Szeretgom.hu kritika

Szeretgom.hu kritika

2006.05.22. 23:04

A Szeretgom.hu oldalt érintő, negatív vagy pozitív, de mindenképpen érdemi (és ha lehet konstruktív) kritikai hozzászólásokat ide kérem...

2018.05.15. 17:59

Jó ötlet volt János a felújítás, és a lájkolási lehetőség is, remélem, az esztergomiak minél többen élni fognak vele, hisz ők tudják legjobban, mi hiányzik, s mi lenne jó a város lakóinak.


2018.05.14. 14:39

Segíteni szeretnénk Esztergomnaknak, hogy az itt lakók jobban elmondhassák a véleményüket azokról a dolgokról, amik felmerülnek ötletként akár a lakosság, akár az önkormányzati oldalról.

Megújítottuk ezért a weboldalukon az "Ötletek" rovatot - mostantól az ötleteket egy felfelé vagy lefelé mutató hüvelykujjal lehet értékelni, és az így előálló toplista listázódik a weboldalon. A 10 legtöbbet, a 10 legkevesebbet (bőven lehet mínuszba is menni!) és az 5 legutoljára frissült ötlet látható mindig a nyitólapon, újakat pedig bárki egy gombnyomással és egy űrlap kitöltésével feltölthet.

2017.02.28. 15:01

Rendben, János!
Előre is köszönjük! :)

2017.02.28. 14:38

Bocs, hétvégén tudok majd foglalkozni ezzel leghamarabb.

2017.02.26. 23:19

Kedves Possibilitarian!

Én arra már rájöttem, hogy ha nincs a saját hsz-ünknél ott a "szerkesztés" gomb, az azt jelenti, hogy be kell ÚJRA jelentkezni, mert az előző bejelentkezás limit ideje már lejárt. De ha újra bejeletkezel, akkor ismét megjelenik a Szerkesztés, és ismét lehet javítgatni, kiegészíteni a hozzászólásokat.
A kép-ügyben én is várom Jánostól a választ.

2017.02.26. 19:22

Kedves János!

Nem tudom, kapok-e választ most erre is, de ami felbőszít, hogy csak válaszolni lehet, és időről-időre eltűnik a szerkesztés gomb, néha egy, néha pedig mindegyik témában. Mi van, ha hibáztunk, esetleg javításra van szükség, vagy hozzáadásra? Törlést már meg sem említem. És ahogy a Holdfény is mondja, a képfeltevés egy igazi zűr, nem említve, hogy bekerültek a privát képeim a közösségi albumba. És ha onnan kivenném, megszűnne az avatárképem? Azt már nem is említem, hogy éppen a nagy irományom végén, huss, az egész úgy ahogy van, csak eltűnik, aztán nyilazhatok jobbra, balra, kész, ennyi volt. Kérlek segíts!

2017.02.10. 18:09

Kedves János!

Felmerült itt az egyik fórumtopicban, hogy nem lehet képet felrakni a saját gépünkről, sőt!
A baj már ott kezdődőik, mióta változtattatok, hogy SAJÁT magamhoz sem tudok "ellátogatni", de más fórumozóhoz sem, mert ezt írja ki:
"Hozzáférés megtagadva!"
Továbbá: "A kért oldal eléréséhez Önnek nincs jogosultsága."

Ennek ellenére MÉGIS hozzáférek, ha a menüsorban a Közösséget legörgetem, a Fórum topicok mindjárt előkerülnek, és a hsz ablak is...
Akkor most hogy van ez? Nem értem...
Nem férhetnék hozzá, de mégis hozzáférek?
Ezzel most nem azt szeretném elérni, hogy TÉNYLEG ne legyen elérési jogosultságom, és ne férjek hozzá, mert fejre állok  rögvest, pedig abból mindig egyest kaptam annó! :(((
Hanem azt kérném, hogy ezek a szövegek ne legyenek, mert értelmetlen szerintem, és félrevezető!

