Minden napra egy köszönet - Köszönet az augusztus 20-i rendezvény szervezőinek
Kultúra
2011. aug. 23.

<p>Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik a múlt hétvégén megrendezésre kerülő Szent István napok szervezésében, lebonyolításában bármilyen módon részt vettek. Az esztergomiak az előző városvezetés alatt hozzászokhattak, hogy az Önkormányzat nem kevés pénzt áldozva rendezte meg – többek között – az augusztus 20-i ünnepséget is.</p>

Idén először erre nem tervezett forrást a képviselő-testület, így az Esztergomi Alsóház, a Haladó Esztergomért Egyesület és lelkes önkéntesek, vállalkozók segítségével sikerült megoldani, hogy az esztergomiak ne maradjanak ünnepi rendezvény nélkül ebben az évben sem. Az Erzsébet-parkba pénteken és szombaton kilátogatóknak fel sem tűnt, mennyi önkéntes munka, adomány és áldozatvállalás szükségeltetett ahhoz, hogy a koncertek, gyerekprogramok, kézműves-vásár és tűzijáték ilyen színvonalas módon megvalósulhasson.

Köszönet illeti Sáska Jánost, aki önkéntes segítők részvételével a rendezvény előtt lenyírta a füvet az Erzsébet-parkban, Horváth Mihály vállalkozót, aki a Széchenyi tér takarításáról gondoskodott, a Haladó Esztergomért Egyesület vezetőit és tagságát, a Tétényi téri Nők Klubját, Wiesztné Bádi Krisztinát és Silyéné Grim Erikát, valamint a Civilhetes szerkesztőségét a rendezvény teljes körű koordinálásáért, Ján Oravecet, Párkány polgármesterét, aki hozzájárult a tűzijáték költségeihez, melynek másik részét a rendezvény egyéb költségeivel együtt helyi vállalkozók és magánemberek adományaiból finanszírozták.

Külön köszönet ezért a Rajos Szikvíznek, a GranCafénak, a Mahartnak, a Resszer pékségnek, a Szuperinfó hirdetési újságnak, a Spori Print V. nyomdának és ügyvezetőjének Vincze Ferencnek, a Neuzer Kft.-nek, Teplánszky Zsolt és Nyíri Attila vállalkozóknak, valamint Reményinének, Fizel Józsefnek és Kőszegi Lajosnak.

 

Esztergom, 2011. augusztus 23.

 

Tétényi Éva

Esztergom, Esztergom-kertváros

és Pilisszentlélek polgármestere

(forrás)