Hogyan segíthetnénk Tétényi Évát

2011.04.12. 17:25

Az ORIGO hírportál értesülései szerint Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke nemrég tárgyalt Steindl Balázzsal, és abban állapodtak meg, hogy "Tétényire kell rátolni a felelősséget".

http://www.origo.hu/itthon/komment/20110412-sem-a-kormany-sem-a-miniszterelnok-nem-avatkozik-esztergom-ugyebe.html?cmnt_page=1

Ez azt jelenti, hogy legfelsőbb támogatással folytatódik tovább a Meggyes-csoport totális háborúja Tétényi Éva ellen, mindaddig - amíg reményeik szerint - teljesen el nem lehetetlenítik, vagy meg nem szabadulnak tőle.

Ez új fejezetet jelenthet a város lakóinak életében is, hiszen az általuk kétharmados többséggel megválasztott polgármester sorsáról van szó.

Fogjunk tehát össze, és álljunk ki még határozottabban mellette!

2014.11.17. 12:27

Lejárt"lemez"!

Koncentráljon mindenki az elkövetkező 5 évre!

 

2014.11.17. 11:09

Dehogy döntögetünk! Csak jó lenne , ha a hívők rájönnének végre, hogy ami múlt, az elmúlt, hogy a múltat valami szeplőtelen tökéletességként láttatni nem jó dolog , mert legközelebb ugyanebbe a hibába lép az egész város.  Ja és persze, ha lehet legközelebb ne azok legyenek a tanácsadók akik az előző érában is emblematikus figurák voltak.

2014.11.17. 9:42

Bálványdöntögetünk, bálványdöntögetünk? 

2014.11.17. 9:12

Évikének segítettek! Hallgatott is rájuk becsülettel. Lett is belőle Zsándárk meg a Hétfejű sárkánnyal küzdő legkisebb királyfi.  Mostanában meg , a hívek szerint, valami elárulós-összeesküvés mártírja lett vagy mi. 

Persze voltak más segítők is, akik azt mondták: Évike oda kellene lépni keményebben, csapatot kellene gründolni , hog ylegközelebb  ne így legyen. Rájuk nem hallgatott, igaz ez melósabb is lett volna, mint a céltalan hero lét. 

 

2014.11.16. 22:39

Jájjj, de vicces!
Röhög a vakbelem csücske! Nyelvöltés


2014.11.16. 17:54

Én javasolnám, hogy gyűjtsetek neki pénzt. Az Izauránál is bejött!

2014.11.16. 15:49

"Minden humor végső soron akasztófa-humor!" - mondá Karinthy Frigyes.

Úgy látom, ebben jeleskedtek!  :(((

Az úrnáknál kellett volna...
De sebaj! Megállhattok, mert "itt van már a KÁNAÁN" Esztergom városa számára...

http://www.youtube.com/watch?v=uUvsk9Hvm70
Erkel Ferenc: Hunyadi László - Meghalt a cselszövő


2014.11.16. 15:02

 Jól esik egy kis vidámság ezen az esős vasárnapon!:)

"Miniszterelnöknek vagy köztársasági elnöknek jó lett volna"

2014.11.16. 13:38

Ne hagyjátok magára.

2014.11.16. 13:34

Tétényi Éva felett eljárt az idő.
Miniszterelnöknek vagy köztársasági elnöknek jó lett volna, de a kutya sem választotta meg.
Mindenki Dope Manót akarta meg Pislogit.
Remélem, hogy eljön még az Éva ideje.

2014.11.08. 16:03

Teljesen egyetértek azzal, hogy aki szivvel-lélekkel, szaktudással a városért dolgozott négy évet a gáncsoskodók ellenére, ne hagyjuk magára.

2014.11.04. 15:58

Egész érdekes visszaolvasni a szeretgom régi fórumait, hát mikre nem gondoltatok ti... Aztán 2011 után senki se írt ide semmit? Elvitte a cica a nyelveket?

2011.12.03. 23:17

Hogyan segíthetnénk Tétényi Évát? Pl. milla módszerekkel:

http://index.hu/belfold/2011/11/01/kitort_a_facebookrol_orban_uj_ellenzeke/

„Próbálnak beépülni a csoport szervezői közé mindkét oldalról. Juhász ekkor olyan taktikát választott, amire azóta is büszke. Mindig jó voltam gyilkosozásban, ezt a tapasztalatot használtam fel most is az ügynökök kiszűrésére” - mondja Juhász (a gyilkosozás az iskolai táborokban közösségi játék, http://www.janda.tricon.hu/janda/jandajatekok/gyilkosozas.html sokan elkezdtek nagyon nyomulni. Mások elkezdtek lemorzsolódni. Én a lemorzsolódókat kerestem meg egyesével, mert tudtam, hogy ők azok, akik tényleg azt szeretnék csinálni, amire ez a csoport létrejött. Ez nagyjából működött is. Azóta együtt van egy szervező stáb, akik hetente egyszer találkoznak, és konszenzussal döntenek minden fontos kérdésben.”

2011.05.31. 21:10

Nos biztos könnyű  Debrecenból az észt osztani,főleg egy ilyen nagy formátumú hang embernek mint a mi Lalink .

Mert akinek a haverja "még soha nem hazudott"az már majdnem olyan okos  mint Alfrád Einstein csak még az összefüggéseket nem érti ,de az arca az már meg van hozzá .

Azt gondolom hogy a debreceni "sikertörténet" is meg érne egy misét .