A másik problémám  a képek!
Volt mindenkinek a saját oldalán saját galériája, melyet vagy engedett másoknakis látni, vagy nem, de a lényeg:
ONNAN tudtunk képet betenni a szeretgomba, pl. a Fórumokba, de most nem, mert én pl. nem is találom a képeimet, amiket valamikor beraktam ide. Akár sajátot, akár internetest...
HOL vannak a képeim, iletve vannak-e egyáltalán valahol is?
És ha igen, hogyan lehet berakni őket? (Dmolnárnak pl. nem sikerült a saját repcés képét betenni...)
Volt ennek akkoriban egy bizonyos sorrendje, de már nem emlékszem rá, hogyan.
Segítenél?
Előre is köszönöm! 
Üdv! Holdfény

2017.02.07. 15:04

Kedves János!

Lecseréltem a képeket a macsekos topicban a macskabaglyoknál, most látszik mindegyik, pedig kiléptem a levelezőmből.
Remélem, most már a többiek is látják, nemcsak én.
Köszi a segítséget!:)

2017.02.06. 23:31

Ájjjjájjjj!
Tényleg igazad lehet, erre nem is gondoltam.
De megjegyzem, SAJÁTMAGAMNAK küldött email-ről van szó, nem másnak.
Ugyanis rájöttem, hogy az "időlimit" miatt már több alkalommal "elszállt" a hozzászólásom beküldéskor, még pedig azért, mert mire a szeretgom hsz ablakába beírtam az ismertető szövegeimet, és összekerestem a hozzá való képillusztrációkat a neten, olyan sok idő telt el, hogy az egész írás elrepült a fenébe! :(((
Nos, úgy gondoltam, ha mail-ben írom meg a hozzászólást, és elküldöm MAGAMNAK, onnan bemásolhatom a szeretgomba, mert így gyorsabb, és nem lépem túl a határidőt, amelyet - sajnos! - nem is tudom, hogy hány perc???...
Arra nem gondoltam, hogy ekkor a linkek MÁS nevet kapnak! 
Bocs, de számítógépileg eléggé "zokni" vagyok, belátom! :(((
 
Te mit javasolsz, ha hosszabb, és vegyes, azaz kép, valamint zenei illusztrációkat (a YouTube-ról) is tartalmazó hozzászólást szeretnék beírni?
Az ilyesmi főleg az ÉRTÉK topicban fontos lenne, mert példa nélkül sok esetben nem ér semmit a szöveg sem.
Ha word-ben írom, úgy végképpen nem működik a link, ami érthető.
Egyébként a képkeresőnél is a "biztonságosra" van állítva a gépem.
(Valamint erős - és előfizetős! - vírusirtó van rátelepítve.)


2017.02.06. 22:04

Van pár kép a hozzászólásaidnál amit gondolom másolással tettél oda be, emailekből. A linkek ugyanis a gmail.com-ra mutatnak és emiatt csak neked látszódnak ezek a képek - akkor amikor be vagy lépve a gmail fiókodba. Senki másnak. 

2017.02.02. 14:30

Érdekes jelenség:
Ha nem lépek be az oldalra, csak olvasni akarok, nem láthatók a képek...
Ha belépek, akkor meg ott van mind.
Ez hogy lehet?
Eddig ilyet nem tapasztaltam.
Gondolom János, Te tudod a választ.

2017.02.02. 9:50

Drága jó János! :)))

Sok-sok puszi Neked és a segítő társaidnak! :)))

Én éjjel éppen jelen voltam... Meg is ijedtem kissé!
Az egyik írásom ugyanis még bement, aztán úgy félegy körül a macskásba akartam feltenni valamit a macskabagolyról, de az már nem...
Valami sok-sok KÉK soros írás jelent meg a topic helyett, amit én ugye nem értettem, micsoda, de egy "hatodik" érzékem azt mondta nekem, legyek türelemmel reggelig, mert bizonyára TE csinálsz valamit az oldaladon, és szerencsére sikerült elmentenem a hsz ablakba írtakat a levelezőmbe, 

Még jó, hogy nem mondtam le róla, mert jópofa téma. Majd mindjárt beteszem a macsekosba, remélem, sikerülni fog.

