Testületi ülés
2007. szept. 20.

<p>rövid tudósítás az ülésről, tömeg, tojásdobálás, <b>Sitku Pál</b> leváltása...</p>


- fél négykor a diákság képviselői megpróbálták átadni az általuk megfogalmazott petíciót és aláírásokat, de azt sem a polgármester sem a jegyző nem volt hajlandó átvenni

végül liberális vette át a diákság képviselőitől (dsarosi, g. , paniadam)

az ülés előtt kijött Meggyes Tamás a folyosóra ahol kb 50-100 diák, szülő és pedagógus várta - még egy tojásnak is sikerült célba találnia -, ahol ő kijelentette, hogy Sitku Pálért már hiábavaló küzdeni, mert az ő leváltása már el van döntve, hozzáfűzte, hogy neki nincs lelkiismeretfurdalása és nyugodtan tud aludni

amikor a tömeg elkezdte skandálni, hogy "Sitkut akarjuk" Meggyes elmenekült a tömeg elől az irodájába, pár perc múlva a frissen kinevezett dorogi rendőrkapitány próbálta (korrekten) hazaküldeni a tömeget, de az nem igazán óhajt távozni.

jelenleg a polgármesteri hivatal közelében szétszórtan diákok, szülők és pedagógusok várják az időközben zárttá nyilvánított ülésen meghozott döntést.

most indulunk vissza a hivatalhoz, amint tudunk jelentkezünk...

aSk. 2007. szeptember - Esztergom, Magyarország, Európai Unió

A kint lévő srácok üzenik:

Holnap fél 6-tól legkésőbb fél 8-ig közönségtalálkozó lesz a Rákóczi téren a Bumeráng stábjával (akik még ott lesznek 9-ig). Transzparenst nem szabad hoznil. Legyetek ott istvános pólóban.

Az utolsó információ szerint Holnap LESZ TANÍTÁS, bármi is történik.

Még jelentkezünk.

TRANSZPARENST SEMMIKÉPPEN! AKKOR AZ MÁR TÜNTETÉSNEK SZÁMÍT ÉS OSZLATHATÓ!

joel

21:17: 4 rendőrautó érkezett

22:25: Sitku Pál kb 20 perce tartózkodik az épületben, folyik a napirendi pont tárgyalása

(forrás)