Nyílt levél Esztergom Város Polgármester Asszonyának és Képviselő Testületének
Közélet
2011. nov. 24.

<p>KDNP Esztergomi szervezete tiltakozik, és mély megdöbbenését fejezi ki a kialakult helyzet miatt.</p>

Tisztelt Polgármester Asszony, Képviselő Testület!

 

KDNP Esztergomi szervezete tiltakozik, és mély megdöbbenését fejezi ki jelen nyílt levelével a kialakult helyzet miatt. Megdöbbentő, hogy az önös érdekek abba a helyzetbe juttatatták a város közintézményeit, hogy a gyermekeknek nem tudnak meleg étkezést biztosítani. Égbekiáltó ez a magatartás, gondolkodásmód. Azért kell a gyermekeknek éhezniük, a szülőknek aggódniuk, hogy be tudják bizonyítani ki az erősebb? Minősíthetetlen, hogy a gyerekek lettek a politikai játéktér eszközei.

Felháborító, hogy döntéseiket nem vállalva egymásra mutogatnak és ehhez a város elsötétült utcáit használják fel díszletnek. Legyen vége már ennek a színjátéknak és vállalják fel végre első olyan döntésüket, mely valóban a város lakóinak érdekeit szolgálja.

Bízom benne, hogy 2011. november 25.-én, pénteken félre tudják tenni személyes ambícióikat. Amennyiben nem, fogadják el végre, hogy alkalmatlanok arra a feladatra, melyre a választók Önöket megbízták és mondjanak le. Ezzel lehetőséget biztosítanak azoknak, akik a városért és annak lakóiért felelősséggel gondolkodva dolgozni, tenni akarnak.

 

Kelt: Esztergom, 2011. november 24.

 

Bízva abban, hogy Advent időszakát Esztergom város már valóban békében töltheti:

 

 

Mészáros János s.k.

KDNP Esztergomi szervezet, elnök

(forrás)