Olvasni már tudok, mert a fórumtársak már írtak válaszokat!
További jó munkát kívánok Nektek, és KÖSZÖNÖM!!! :)))
Barátsággal Holdfény

2017.02.02. 0:45

Átköltöztünk éjfél körül egy újabb szerverre, még egy pár percig lehetnek gondok itt-ott, ha valakinek a régi IP-t cachelte be a számítógépe. Reggelre ez elmúlik. Az adatbázis éjfél körül lett átmigrálva de még ment utána az oldal - ha abban a fél órában csinált valaki még valamit a régi szerveren, az nem jött át (és bocs emiatt).

2017.01.25. 17:41

Még egyszer mondom: semmi nem változott január eleje óta, csak nincsenek kint a három hete elavult hírek a főoldalon. Nem teszünk fel új híreket, mert az előző hírszerkesztőnk felmondott és elment, újat pedig helyette éppen nem is keresünk, mert többek között teljesen felesleges híroldalként működnie Esztergomban ennek az oldalnak csak azért, hogy évi 1,2-1,5 millió forint finanszírozandó veszteséget termeljen. Megyünk vissza közösségi oldallá, ha meg arra nincs igény, akkor megszűnünk, ez van.

2017.01.25. 17:26

Egyet értek " bajottal " az elöző jobb volt és közvetlen áttekinthetöbb !! A mostani oldal " zavaros " és kissé áttekinthetetlen a / városi / témákra vonattkozóan ! Ahogy a beirokat és a " neveket " olvasom az új oldal látógatoi  is be szükültek ! 

2017.01.22. 22:34

Elnézést, nem tudván angolul (franciás voltam a zenegimiben), így nem tudtam, miről van benne szó.
Így félreértettem a szándékot, bocsánat!

De TE János tudsz, látom, és így biztos minden rendben van!
Valóban jó ötlet lehet ez azok számára, akik gyakorolni szeretnék az angolt.

Jómagam, mint kultúra kedvelő, s művelő, szeretnék hozzájárulni a topichoz egy híres, nevezetes angol népköltésű verssel, melyet még Engels hozott el Magyarországra.
Beteszem az angol nyelvű topicba az oldal linjét, ahol feltalálni, majd két nyelven is a verset, és már itt sem vagyok, nem szeretnék zavarni.

Üdv!

2017.01.22. 10:16

Köszönöm, János, valóban, és mint mindenki, én is becenévvel rendelkezem ezen az oldalon!

A felhívás, egy értelmiségi jellegű beszélgetőkörnek szól, bármilyen témában angolul, ha ez csak annyit jelent, hogy bárki, aki ezt a nyelvet érti és beszéli, nem akarja azt elveszíteni, sőt gyarapítani inkább, - remélhetőleg nincs kifogás ez ellen.

Ebből a megfontolásból indulna az érdeklődők számára, de amennyiben mégsem jár sikerrel, talán érdemes lenne a magyar megfelelőjét is kipróbálni, amely esetben kérésre, lefordíthatom a tartalmat.

Egyelőre várjunk, és az eredménytől függővé tehetjük: - "A türelem rózsát terem".

2017.01.21. 21:44

Angolul van, hogy ne értse aki nem tud angolul, de egyébként idevalónak tűnik ki: egy klubszerű vitatkozó/eszmecserélő hálózatot indítana valaki.

2017.01.21. 10:11

Kedves János!

A Fórumok közt tegnap óta van egy angol nyelvű topic, NÉV NÉLKÜL tette fel valaki.
Én ugyan nem tudok angolul, de szerintem ez nem oda való.
Megnéznéd, mi az? És talán törölni kéne...
Köszönöm, és kellemes hétvégét!


2017.01.19. 11:10

Bugnak nézem, ránézek.