Történetek a tilosból

Történetek a tilosból

2012. 01. 31. 13:21

Városunk országgyűlési képviselője és a helyi fidesz frakció nagyágyúja nehezen viseli ha szóvá teszik neki, hogy tilosban parkol. Meggyes Tamás az ő szokatlan közvetlenségével reagálta le a helyzetet, amibe keveredett.  VIDEO!


Több kommentárt nem is fűznék hozzá. Elég az, hogy ilyen ember képviseli városunkat a kormánypárt padsoraiban.

választópolgárok

2012. 02. 02. 22:33

Nem semmi, 44 hozzászólás - pedig csak egy bunkó tilosban parkolt .....

Tompika még mindig egy tutti tip ha kedélyborzolásról van szó.

Elég zülötten néz ki a gyerek igy borotválatlan pofával, csak nem inkognitóba akar váltani?

2012. 02. 02. 21:54

Ami meg az összehasonlítást illeti: FerencJóska volt fent a hierarchia tetején - nálunk meg Tétényi van fent a hierarchia tetején, mint polgármester. Innen a párhuzam. Nyilván a kiegyezés anno Deák műve volt, és alulról kezdeményeződött felfelé FerencJóska felé, aki receptív volt rá - nyilván azért használtam ezt a párhuzamot, mert olyan információim vannak, hogy itt is hasonló puhatolózás folyik egy ideje.

És a kiegyezés sem arról szólt, hogy akkor FerencJóska teljhatalmat kapott - megkapta a közös külügy meg hadügyet, oszt slussz. Kompromisszum volt, ami egy jó ideig megszabta az ország lehetőségeit és működési kereteit. Párhuzamok, párhuzamok, lehetőségek. Meg nagy elmék ha találkoznak.

Hogy te milyen egyéb hülyeségeket sorolsz fel, az terhelje a te lelkedet, mindenesetre megkérnélek ne köss belém így még egyszer.

2012. 02. 02. 21:39

Csak abban reménykedhet mindenki aki Esztergomban prosperáló nyugodt jövőt szeretne, hogy Tétényi okosabb, mint mondjuk te. Két út van: még 2,5 év totálisan felesleges állóhidegháború, vagy a kiegyezés azokkal, akikkel ki lehet. Nem kell 10 ember ehhez, elég 4. Annyi meg a jelek szerint van is. Kit érdekel az a 6, amelyik ezzel teljességgel erőtlen bohóccá válik?

Én elhiszem, hogy egyes egyéni és politikai érdekcsoportok számára kellemetlen lenne, ha megszűnne az állandó politikai adok-kapok a városban, és ezzel együtt a remélt zavarosban halászás lehetősége is ködbe vészne, de ez legyen tényleg az ő egyéni szociális(ta) problémájuk.

2012. 02. 02. 19:36

Már tényleg csak az kéne, hogy Tétényi felismerje az idők szavát, mint Ferenc Jóska és megkösse a maga kis helyi kiegyezését azokkal akikkel meg lehet, és ezzel visszaállítsa a város működőképességének biztonságát (vagyonrendelet, szmsz módosítás).

Ez most vicc, ugye? Tétényi a szabadságharc leverője, minden jog és törvény megalkotója, emberek életét kioltó és tönkretevő diktátor, neki kell engednie. János, most nagyot tévedtél, egy bocsi az összehasonlítás miatt elférne itt.

(Ezekkel a FIDESZKDNPFÜGGETLEN képviselőkkel a kiegyezés "vagyonrendelet, szmsz módosítás" öngyilkosság)

 

2012. 02. 02. 19:35
De ha a te stílusodban válaszolnék, akkor az eképp festene. Te meg mindig széllel pisálsz ezért hugyos a nadrágod... De én ilyet soha nem írnék, úgyhogy tekintsd ezt is semmisnek.

2012. 02. 02. 19:30
Józsi bátyám! Elolvastam hozzám intézett bejegyzésedet. Kissé elvakult vagy, ezért nem látsz az orrodnál tovább.

