Tavaszi elektronikai hulladékgyűjtés
2011. 05. 14. 8:00
2011. 05. 14. 14:00

Esztergom

Az Eszköz Kft. 2011. május 14-én, szombaton 8.00 - 14.00 óráig elektronikai hulladékgyűjtést szervez Esztergomban az alábbi helyszíneken:

- Hulladékkezelő telep (Kertváros)

- Klapka tér (Szentgyörgymező)

- Deák F. utca vége (Tökház)

A gyűjtőakció során az esztergomi lakosoknak és vállalkozásoknak lehetőségük van a gyűjtőpontokon ingyenesen leadni a háztartásokban és irodákban, telephelyeken keletkezett mindennemű elektronikai hulladékot (pl.: elektromos háztartási gépek, elektromos szerszámok, számítógépek, ép állapotban lévő televíziók és monitorok, elektromos tűzhelyek, hűtőgépek, MP3 és CD lejátszók stb.) valamint ólomakkumulátorokat.

Kérik a lakosságot, hogy a lomtalanítások alkalmával ne helyezzenek ki olyan hulladékot, melyet az elektronikai gyűjtés során lehetőség van leadni.

Amennyiben az elektronikai hulladékról átvételi jegyzőkönyvre van szükségük, kérik, hogy a gyűjtésre beszállított hulladékokról 2 példányos listát hozzanak magukkal, melyen feltüntetik az elérhetőségüket is. A megadott címre a hasznosító néhány napon belül eljuttatja a befogadó nyilatkozatot.

A város és a környék tisztántartása érdekében kérik az ügyfeleket, hogy a környezet védelmével kapcsolatos felelősségteljes hozzáállást azzal is igazolják, hogy az elektronikai hulladékok biztonságos ártalmatlanításával a közszolgáltató által biztosított ingyenes szolgáltatás keretében gondoskodnak.