Lemondásra szólították fel az esztergomiak Meggyes Tamást
Közélet
2011. nov. 13.

<p>Az EszrergOHM valódi független ellenállási újság és közösség demonstrációt hirdetett Meggyes Tamás Esztergom búbánatvölgyi tartózkodási helye elé.</p>

Körülbelül 150-en jelentek meg feliratokkal, Esztergom belvárosától 6 km-re lévő mesés környezetben.
A szervezők egy hatalmas 25 milliárdos csekkel érkeztek, amely Meggyes Tamás nevére volt kiállítva. Az esztergomiak döntő többsége Meggyes Tamást tartja egy személyben felelősnek a kialakult esztergomi politikai helyzetért és azt szeretnék elérni, hogy Meggyes azonnal távozzon a politikai közéletből.
Információink szerint Meggyes Tamás nem tartózkodott otthon.
A beszédekben elhangzott, hogy most már Orbán Viktornak is ciki az esztergomi helyzet. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője a napokban tárgyalást kezdeményezett Esztergom polgármesterével, Tétényi Évával. Krakkó Ákos, a Fidesz-frakció sajtófőnöke megerősítette az információt. A négyszemközti beszélgetésből egyelőre semmi nem szivárgott ki.
Követelték a szónokok és a jelenlévők Meggyes Tamás, számoljon el minden fillérrel illetve mondjon le országgyűlési és képviselőtestületi mandátumáról. 
A rendezvény végén az ex-polgármester csekket kapott és matricát a postaládájára.
Az EsztergOHM valódi független ellenállási újság és közösség kijelentette, addig folytatják megmozdulásaikat, amíg Meggyes Tamás nem mond le mandátumairól és nem lesznek előrehozott választások.

 

EsztergOHM

(forrás)