2012. 02. 02. 18:53

Kotorász, miért érzem én azt, hogy megfordult a szél a városban? Hát azért mert te szokásodhoz híven szélirányba álsz, tompikátol elkell már határolódnod, mert rájöttél nem tud és nem is akar a korupciód sarából kihúzni. Tétényit meg azért utálod zsigerből, mert bele látott a lapjaidba, és nem engedett szabadjára. Most azt keresed kihez kellene simulni. De azt hiszem már nagyon megismert mindenki a városban, mindegy milyen néven írogatsz. Ne reménykedj abban, hogy más polgármester lesz, mi ezt aki van akarjuk magunkhoz láncolni legalább 10 évig. Akkor tudunk a kettő között szakmailag külömbséget tenni, mind kettőnek lesz durván egy forma ideje. De a mostani annyi fórral indul, hogy nem kell a város pénzét be nem fejezett tanulmányokra költeni, mert neki már van diplomája.

2012. 02. 02. 16:04

Ja, minden relatív.

2012. 02. 02. 15:46
Keresni kell a kompromisszumot... A vitéz meg a királylány már az elmúlt egy évben bebizonyította, hogy alkalmatlan erre. S a város tönkretétele sem volt drága nekik.

2012. 02. 02. 15:43

Nyilván Meggyes nélkül messze más lenne a helyzet, de ezt a helyi Fidesznek kell meglépni. Bánhidy szerintem messze a legjobb képességű és legalkalmasabb ember az egész testületben arra, hogy bármi elindulhasson. S bár a tiszteletem az övé, ezzel az előző mondattal, nem őt minősítettem elsősorban... Nagymamám azt mondta abból kell főznünk amink van. De úgy kell elkészíteni, hogy nekünk kell megennünk.Vigyor

2012. 02. 02. 13:06

Nincs egy gerinces ember ebben a városban???

2012. 02. 02. 12:07

A tízek közül - szerintem - senki nem alkalmas a kiegyezésre, maximum a behódolásra, azzal pedig nem vagyunk kisegítve.

2012. 02. 02. 12:05
Mindenképp fals a párhuzam, nem megbántás volt a cél, annál inkább a kiegyezés szükségességének fevetése, s napirenden tartása... Személyében Meggyest és Tétényit alkalmatlannak tartom erre, de nyilván meg lehet és kell találni a közös nevezôt.

2012. 02. 02. 11:54

Azért a Bánhidy Vajkot SEM kellene piedesztálra emleni, ahogy a Tétényi Évát SEM kellene sárba taposni...

2012. 02. 02. 9:18
Kaiser Tétényi & Bánhidy Deák... Érdekes ízlelgetni, mert biztos, hogy jobb mint most.

2012. 02. 02. 8:20

Megerősítem, s egyet értek... Tétényi-Bánhidy. Az idők szavát, fel kéne erősíteni.

2012. 02. 01. 22:50

Az például megvan, hogy Meggyes kedvenc részönkormányzati buszosvállalkozó medvéje mégsem lett rutinos? 10 évre próbálták neki kijátszani a rutinpálya kizárólagos bérletét, hogy neki tejeljen az összes többi autóvezetést oktató cég, persze pályázat és közbeszerzés nélkül, de megbicsaklott a többségi gépezet és nem szavazták meg neki a biznicet.

És arról is csipegnek a madarak, hogy az aljegyző kegyvesztett lett Rumcájsznál, mert kinevezett olyan embert a hivatalba aki Tétényi mellett önkénteskedte végig az eddigi másfél évet, és ezért a szakállas az amúgy a szegedi-sándorfalvi brancshoz tartozó törvényesség alőre fejét követelte. A frakció azonban azt mondta lfs, 9:1 arányban elvetették az ötletet. Kemény idők járnak.

Már tényleg csak az kéne, hogy Tétényi felismerje az idők szavát, mint Ferenc Jóska és megkösse a maga kis helyi kiegyezését azokkal akikkel meg lehet, és ezzel visszaállítsa a város működőképességének biztonságát (vagyonrendelet, szmsz módosítás).

2012. 02. 01. 22:07

Halljuk! Halljuk! Nevetés

2012. 02. 01. 21:42

Az IMF-es történet sokmindent felülírt. Hirtelen huszadrangú dolog lett, hogy mi is folyik Esztergomban.

De azért vannak érdekes fejlemények.

2012. 02. 01. 21:11

Viszont senkivel sem értek egyet, aki az érintett külsejével foglalkozik

Igaz is lenne, de hát a jogszabály szerint hivatalos személy, közszereplő. Tűrnie kell.