Esztergom a parlamentben.

Esztergom a parlamentben.

2011. 12. 01. 12:19

Esztergomiak!

Aki teheti nézze a M2 adását. Délelőtt 9-órátol Esztergom a téma. Örökös kérdés 10 percenként .:HOL VAN MEGGYES TÁMÁS?????? Igen, hol van amikor a saját városárol van szó????????????????? Nem ezért országgyűlési képviselő ???Szégyen és  gyalázat amit a Fidesz most is játszik a parlamentben.

2011. 12. 01. 17:52

Fogalmam sincs hogy "hol van vagy hol volt hol nem volt Meggyes Tamás ?",nekem nem hiányzott .

Nem szokásom országgyűlési közvetítéseket nézni ,ma is csak véletlen hallottam meg hogy épp Esztergomrol beszéltek és vesztemre végig néztem .

Választott képviselők öt órán keresztül csócsálnak egy gumicsontot és ország világ előtt kiröhögtetik magukat ,ráadásul közösen banalizálják el az esztergommal kapcsolatos alapkérdést .

A parlamentre is rá férne hogy feloszlassák .Ennyi idiótát egy légtérbe  beterelni már több mint közveszélyes  .

Miböl gondolja bár ki hogy ha 20 ember ugyan azt a három mondatot 200-szor elismétli ,akkor bár mi megváltozik .Ebböl az lesz hogy nem csak az a 20 ember hanem az a három mondat is elcsépelté és nevetségessé válik .

Az első öt ellenzéki felszólalásban minden lényeges dolog benne volt amit a témával kapcsolatosan el lehetett mondani.Itt kellett volna abba hagyni megszavazni vagy nem megszavazni ,és akkor emelt főbel tovább lehetett vona lépni .

Így viszont sikerült egy nagy bohózatot csinálni az egészböl amire a kormány párt sikeresen rá is startolt ,hogy az ellenzák nem akar érdemi munkát végezni .

Megjegyzem az ellenzék másfél éve nem tud érdemi munkát végezni mert a kormány egy arany rudat sem fogadna be az ellenzéktöl,nem hogy egy ötletet.

Nem ártana megtanulni végre hogy mi a külömbség a figyelemfelkeltés és az ökörködés között.

El mondható mind két oldalrol az is hogy a "jobbító szándékú" felszólalók 90%-ának lövése nincs a valós Esztergomi helyzetröl .A 10% tudja,de a saját pártállása szerint csúsztatja vagy értelmezi a dolgokat ,és nagy ívben lesz@rja hogy mi lenne a város érdeke .

Orbán elhíresült mondatában minden benne van (2008 tavasza)"sajnos nem tudok segíteni mert nem mi vagyunk hatalmon "  (2011 tavasza )"ezt a problémát az  Esztergomiaknak kell megoldania én ebbe nem szólhatok bele "

A fülke tábornok amióta hatalmon van azóta harcol már a fél vilégot megtámadta, Matolcsi ezredes annyi gyöztes csatát megvívott már hogy leigázta egész európát ,az IMF most készül kapitulálni .Sajnos a  kedves Matolcsi a" békeszrződést" már nem írhatja alá.

Vajon ez a harcos brigád miért van megrémülve egy kis helyi időközi  választástol. 2/3-os a túlerő a harcedzett fülkeforradalmárok hada támogatja sziklaszilárdan a nagy vezárt .

Három nap alatt törvényesen bevehetnék a várost és akkor azt ültetnek a polgármesteri székbe akit csak akarnak .Azt a 20 milliárdos adósságot rá lehetne lőcsölni a Tétényire meg arra néhány ( kb 8500 ) kriptokomcsira oszt "jónapot".

2011. 12. 01. 15:04

"DE  HOL  VAN  MEGGYES  TAMÁS???"

2011. 12. 01. 14:04

Biztos belebetegedett a városa sanyarú sorsa miatti bánatba!Nyelvöltés

Amúgy érdekelne, mit éreznek MOST a 2010. áprilisában rászavazók???!!! Meglepett

(Amivel Dorog nyakára is ráültették!)