Együtt működünk!
Közélet
2011. ápr. 22.

<p>Hát megtörtént! 2011. április. 18-i hatállyal a munkáltatói jogokat gyakorló jegyző asszony, a 6 hónapos próbaidő leteltét megelőzően 1 azaz egy nappal,  indoklás nélkül –hiszen a jogszabályok erre lehetőséget adnak, ő pedig a jog embere- megszüntette Tétényi Éva személyi  titkárának munkaviszonyát. Aki nem ismerné a titkár asszonyt, annak körülírom, az a csinos, mosolygós, szőke hölgy az, aki a polgármesteri iroda előszobájában fogadta a polgármester vendégeit és szinte állandó kísérője volt Tétényi Évának a különböző rendezvényeken.</p>

Nyilvánvaló, hogy az ember első gondolata ezzel a hírrel kapcsolatban az, hogy ez a lépés egy kisstílű, sunyi, alattomos, és aljas , de egyben kiszámítható lépés volt azon az úton, amelynek a célja, hogy Tétényi Éva polgármester munkáját, tevékenységét, sőt személyét teljesen ellehetetlenítsék, ill. a polgármesteri hivatalban hermetikusan elszigeteljék. De erre a  téves és egyoldalú véleményre csak azok jutnak, akik nem tanulmányozták mélyen sorról-sorra olvasva a Nemzeti Együttműködési  Nyilatkozatot.  Persze a helyes értelmezést az is megkönnyítette, hogy többször végighallgattam Meggyes Tamás,és  Steindl Balázs a város érdekében tett, együttműködésre buzdító nyilatkozatait .

Tehát mi az igazság?

Az igazság az, hogy  a város, ezáltal Tétényi Éva  érdekében –hiszen Ő is a város érdekeit tartja elsődleges szempontnak - lépni kellett, mégpedig azonnal.  Tétényi Évára nem lehetett a kérdés elintézését bízni, hiszen nyilvánvalóan elfogul t volt, akit nemcsak  a józan ész, hanem az érzelmei vezérelték volna, hiszen mégiscsak a legközvetlenebb , belső munkatársáról volt szó. Lépni kellett, hogy a várost, ezáltal Tétényi Évát megóvják a személyi titkár további károkozásától. A személyi titkár azáltal, hogy egyeztette a polgármester programjait, felvette telefonját, elkísérte a különböző rendezvényekre és fogadta, sőt kávéval , esetleg teával kínálta vendégeit, egyenlőre fel sem mérhető anyagi és egyéb veszteségeket okozott a városnak.  A károk felmérése úgy tudom jelenleg is tart

Ugye, hogy ezeket a tényeket ismerve már egészen más lehet az ember véleménye.

Na ezért javaslom mindenkinek, hogy olvassa el újra nap, mint nap a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot. Könnyebb lesz a megértés.

Mondjuk azért van egy kis probléma, ez a megátalkodott nőszemély ez a személyi titkár kijelentette, hogy semmi sem változott, ő továbbra is Tétényi Éva személyi titkárának tekinti magát, csak most már nem köztisztviselőként, hanem fizetés nélkül önkéntes segítőként fog dolgozni.

Akkor, hát tovább fog folyni a károkozás? Lehet, de én bízom a fiúkban, mert ezek mindig kitalálnak valamit.

(forrás)