Idén tavasszal is bírósággal cenzúráztatná a Szeretgomot Meggyes

Idén tavasszal is bírósággal cenzúráztatná a Szeretgomot Meggyes

2011. 04. 04. 14:22

Az Esztergomi Önkormányzat által finanszírozott ügyvéd újra támad: ismét ideiglenes intézkedést kér a Szeretgom és ellenem Meggyes Tamás felperes a Komárom-Esztergom Megyei Bíróságtól. Az indok: miattam vesztette el az őszi polgármester választást. Ezen felül 500 ezer forint nem vagyoni kártérítést is követel tőlem, amiért "nem moderáltam ki harmadik személyek rá nézve sértő hozzászólásait".

Egy ideje nem igazán számolom, hogy hány bíróságon hány eljárás folyik ellenem vagy a Szeretgomot üzemeltető cég ellen: Meggyes Tamás még polgármesterként jó előre gondoskodott arról, hogy ne unatkozzanak a város által fizetett ügyvédek. A jelek szerint Meggyest egy cseppet sem zavarja, hogy az általa még polgármesterként a város pénzén indított pereket sorra elbukják a budapesti ügyvédek, és ilyenkor bizony az alperesek költségeit már nem a város, hanem ő maga fizetheti.

Ennyi bevezetővel következzék a most érkezett kereset pontosító irathalmaz:

2011. 04. 06. 12:13

Sokat beszél Meggyes a becsületről és a személyiségi jogok megsértéséről. Tisztelt Meggyes Tamás kérdem én nem gondolja hogy elég VÉRLÁZITÓ olyan cselekményeket tényként, nagy nyilvánosság elött sorozatossan állitani amiről fogalma sincs. Tájékozodni kell mert olyan a társadalomra különös veszélyes bűncselekmények elkövetőjének állit be ami nem igaz és ilyen bűncselekmények miatt nem kaptam letöltendő börtönbüntetést( öt és fél év ).

179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást

a) aljas indokból vagy célból,

b) nagy nyilvánosság előtt,

c) jelentős érdeksérelmet okozva

követik el.

Ön a többszöri kijelentéseivel véleményem szerint az összes pontban kimeritette a rágalmazás tényállását.

2011. 04. 06. 8:33

Azért jó lenne látni a keresetet is.

2011. 04. 06. 8:31

Azért jó lenne látni a

2011. 04. 05. 13:28

OK, ezt értettem, de még mindig nem tiszta, hogy mit jelent a "további" - vagy ez olyasmi, amin köznapi halandó ne is gondolkodjon?

2011. 04. 05. 9:39

Tompi és az alkoholista kinézetű  samesza szerint őtvenen vagyunk.

2011. 04. 05. 9:18

Legyen Márai: "Minden korban, mind a veszélyek között,melyek az erőszakos rendszereket fenyegetik, a szabad sajtó az, amely rémületet kelt az önkény híveiben. A szabad sajtónak vannak eltorzulásai,kinövései: korrupt, hazudik, rémhíreket terjeszt..., De inkább egy szabad sajtó, amely szabadon hazudik, mint egy szájkosaras, gúzsba kötött sajtó, amely csak azt hazudhatja,amit az önkény hazudni akar." Kommentálni szinte felesleges. Mindkét harcoló fél számára pontosan kijelöli a határokat. Olyan precíz, hogy akár egy bírósági ítélet indokolásában is helyet kaphatna.

Ami meg az "ideiglenes intézkedést" illeti, az jogász ismerőseim szerint valami olyasmi,amit a bíróságok nem szoktak alkalmazni, nem szeretik, valahogy nem szervesült a joggyakorlat részeként,holt intézmény.

Törölt felhasználó #2446

2011. 04. 05. 8:37

Ajánlom védelmedbe a meggyes öszödi beszédet, ahol szépen megfogalmazza mi is az amit elveszített, és kik miatt 2:00 után.

Ha a polgármesterség egy szinpad, egy szereplés egy széken, akkor miért ragaszkodik még hozzá?

"...meg mszp meg jobbik meg mindenféle idióta gazember bűnöző összefogásával..." na ezek között vagy meggyes szerint :-D

http://www.youtube.com/watch?v=mKN1lEL722Y 2:00-nál.

2011. 04. 05. 1:11

A vagyoni hátrány -gondolom- a 4 évnyi polgármesteri fizetés, egyéb juttatásokkal megspékelve. Mert az jár neki...Pénz beszél

2011. 04. 04. 17:57

Ha jól értelmezem az utolsó sorokat, akkor a jogsértő magatartás jelentős közrehatása miatt a polgármesterség elvesztése 500.000 Ft nem vagyoni hátrányt okozott.
Akkor mennyi lehet a vagyoni hátrány ?

2011. 04. 04. 17:38

Gyerekek , elismerem, fogyatékos elméjű vagyok, ezért könyörgöm, magyarázza meg valaki a kereset utolsó bekezdéséből azt a részt, hogy további anyagi hátrányok érhetik. Mire gondol? Nem kapja meg a parlamenti pénzeit? (Lenne még ötletem, de nem írom le, mert: 1. nem akarom, hogy moderálni kelljen; 2. nekem nem fizetnék közpénzből a költségeimet, ha valaki a gondolataim miatt feljelentene - amúgy ennyit az esztergomi szólás- és gondolatszabadságról.)

