Takács magára vállalta a fekete listát - Völner Pál az internetes támadók között

Takács magára vállalta a fekete listát - Völner Pál az internetes támadók között

2011. 03. 11. 14:20

Egy Budapesten tartott sajtótájékoztatón Takács István, Meggyes Tamás sajtóreferense bevallotta, hogy ő írta a fekete listaként elhíresült, 2008-ban készült iratot, melyen többek között Völner Pál fideszes államtitkár, akkoriban a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat elnöke is szerepelt.

Takács szerint nem "feketelistának" szánta a neveket tartalmazó papírt, hanem az önkormányzat, a polgármester és bizonyos képviselők ellen az interneten támadást indító ismeretlenek lehetséges névsora volt, egy elemzés része.

Takács szerint 2008 augusztusában készült a lista - ez az állítás külön pikantériát ad annak a ténynek, hogy Bánhidy Vajk és Völner Pál is szerepel rajta, mint "ismeretlen internetes támadó". Takáccsal egy időben Gulya István is közleményt tett közzé, melyben más előkerült iratok készítését vállalta magára. Mindketten igyekeznek elhitetni közleményükben mindenkivel, hogy ezen cselekményeket,  - melyek ügyében egyébként büntetőjogi felelősségrevonás is várható - önként, Meggyes nélkül, saját szakállra végezték.

Takács vallomására reagálva Tétényi Éva az MTI-nek elmondta; szomorú, hogy a sajtós saját elmondása szerint listát írt az önkormányzat lehetséges ellenségeiről. A polgármester szerint inkább úgy kellett volna a várost vezetni, hogy az önkormányzatnak ne legyenek ellenségei, és akkor nem fordult volna elő, hogy a választók kétharmada megvonja a bizalmat a korábbi polgármestertől, a fideszes Meggyes Tamástól.

2011. 03. 14. 21:02

"A JEGYSZEDŐ VOLT A HIBÁS - BEVALLOTTA!!!!"

 

Ha már beírta valaki, akkor bocs, csak most tévedtem ide és a cikk első mondata után ez jutott az eszembe....

Még nem volt időm végigolvasni se a cikket, se a kommenteket, ez most az impulzusvásárlás mintájára egy impulzusbeírás.

2011. 03. 12. 19:08

Valaki mondja már meg nekem-hogy is van ez???

Először a sajtó tájékoztatásuk arról szólt, hogy a lista

"koholmány" az Ő lejáratásuk irányul, mindenről a polgármester asszony tehet.

A mostani beismerő nyilatkozat.

Ők írták a listát!!!!!!!!!!!!!

Most vagy Én szorulok orvosi kezelésre, vagy ez a bírka banda.

2011. 03. 12. 18:06

Gondolom ezután a nagyon okos és bölcs Németh Józsi azt fogja mondani, hogy nem is az ővé volt a szobájában a pácélszekrény. Én azért

megvárom az irásszakértő véleményét.

Törölt felhasználó #43

2011. 03. 12. 16:40

Így kell az orruk alá dörgölni saját hülyeségüket.

 

Tétényi Éva helyében én ezt felolvasnám a következő ülésen... Nevetés

Törölt felhasználó #43

2011. 03. 12. 13:44

Két dolog!

1.) Volt egy ilyen:

A Fidesz közleményt adott ki a sajtótájékoztatót követően, amelyben azt írják: „bárki, bármikor elkészíthette azt a dokumentumot, melyet az előző városvezetés által összeállított feketelistaként mutatott be csütörtökön a polgármester. Az akció az október óta tartó hazugságáradatnak a folytatása, amellyel Tétényi Éva a sajtó segítségével próbálja lejáratni az előző vezetést, közölte a Fidesz esztergomi szervezete pénteken. A volt alpolgármesteri irodában lévő beépített széf kulcsát még októberben átadta a hivatal egyik dolgozója Tétényi Éva sajtóreferensének" - állítja a szervezet, hozzátéve, hogy az esetről hivatalos jegyzőkönyv készült.

A párt helyi szervezete közleményében rámutatott, a csütörtöki sajtótájékoztatóval Tétényi Éva egy "koholt botránnyal" akarta elterelni a figyelmet a Fidesz szerint törvénytelenül elindított csődeljárás következményeiről. "Kíváncsiak lennénk arra, hogyan és mikor kerülhetett bele az ominózus lista a széfbe, ha egyáltalán ott volt! Feketelistának egyébként sem neveznénk, hiszen semmiféle megjegyzés, kommentár nincs hozzáfűzve a nevekhez" - írta az esztergomi Fidesz. (2011.02.19. Híglap)

 

2.) Pont Gulya és Takács? Ez a két ember aki kb. Meggyes összes perében tanú volt, teljesen függetlenül attól, hogy épp mit kellett tanúsítani ( legyen az önkormányzati ügy vagy épp a "tulajdonképpen Rózsa verte meg Meggyest") ? Ne vicceljünk már!

2011. 03. 12. 13:06

Ez a cím így hangzana FIDESZ hírként (???): Takács és Gulya magára vállalta az amúgy hamis lista írását.

2011. 03. 12. 13:04

"1. Na és akkor mit kerestek Takács és Gulya kézírásos, nem munkavégzésükkel kapcsolatos, magán feljegyzései Németh alpolgármester páncélszekrényében?"

Már egyszer kérdeztem: mit kell még ennek az "embernek" csinálni, hogy szégyenében elkotródjon??? Ha kiderülne, hogy embert ölt, azt mondaná, hogy csak biológiai kísérletet folytatott "oszt jó napot!"

2011. 03. 12. 12:58

Hát, nem egy gyors reagálású hadtest ami Fideszes alakulatunk.

