A régen várt válaszok

A régen várt válaszok

2011. 08. 29. 10:15

Hol a pénz? - a régen várt válasz címmel jelent meg cikk a Hídlap augusztus végi számában. A cikkre a szánalmas jelzőt sem használnánk. Inkább a Karinthytól a Magyarázom a bizonyítványomat vagy a Rossz tanuló felel című zseniális írásai jutnak az eszünkbe.

A cikk indíttatása világos. A kormányzó jobb oldal Meggyessel eddig igen türelmes lapja a Heti Válasz augusztusban súlyos cikkeket jelentetett meg a rossz fürdőberuházásokról és az önkormányzatok eladósodásáról. Mindkét cikkben a Meggyes féle Esztergom súlyosan elmarasztaló kritikát kap és mint rossz példa szerepel, ami már-már felér egy üzenettel.

Álljon itt minden további helyett néhány idézet.

 

"Az elhibázott fejlesztések mintapéldája lehetne az esztergomi, ahol a város régi strandfürdőjét és műemlék fürdőszállóját hagyták tönkremenni, miközben pár sarokkal arrébb felhúzták az új aquaparkot- amely soha nem lesz igazán versenyképes a népszerűbb párkányi Vadassal a Duna túlpartján" Heti Válasz : Befürödve 2011. augusztus 11.

 

A "nagyok" közül Esztergom áll az élen, 2009 végén 18,6 milliárdos követelésállományal, mely a Számvevőszék szerint immár 22,4 milliárd forintra nőtt" " Az államadósság azoknál bűn, akik felhalmozták" Heti Válasz 2011. augusztus 18.

 

Aztán azt is írja a Heti Válasz, hogy "Ma már az angol általános iskolák háromnegyedében, a középiskolák 94 százalékában helyben készül a déli menü".

Meggyes meg elhozta nekünk a Hungast nevű szocialista nagyüzemet.

 

A régen várt választ a Heti Válasz megadta. Minden egyéb csak szánalmas magyarázkodás. Reméljük már nem sokáig.

 

 

Polgári Esztergomért Egyesület

2011. 08. 29. 12:16

Én nem vagyok és nem is leszek regisztrálva a Hídlapon. Olyan internetező meg nem hiszem, hogy létezik, aki azt olvassa, ezt meg nem. Egy nagyságrendnyi különbség van a két honlap látogatottsága között.

2011. 08. 29. 11:55

János, miért nem linkeled be ezeket az írásaidat a Hídlap cikkei alá kommentként? Jó lenne ha ott rögtön szembesülne vele aki esetleg csak azt olvassa, és nem jár ide.