Éjszakai közlekedés

Éjszakai közlekedés

2011. 03. 16. 23:28

Fejhallgatóval nézek egy filmet, és ha jön egy busz, azt jobban hallom, mint a filmet.

Mikor fog valaki valamit azért tenni, hogy ne az ablakaink alatt menjenek a Suzukiba a buszok?

Mi a pékért nem áll ki egy járőrautó az állomáshoz és fordítja vissza a buszokat?

Tényleg forgalomlassítást kell szerveznem?

Tele van a tököm.

Schweidel József utca

2019. 02. 02. 15:06

Este 10 és ÉJFÉL között?
Hogyne tudnék: A VÁMPÍRJÁRAT!
Csak egy gond van: Az csak a VÁMPÍROK számára vehető igénybe, mert csak azoknak látható!:DDD
Kapcsolódó kép
Edward Munch: Sikoly ;o)


2019. 01. 29. 9:24

Tudtok valamilyen tömegközlekedési lehetőséget Esztergom és Kertváros között este 10 óra és éjfél között?

2011. 03. 22. 16:29

figyelem a következő hozzászólás megbotránykoztató helyesírást tartalmaz! ez alkalmas lehet a nyugalom megzavarására.
kérlek ne olvasd el!

 

müszakváltáskor tényleg borzasztó, de nyerges roszabb, a kamionok hangosabbak, busz jóval halkabb.

heteken belül elkészül a teszko fele az ut, az tehermentesíthati a vasutállomást. javaslom az elkészülte után tiltakozni. addig nem sok értelme van.

 

nem vagyok oda a szuzukiért, de nem látom hibásnak miatta, sokat tesz a városért a gyár. még mindig.

 

be kellene vezetni a vonatos szállítást. én látom. a kamionoknak nem sok értelme van. inteligens logisztikát bevezetni a forgalomba. ez a gyakorlatban nem így valósul meg.

kamionok többet fogyasztanak mint a vonat, drágábbak, veszélyesebb, hangosabb.  viszont címre megy. ha vonattal hordanák a hosszú szakaszon, elég lenne városon bellül kamionozni.

 

most ez ugy valósul meg:  amit vonaton vagy pl légipostán feladsz csomag,  kamion  viszi el!

ferihegyre konvoyok mennek postáért. párizsig. teljesen érthetetlen, aki ferihgyről szállít, kapott engedélyt hétvégi közlekedésre, ne legyen késés légipostán!  nem vicc!

 

2 napja történt: németországba rendeltek kamiont, solymári cimzett:  6 db kartont tettek fel!  30 kg!  anyósülésen elfér.  nesze neked inteligens logisztika.

 

 

a teljes magyar úthálózatot javítani kell, ezért a kormány a hibás. a lé elcsorgott a pártkaszzába, út meg sehol. nézzétek egyszer meg szlovéniában milyen utak vannak töredék áron.  nálunk soha nem lessz.

 

2011. 03. 22. 12:25

Március 28-án megbeszéljük, mikorra kérünk engedélyt!

2011. 03. 21. 23:55

Támogatom

2011. 03. 21. 23:54

Kb. 1 perce előzte meg a csuklós Ikarus helyijáratot egy Karosa, valamivel a Pufi bácsi kocsmája előtt. Sajnos csak résnyire volt nyitva az ablak, nem volt a kezemben a gép. Senki sem hiszi el:$

2011. 03. 18. 17:08

Március 28 után, kétórás egész pályás, bejelentett útlezárást javoslok hétköznap. Mondjuk műszak váltáskor!

...

2011. 03. 18. 13:45

A táblázásról:

 

Ha a vasútállomás felől érkezik valaki, a kanyar előtt van egy 30-as tábla, amely alól szublimált a kiegészítő tábla, amin többek között volt tól-ig időpont az áthalytás korlátozására. A másik irányból, ha jól tudom, 40-es tábla van kitéve. Mi következik ebből? Az, hogy a legtöbb erre járó a két tábláról összedaja a számokat, és annyival közlekedik.

Itt még az életben nem láttam rendőröket sebességet mérni, pedig itt javíthatnák a minféle statisztikájukat. A járőrözés is úgy van kitalálva, hogy véletlenül se járjanak erre műszakváltáskor.

Egyetlen megoldást látok a probléma orvoslására, forgalomlassítást kell szerveznem. Keresztbe fogok többedmagammal parkolni az úton és szépen kérni fogom a buszokat és teherautókat és mindenki mást, akinek a hídon túl van dolga, hogy forduljon vissza és használja az új utat.

A vasút éppen elég zajterhelést okoz, amit el kell viselnie az itt lakóknak. Az kezdem felfogni, hogy a válaszott képviselőnk semmit nem csinál, ahogy az elődje sem. Miért vagyok mégis optimista? Azért, mert ha az Ady Endre utca lakóinak sikerült elérnie, hogy az ő utcájukobn keresztül ne járjanak a buszok, akkor a Schweidel utca lakóinak is sikerülni fog.

2011. 03. 18. 6:08

Olyan házaspárokról írtam, akik itt élnek a lakótelepen...Rosszall

2011. 03. 18. 6:07

Ez érthető és logikus, de...

-Mi szeretnék végre csak az itt élők érdekeit képviselni! Ezért most már a megoldást kérjük. Azonnal!

Ráadásul a Suzuki sem volt tekintettel kit alkalmaz. Nem egy házaspárt (!) tudok, hogy a leépítésnél egyszerre vesztették el a munkájukat, pedig ők gyalog jártak be a gyárba!