2011. 04. 04. 17:16

3 millió forintos viszontkeresetben

Aki az ötszázas(e) igényt nem viszi el háromért(Mi), az ..........na, mi??

 

Más:

Jó hírnév elvesztése,............ bruhhhaahha..

Esztergom polgárai! Most parlamenti túra, jövő héten keresőakció, hol lehet a mi böszménk jó hírneve? Magas jutalom......

2011. 04. 04. 16:32

Igazából nagyon nagy szívességet tett Regász Mária ügyvédnő, hogy kér nemvagyoni kártérítést is Meggyesnek - eddig nem sok jogalapunk lett volna ebben a perben viszontkeresettel élni, de ez megteremti számunkra azt. Első körben 3 millió forintos viszontkeresetben gondolkodom, de lehet, hogy még emeljük a tétet.

2011. 04. 04. 16:24

János!

 

Megint van egy nyertes pered! Ebből következően kettő! Kacsintás

2011. 04. 04. 16:22

Nem érdekel néhány száz tüntető, szeretgomos hőbörgő, csinálhatják minden nap, személyesen ismerem őket, kikockáztuk a felvételeket, ezt nyilatkozta. Most meg az ellenkezőjét bizonygatja, hogy milyen sokan vagyunk, megzavarodott, tényleg röhej!

 

Meggyes tömegesen becsmérelt, sértegetett, rágalmazott, intézményeket, közösségeket, embereket, családokat tett tönkre, idegileg, anyagilag, egzisztenciálisan. A városban pénzügyi, fizikai, morális romhalmaz maradt utána és még mindig rengeteg közpénz megy el Meggyes bandájára. Mérhetetlen erőszakossága és arroganciája buktatta meg. Nem kellenek, elég volt, húzzanak már el!

 

„Néhány százan” el is keseredtünk, hogy mennyire semminek néznek. Azután ez a jelentéktelen néhány száz, a választáson már 8117 lett. Hajrá Esztergom, csak így tovább!

2011. 04. 04. 16:22

Erre volt egy szánalmasan gyenge próbálkozása: a főtéren tartott szimpitünti, amin bejelentette, hogy a felesége elmebeteg. Annak kellett volna bizonyítania, hogy minden amit a Szeretgom (voltak "Élt 3 évet" transzparensek, meg koporsóba ragasztották a levágott fejemet, meg ilyenek) ír, az hazugság.

gömbicica

2011. 04. 04. 16:17

Nem tudom ki hogy van vele, de ha én ugy érezném, hogy engem bárki közszereplőként (milyen jó hogy nem vagyok az) valótlanul, minden alapot nélkülözve megvádolna ezzel-azzal, jogtalanul  vájkálna a magánéletemben, elhordana mindenfélének, én mielőtt nekiállnák mindenféle költséges bohócságnak(bár lehet, hogy ha  kapnék állami támogatást perköltségeimre belefognék már csak a buli kedvéért is)  felvenném a pléhpofát, és mivel ugye ez esetben véleményem szerint tökre igazam van, bizonyitanám az állítások ellenkezőjét. Ezzel ugymond megmutatnám, hogy tiszta vagyok. Aztán az "ellenoldal " cseszhetné a mondvacsinált rossz hireit.  Jól lebőgnének.  ÉN IGY TENNÉK. Azt a mondást, hogy "Az kiabál, akinek a háza ég" nem én találtam ki.

Az alkotmánytervezetben nem szerepel a szabad véleménynyilvánitás szabadsága?  Vagy valami hasonló? A jó hir sajnos együtt jár a rossz hirrel. Sőt! Ez olyan mint az egészség. Amig megvan, kutyába se vesszük. Eszünk-iszunk-mulatunk........ Aztán ha beüt a b.meg, mindjárt kétségbeesünk. A jó hir nem hir. A média meg egyébként is teli van olyan irásokkal, beszédekkel, hogy az egész ország mást sem csinálhatna, csak pereskedhetne szünet nélkül. MIndenki csak jogot végezne, meg nem győznék a passzusokat irogatni.

2011. 04. 04. 15:38

Azért , ha ennyien olvassák a "Szeretgomot", az már jelent valamit, nem ?

Igaz a válaszok, nem ilyen stílusban (csak ott talán még nincs bírósági feljelentés!) a Hídlapban olvashatóan  ugyancsak jelentenek valamit!...és az emberek döntöttek !

Sőt......választottak !

2011. 04. 04. 15:12

Ez megint tipikus esete a dilettáns játszadozásnak, amit ha saját magának kellen fizetni, mint bármelyik másik magyar állampolgárnak, akkor sohasem tenné meg. Ennek tükrében még sokkal vérlázítóbb, hogy a rendőrség lezárta a nyomozást a közpénzből finanszírozott perek miatt.

Azt szeretném látni, ha mondjuk egy mszp-s politikus csinálna hasonló dolgokat mint ő, percenként hány redvás mocskoskomcsi hagyná el a száját? Persze a kérdés csak elméleti, mert hozzá hasonló "képviselőt" nemhogy Magyarországon, de még Ukrajnában sem és Líbiában sem találni...

2011. 04. 04. 14:50

János, nagy ember vagy, ha egyszemélyben képes voltál megbuktatni Meggyest. Légy rá büszke. Egyébként meg ez az évszázad vicceNevetésNevetés 

Meggyes részére meg elég nagy szégyen, ha az egész önkormányzattal, Hídlappal, frakcióval a háta mögött képes volt veszíteni, nem beszélve az országos hátszélről...