenntartom, hogy a kedves lakosságnak semmi köze ahhoz, hogy a polgi mikor megy szabadságra, hányszor volt már, és kivel egyeztetett, és mit írt alá.

Az hogy az elmúlt másfél év meg mennyire volt "megfeszített" döntse el mindenki. Szerintem nem szakadtak meg a munkában, sem a "tiszteletlen" képviselőtestület, sem a polgármester. Tudom-tudom Évát nem hagyták dolgozni...

Törölt felhasználó #43

2012. 02. 07. 1:57

Nézz szép képeket a nagyon szeretett vezetőről inkább, akinek mindig fogják a kezét:

http://www.theatlantic.com/infocus/2012/02/kim-jong-un-looking-at-things/100237/

Törölt felhasználó #43

2012. 02. 06. 21:36

Naszóval. Összefoglalom amit eddig megtudtam, arról, hogy miért kellett sajtóközleni a szabit.
Esik a hó. Nagy a latyak. Lapátolni kéne, mert mást nem tudunk. Vagy még ezt se. Csak lázítunk. Meg Matolcsy írhatott valamit októberben, amit Éva nem is vett észre, de lehet, hogy a Fidesz majd igen és csak arra vártak eddig, hogy Éva kitegye a lábát. Amúgy meg mindenkinek kuss, aki nem ért hozzá.

Nem is értem, mi a francért nem lehetett pár konzerv sajtóközleményt megcsinálni előre. Adok pár tanácsot: Esett a hó, Éva megnézte hogy nagy. Vagy ha javul az idő, akkor azt nézte meg, hogy olvad. Tök jó, ütős kis anyagot lehetne ebből összedobni! Pár ilyen és ehhez hasonló kis cuccal ezt a másfél hetet ki lehetett volna bekkelni úgy, hogy senki sem vette volna észre, hogy Éva távol van :) Mi értelme lett volna ennek? Pl. a frakció nem tudna cselt szőni, meg Matolcsy is maradna az ágy alatt.

Elkomolytalankodom? El. Lehet ezt másképp? Ahhoz professzionális emberek kellenének, azok meg nem mi vagyunk.

Mi csak lázítunk. Igaz ezt tettük az elmúúúttt nyóc öt évben is csak. Akkor ez volt a frankó, amitől majd mindenki hasra esett, mi meg mászkáltunk a bíróságra. Pedig semmi mást nem tettünk akkor sem, csak leírtuk, ha valami nettó fassságot csinált a T. városvezetés. Ha meg tetszenek engedni, ebből a rossz szokásunkból most sem szeretnénk engedni túl sokat!
Na. Mára ennyi. Lehet utálni :)

2012. 02. 06. 18:38

a hótakarítással kapcsolatos sajtóközlemény csak sablon, az önkormányzat dolga a figyelmeztetés (meg még egy csomó minden), a lakóké a házuk előtti hótakarítás.

2012. 02. 06. 18:12

Úgy tudom, hogy már akkor is senki voltál, mikor azt hitted,hogy valaki vagy! / by. Hofi/

2012. 02. 06. 18:10

Na jó, rendben van, de ki is vagy te?!

2012. 02. 06. 18:00

A háztulajdonos kötelessége a takarítás, amióta világ a világ.

2012. 02. 06. 17:55

Urak ! Látni hogy unatkoztok , ott a hó lehet lapátra ugrani ! Ez most annyira rohadtúl izgató , hogy a polgi jól meggondolt érdekből bejelentette távozását, és felkérte a hóeltakarításra az öntudatos polgárokat ? Rohadtul lképbe vagytok a helyi viszonyokat illetően.Kicsit unalmas hogy mindenre találtok kötözködni valót .A függöny mögül igen férfias dolog .Nézzétek meg a kossuth utcát , hogy néz ki . Bent unatkoznak ,kint bokáig érő latyak .Ha nem segítetek , akkor ne szítsatok . 

2012. 02. 06. 17:07

Gondolom nem mindegy. Engem aggaszt a járdatakarításra való felhívás is. Hangsúlyozom, anélkül megteszem, hogy kérnének erre. De. A járda közterület. Ha a házam előtt parkolok, akkor ne akarjon érte büntetni. Ha nekem kell takarítanom, akkor én is határozom meg, hogy ott mi történik. Ha közterület, akkor nem annak kéne takarítania, akinek ez a feladata????

2012. 02. 06. 17:04

...az azért néha fáj, amikor szándékosan tettetted magad hülyének. Pontosan tudod, miért kellett kiadni egy ilyen sajtóközleményt. Egyrészt sejteni lehet, hogy készül valami, egy üveg sört fel is dobok rá, hogy másfél hét alatt történni fog bármi, amiért feltétlenül és azonnal alá kellene majd írnia valamit, (nyaraaaal vazze, érted, ródsózik mán megin, ahelyett hogy itt lenne, tojik ez Esztergomra), oder valamelyik frakció tag majd talál véletlenül még egy papírt az ágya alatt, hogy mondjuk Matolcsy írásban ígérte meg 2010 novemberben, hogy az egomi adósságot hozzácsapják az országéhoz, ott mán nem oszt, nem szoroz....vagymittudomén. De ilyen másfél év után ha egy profi oknyomozó nem jön rá, miért kell ilyen valóban feleslegesnek tűnő sajtközleményt kiadni, akkor ott nekem csak a szándékos ekézés gondolata marad. De hát ezt én gondolom, és aki olyan mocskos bűnöző, hogy mingyá kap 3 évet, mert volt jelszava egy számítógépre, az meg se szólaljon... meg iszok is. sajtósnak meg tökhülye vagyok. tudomén

2012. 02. 06. 14:31

Ugyan máááár..Végülis lapátolhatna havat  a Széchényi téren is, nem is értem, hogy vette a bátorságot hogy lelépjen ilyenkor....

Törölt felhasználó #43

2012. 02. 06. 14:27

Nem gondolod a másfélév után, hogy előre lekell írni, mert megtámadják érte, hogy itt merte hagyni a várost ilyen "katasztrófális" időjárási helyzetben?

2012. 02. 06. 13:57

Én sem értem... Senkinek semmi köze hozzá, mármint a lakosságnak...

 

Ha valakit érdekel, én is kivettem egy napot február 20-ra :-)

Törölt felhasználó #43

2012. 02. 06. 13:43

Mi vesz rá valakit arra, hogy sajtóközleményt adjon ki arról, hogy elmegy szabadságra? Komolyan nem értem.