Az Esztergomiaknak meg szerintem egyetlen esélyük van  ha kitartanak a polgármester asszony mellett ,és a létező összes módón el lehetetlenitik a helyi fidesz kommandót.

Összefogás !!!!

Nem pártok egyesületek összefogásárol (ősszeesküvéséről) beszélek mint a fidesz hanem az egyszerű ép eszű józan gondolkodású emberek összefogásárol és kitartásárol .

Ha kell sztájkoljanak hirdessenek polgári engedetlenséget ,hivják fel a világ figyelmét arra ami ebben a városban folyik .Nem kell aggódni senki nem fogja meg oldani a város problémáját még a kormány Kósástol  Orbánostol sem ,pedig nekik ez lenne a feladatuk .

Ez hirtelen a város magán ügye lett mert a politikának ez az érdeke .Oldják meg a helyiek .

A kormány cserben hagyta Esztergokot ,már olyan jól megy hogy nem számit 8-10000 szavazat .

A Fidesz önmagát fogja megbuktatni .Ezzel a mentalitással az első Orbán kormány idején sem azonosultak az emberek .Ezt a trikolorba csomagolt országmentő maszlagot az agymosott pártbetegeken kívül nem eszi senki .

Az ölükbe pottyant történelmi lehetöséggel nem tudtak élni csak visszaélni .

Esztergomnak és ezen belül Tétényi Évának oriási szerepe lehet abban hogy a Fidesz is úgyan oda kerüljön ahová az összes rendszerváltó párt került .Nem érdemlik meg a hatalmat és a bizalmat ,ahogy az összes többi sem éremelte meg .

 

 

2011.05.31. 19:53

Én csak azt tudom, teljes bizonysággal, mit nem mondana Kósa: Igen, azonnal, önként lemondanék mentelmi jogomról.

2011.05.31. 18:30

„csődbe vitte a városát”

Már megint rágalmaz, Tétényi miért nem pereli már be azokat, akik ezt mantrázzák?

Csak annyit kellene tőle megkérdezni a riporternek, hogy: ha Tétényi Éva beperelné rágalmazásért, hajlandó lenne lemondani a mentelmi jogáról tisztelt kósa úr? Lenne annyira gerinces, vagy csak így a kerítés túloldaláról mer folyamatosan hazudozni?

rühesféreg

2011.05.31. 16:25

„Ez a hölgy politikai értelemben olyan zavaros, amilyen csak lehet: mert aki egyszerre képes megfelelni ezeknek a támogatóknak, közben azt hangoztatja, hogy alapvetően jobboldali, arról egy biztos, nevezetesen híján van minden elvszerűségnek. A Fideszt is egy csomó felelősség terheli az ügyben, de Tétényi Éva sem ártatlan. Ráadásul szándékosan csődbe vitte a városát.”

 Bocsánat a redundanciáért, de ez a kedvenc Kósa mondatom, mert minden benne van Kósáról, a jelenlegi Fidesz elvszerűségéről, nekem ugyanis ez jön le belőle:

Ezek szerint, ha valakinek a Fideszen kívül is vannak támogatói, együttműködik velük, az zavaros, nem elvszerű jobboldali. A nemzeti együttműködés, elvszerű jobboldaliság a Fideszen és Meggyeséken kívül nem létezik.

 

Korrupció, csőd, csak a Fideszen kívűl létezik, mert a Fideszen kívül mindenkit automatikusan, a tényszerűséget teljesen mellőzve, korrupciós meg csőd szólamokkal kell rágalmazni, lásd „szándékosan csődbe vitte városát”.

 

Nos, van elvszerű jobboldaliság a Fideszen kívül, nagyon is, például akik a másik embert felebarátnak és nem ellenségnek tekintik, együttműködnek és nem gyűlölködnek, tiszteletben tartják a magántulajdont, a másvéleményt, az adott szót, hogy felelni kell tetteinkért. A korrupcióba, hatalmi arroganciájukba, a nemzet megosztásába fognak belebukni, a kommunikációs szita már nagyon lyukas, átlátni rajta. Az elvszerű Fideszeseknek pontosan ezeket a kiszolgált, kivénült, csökevényeket kell kitakarítani, jöjjenek az újak, a fiatalok, mert a jelenlegi Fidesz a változatlanság pártja, miközben a világ változik, nem kicsit, nagyon!

2011.05.31. 14:46

Az áldiplomás Igazmondó Lajcsi érzi a lapátot, 2014-ben legkésöbb egy "Niemand" lesz.

2011.05.31. 13:41

„Ez a hölgy politikai értelemben olyan zavaros, amilyen csak lehet”

Van egy rossz hírem Lala, téged is egy ilyen zavaros fog megbuktatni. Mi az ilyen „együtt működünk” zavarosokat szeretjük, a ti óriásplakátotokról minden utcasarkon ránk bámuló „együtt működünk” bandát meg nem.

„csődbe vitte a városát”

Már megint rágalmaz, Tétényi miért nem pereli már be azokat, akik ezt mantrázzák?

2011.05.31. 13:26

„Ha Debrecenben szocialista többség lenne, és minden tervét megakadályoznák, ellehetetlenítenék a működését és az MSZP vezetése tétlenül nézné az egészet, mit tenne?”

Ugyanazt, mint Tétényi Esztergomban, csak ordenáré stílusban, nem kérdés.

Felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat | Moderálási alapelvek | Médiaajánlat | Impresszum