Hiába várt Tétényi Éva az esztergomi Polgári Körökre

Hiába várt Tétényi Éva az esztergomi Polgári Körökre

2011. 10. 13. 10:20

 Egyetlen Esztergomi Polgári Körök tag sem jelent meg az október 12-én, szerdán 18 órakor megtartott, a számukra biztosított egyéni fogadóórán.

Az alkalmat Esztergom polgármestere ajánlotta fel a helyi polgári körök részére azért, hogy problémáikat, elképzeléseiket meghallgassa, valamint a város jövőjéről beszéljenek és annak jelenlegi vezetésével kapcsolatos álláspontjaikat megvitassák. A találkozón az Esztergomi Polgári Körök részéről senki sem vett részt, az érdemi, személyes párbeszédet elutasították, bár október 3-án hatan egészen Budapestig utaztak, hogy Tétényi Éva elleni elégedetlenségüket kifejezzék.

 

h.

2011. 10. 17. 10:29

már ő is nyugdíjas, neki már nem mondják meg központilag,

Dehogy nem, csak most mást kell skandálnia.

2011. 10. 15. 20:28

Mit akarnak az Úttörő vezető asszony és d.fiacskája,annak a barátai mit Polgárai Kör?A kutyám se viselné el őket,mint pkörösöket.A hasonló nevü csapatok nevébe,tiltakozom,hogy Polgári Körnek nevezzék magukat az ESZTERGOMOT LEJÁRATÓ ,SOK MEGTÉRT.

2011. 10. 15. 11:23

Persze gondolom, már ő is nyugdíjas, neki már nem mondják meg központilag, hogy mikor mit kell történelemből tanítania.

Megmondani nem mondják, de a fülkeforradalom és szabadságharc óta 30%-al kevesebbet ér a nyugdíja azt talán ő is érzi.

2011. 10. 15. 0:14

Forgónéra gondolsz? Én sem értem egyáltalán az egészet.

Néhány éve, mikor ott dolgoztam, szidta a m1nét és kicsi fiát is, mint a bokrot. Meg az egész kommunizmust. A Csurkát éltette. Nem értem ezt a fordulatot. Politikában már láttam néhány köpönyegforgatót, vagy oké, közben rájöttek egyesek, hogy az mégsem az, amit eddig ígértek, és pártot, nézetet vált valaki.

De ha a munkában, addig amíg anyukával együtt dolgozott, akkor szidta, most meg amikor már nem is függ tőle, akkor meg jó???

Hmmm.... ez felettébb érdekes?

Gondolom, mint pedagógus, egyetért az országos akarattal, az iskolák (stb) államosításával is. Annak idején azt mondta azért hordtak szét mindent az országban, mert ami az államé, annak nincs gazdája, mindenki lopott mindenhol. Mármint nem az iskolákban, hanem általánosan az állami cégeknél. Akkor most jó lesz az állami hatalom? Persze gondolom, már ő is nyugdíjas, neki már nem mondják meg központilag, hogy mikor mit kell történelemből tanítania.

Ráadásul mindig mindenkinek ki tudta fejteni gondolatait, ellenvéleményét. Akkor miért nem volt képes elmenni a Polgármesterhez és megvitatni a problémákat, a véleményét kifejteni. Mert mások aszonták nem mehet senki oszt kész?

Hatalmas csalódás számomra és gondolom a volt diákaji számára is. Példamutatásból elégtelen. És nem azért, mert nem azt vallja amit a Polgármester. Nyilván, mindenkinek lehet más véleménye. De lehetőséget sem ad arra, hogy meghallgassa a másik felet.

GRATULÁLOK ERZSI, ILYEN PEDAGÓGUSOKRA VAN SZÜKSÉG!  (Orbánnak)

2011. 10. 14. 23:15

Ezek a táblák még Meggyes polgármester idejéből maradtak raktáron?

2011. 10. 14. 22:58

Esztergomban a fideszes képviselők már lejáratták a Fideszt, most a helyi polgári körök hoztak szégyent az országos fogalomra.

Ezek itt mifelénk inkább polgári ökrök.

2011. 10. 14. 20:50

Szegény polgári körösöknek táblát tudnak a kezükbe adni, hogy azt mutogassák, de azt nem sikerült megoldani, hogy legyenek elképzeléseik, gondolataik a város jövőjéről... Igy aztán nem volt mit megosztaniuk a polgármesterrel, az asztal körül meg hülyén néztek volna ki a táblákkal énekelgetve... Hajrá Fidesz! :))

2011. 10. 14. 11:48

A legszörnyűbb, hogy van köztük volt általános iskolai igazgató-helyettes is. Lehet, hogy a volt főnöke nyomására (Mné) Hogy senkinek nem nyílik ki a szeme... ?! Én ezt tényleg nem értem.

2011. 10. 13. 14:51

MIT NEKIK EGY POLGÁRMESTER, KI AZ ??????.  MAJD HA A NAGY VEZÍÍÍÍR SZOLÍT, LOGÓ NYELVEL SZALADNAK AZ IGÉT HALGATNI.

2011. 10. 13. 11:32

Polgári körök  polgári műveltség nélkül.Ismét tanujelét adták annak, hogy csak alattomos támadásra képesek.

Esztergom szégyenei.

2011. 10. 13. 10:41

Mi az ? Hiányzik a "gerinc" ?

Előre kétkedtem :- ezeknek önálló, értelmes gondolataik lennének a bemagolt szlogenjeiken kivűl ?

A demokráciához mindezekre szükség van. A dolgokat nem "hatalmi" módon kell intézni, hanem tárgyalni és megbeszélni értelmes módon.

Majd a Híd-lap megírja, hogy mindezért Tétényi a felelős, ő okozta és nem is fogadta őket !/persze azt nem említi, hogy el sem mentek!/