Pont egy hónap kellett nekik, hogy Básta Elvtárs verzióját legyártsák. De a dolog több ponton sántít amit itt nem lövök le.

Segno

Törölt felhasználó #233

2011. 03. 12. 10:18

Ezek után lesülne a bőr a képemról a helyükben, ha végigmennének a város utcáin!

Törölt felhasználó #233

2011. 03. 12. 10:03

csak A szégyen!

Törölt felhasználó #233

2011. 03. 12. 10:01

Szegény Takács, szegény frenki3, szegény Gulya, és ezért már nem is jár pénz csak szégyen!

2011. 03. 12. 7:58

Meggyes Tamáskának kiváló kapcsolatai vannak pszichiáterek között, mint tudjuk, még az ország másik végében is... ezeket a "szakértőket" kellene megbízni, ugyan , vizsgálják már meg ezt a 2 nyilatkozót. Aztán mindhármukért jöhet a mentő! Üvöltés

2011. 03. 11. 22:59

1. Na és akkor mit kerestek Takács és Gulya kézírásos, nem munkavégzésükkel kapcsolatos, magán feljegyzései Németh alpolgármester páncélszekrényében?

 

2. Mit keresnek hivatali páncélszekrényben magánfeljegyzések, hogyan felejthetők ott?

 

3. Mi alapján azonosították be ezek a jóemberek a közel ötven embert internetes támadóként? Nem félnek, hogy ötven ember pereli a nyilatkozót, hogy akkor tessék már szépen bizonyítani, mi alapján vagyok ön szerint én internetes támadóként gyanúsítható egy most már nyilvános listán?

 

4. Egyáltalán mi az, hogy internetes támadás, a más vélemény ezek szerint az? Sokatmondó médiaértelmezés médiamunkatársaktól, Aczél György elvtárs büszke lenne!

2011. 03. 11. 22:30

Vizuális típus vagyok.

 

Elképzeltem, ahogy ül otthon Takács úr. Nagyon retteg. Félti saját testi és lelki éppségét.

 

Felcsillan a szeme: egy kapcsolati háló. Ez kell.

 

Gyoran papírt, tollat vesz elő, rajzol, ír sebesen.

 

De vannak olyan "kockák", amiket óvakodik kitölteni. Mondjuk Nagy Gabi mellett dupla kerettel.

Rajzolja, majd még egy vonalat húz körbe ismét.

 

Nagyon félti. A még tervbe sem vett gyermekét, a még meg sem kért felelségét és saját testi éppségét.

 

 

 

Rajzolja, írja nap-nap után.

 

Aztán így szól Németh Józsefhez:

 

Te, Alpolgármester Úr kérlek alásan. Bezárnám ezt a papírocskát a széfedbe egy kis időre. Ugye nincs ellene kifogásod?

 

Majd szép türelmesen ül a babérjain, amíg csak el nem kénytelen hagyni a városházi íróasztalát.

 

De még akkor sem szól egyetlen szót sem.

 

Majd eljön február 10-e. ....és Takács hallgat.

 

Majd a Fidesz kinyilvánítja véleményét: ez koholmány, Tétényi kitalálta, Váczy odatette, majd látványosan megtalálták - és Takács még mindíg hallgat.

 

Lehet, hogy ez az ember nem ismeri fel 3 év műlva a saját kézírását?

 

Vizualizáltam.

Történhetett így, de egészen másképp is....

2011. 03. 11. 22:20

Na, ha valamelyiket István írta, akkor mondhatta volna hamarabb is, hisz párszor február 10. óta már összefutottunk a lépcsőházunkban. Már csak azt szeretném tudni, hogy melyiket is írta Ő, s melyiket más. Továbbá, hogy miért tárolták mostanáig e becses kapcsolatihálót + listát az alpolgármesteri irodában. Miért is kellett egyátalán papírra írni a nevem, amikor István gyerekkorom óta jól ismer, s nemcsak a nevem, de az évek óta kialakult véleményemet is jól ismeri.

2011. 03. 11. 21:25

Meggyes elkezdte beáldozni a hangyákat.

 

Szegény hangyák, azt hiszik, oroszlánok?

2011. 03. 11. 19:38

Meghatónak tartom azt az igyekezetet, lelkiismeretességet, amellyel Meggyes Tamás, volt polgármester egykori sajtóreferense magánemberi aggodalomtól (?) vezérelve vagy beosztásából eredő feladatának felfogva „elemzést” készített. Örülök, hogy egy hónappal azután, hogy a listát a nyilvánosság is megismerte, Takács István bátran vállalta a szerzőséget. Kíváncsi lennék a részletesebb indoklásra: én mint a listázott személyek egyike milyen politikai és magánéleti ügyben járattam le a volt polgármestert, mikor és hogyan veszélyeztettem a fizikai épségét, illetve mikor, mivel fenyegettem a sajtóreferenst és családtagjait. (Nem vagyok vele személyes ismeretségben).

2011. 03. 11. 17:45

Hol egy MTI tudósító, hol egy megyei lap újságíró aki megkérdezné Völner Pál államtitkárt, hogy mit keresett a listán?

2011. 03. 11. 17:25

E percemberkék elfelejtik, hogy őket nem védi mentelmi jog!!!

2011. 03. 11. 17:23

Érdekes:

Meggyes csúfos bukása után most a talpnyalók egymás után azt nyilatkozzák, hogy saját elhatározásukbók jártak el. Mivel szorul a hurok Meggyes körül, a "megvett figurák" megpróbálják menteni a menthetetlent!

 

MINTHA MEGGYES 10 ÉVE ALATT TÖTRÉNHETETT VOLNA BÁRMI IS, MEGGYES UTASÍTÁSA NÉLKÜL?!