 

Kovács Géza

2011. 03. 17. 23:08

Nagyon távol áll tőlem, hogy a Suzuki szószólója legyek. Nem tábla kérdése a dolog. Azon az úton mások is járnak. Van ott vállalat a Suzukin kívül is. A gyár teljes beléptető része erre az útra van megcsinálva. A hátsó bejárat alkalmatlan a személyzeti beléptetésre. Persze mindent meg lehet csinálni, de sokkal egyszerűbb lenne az utat megcsinálni. Sajnos ez önkormányzati feladat. Normális viszonyok között biztosan lehetne segítséget kérni a gyártól is, de a város eddigi vezetése nem volt képes normális viszonyt kialakítani, a város legnagyobb adófizetőjével. Én nem gondolom, hogy ki kéne nyalnia a városnak a Suzuki fenekét, de szerintem a Suzuki igen is elvárhatja a várostól a normális korrekt kapcsolatot.

2011. 03. 17. 22:00

Értem! ...Az más.

Egyszerű közlekedési táblával megoldható lenne, nem?

 

2011. 03. 17. 21:09

Sajnállak nagyon, akkor Te is tudod miről beszélek.

Csakhogy, mert olyan is van.

Itt megoldható lenne, hogy másfelé járjanak, mert van elkerülő út, csak nem akarnak arra járni.

Ennyi.

2011. 03. 17. 20:23

Március 28-án, hétfőn 18 órakor Tétényi Évának fóruma lesz a Géza Fejedelem Iskolában. Biztos vagyok benne, hogy rengetegne lesznek, mert körzetünk a legelhanyagoltabb -képviselet nélküli-városrész!

2011. 03. 17. 20:09

Biztos, hogy Knappéknak meg kellett volna csinálni ezt az utat. Kapták a pénzt a Suzukitól dögivel! Szerintem a MÁV-nak ehhez semmi köze, mert még emlékszem, amikor a Fideszesek mindenhová kirakták, hogy Tittmanék miatt ilyen ez az út, mert nem csinálnak semmit!

Gondolom körültekintően jártak el és ők ( a 10-ek bandája) tudják, hogy MÁV terület csak a Vasútállomás előtt és a Füszért mögött van...De a MÁV-val sem tárgyaltak, ezért ez az ő bűnük 100%!

Minket meg most már nem érdekel, ez így van két évtizede és mindenki a másikra mutogat! Most mi fogunk mutogatni, hogy kik a bűnösök! Kiknek mit köszönhetünk...

 

KG.

2011. 03. 17. 19:24

nem kellene az előző városvezetőtől megkérdezni, hogyan is van ez?

Vagy Ivanov képviselő úrtól, aki nagy elánnal (városi pénzből) évente rendez aggitálós bulit a gödrök szomszédságában.

2011. 03. 17. 19:13

Nagyon meg tudlak érteni Titeket! Kész borzalom lehet. Ha valamiért arra kell mennem, bevallom káromkodok!  Nem akarok senkit menteni, CSAK ELMÉLKEDEK!  Van egy gyár, ahol sok esztergomi, és környékbeli dolgozik. Van egy gyár, aki a legnagyobb adófizetője a városnak. Van egy gyár, aminek van vezetője, és még soha nem zárkóztak el ha valamit kért tőlük a város. Én emlékszem még, amikor mondvacsinát indokkal, megbüntettük a gyárat, (engedély nélküli építkezés miatt) Amikor eladta a város az ipari park területeit, a város a teljes közműhálózat kiépítését garantálta. (olyan áron adtuk el a területet). Csak kérdezem, kinek a dolga lenne azt az ominózus vasútállomás előtti útszakaszt megjavítani?????? Ha nem tévedek, a város útja, és ha nem tévedek, már vagy három-négy éve él ez a probléma. Megint csak kérdezem, nem kellene az előző városvezetőtől megkérdezni, hogyan is van ez?

2011. 03. 17. 18:46

Meggyőződésem, hogy az itt megválasztott önkormányzati képviselőknek már rég lépni kellett volna. , hogy az itt lakóknak 500.000-1 millió Ft-al kevesebbet ér jelenleg a lakásuk, attól függ hová Több mint 15 éve semmit nem tesznek a körzetünkért! Senki nem törődik azzal nyílik az ablakuk! Nem érdekel senkit milyen állapotban van a Baross Gábor út 20 méteres szakasza, pedig az útnak nevezett gödör kimélyedéséért és nagyságáért a Suzuki gyár elsősorban a felelős. ( Ahogy az ingatlan érték veszteségéért is!) A nagybuszokból, személyforgalomból elég volt! Lépni kell ellenük és fogunk is! Elég volt! Kovács Géza

2011. 03. 17. 10:40

Buszooook??? Meglepett
Embeeeeer!
Hallottad már, mit művelnek zajártalom terén a szuzuki autókat hurcibáló tréleres autók egész álló nap, gyakran éjjel is, mikor Nyergesen száguldanak át???

Öt percben HÁROM megy konvojban 9 autóval a tetején! Visszafelé üresen még borzalmasabb! Csattog, pattog az egész kóceráj! És NEKIK, nyergesikenek aztán semmi hasznuk (adóbevétel!) belőle, sőt!

A főútjukat teljesen tönkreteszik ezek a dinoszauruszok!

Úgyhogy próbálj meg aludni, valamiért valamit... Kacsintás