Tisztul a város
2011. 03. 08. 11:40

Úgy tűnik, nem lankad a polgárok tenni akarása Esztergomban.

17

Múlt szombaton a Kovácsi lakótelep és Csalamádé néven elkeresztelt városrészekben, valamint a hozzá közel eső utcákon, tereken tartottak nagytakarítást az ott lakók, melynek eredményeképp 250 zsák telt meg szeméttel. A polgárok, akiknek elege lett a lakosságot sújtó büntető válságköltségvetésből, illetve az abban nem szereplő költségek miatt az utcákat szinte elborító szemétből, ezentúl hetente, kéthetente rendeznek a különböző városrészekben nagytakarítást. A szervezők ezúton mondanak köszönetet mindenkinek, aki részt vett a munkában, a Baross Gábor úttól a Schweidel lakótelepig, illetve külön köszönet jár a Lakesz Bt. munkatársainak, akik önzetlenül felajánlották, hogy teherautóval szállítják el az összegyűlt avart és hulladékot.

2011. 03. 10. 16:20

Minden tiszteletem és elismerésem ,a takarító embereknek!!!!!!!!!!!!!Nem az ő dolguk lenne!!Én is résztvennék benne ,de csak faji alapon.Nem részletezem,mert kimoderálnak!

 

 

 

2011. 03. 10. 16:11

Két kérdésem lenne.A Meggyes néni is résztvett a takarításban,vagy csak szélárnyékban figyelt.?Utóvégre a fia szép utcát csináltatott neki.A másik véglet, a Töltés utca.Ide négy öt kamion kellene ,hogy a cigányok szemetét elvigye!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem a Borjúmező városrészét,/igaz,Ivanov képviselő ÚR!!!!!!!!!!?/A cigányokat akár közmunkában is rá lehetne irányitani erre a területre.De ebből senki nem húz hasznot.Igaz városvezetők???!!Meddig kell még saját pénzemen irtani a patkányokat?Azokra gondoltam,akik a lábam alatt futkosnak a Töltés utcában,rendszeresen ingerlik a kutyákat,nem a Városházán hetente megjelenő akárkikre.

2011. 03. 09. 14:27

Töröm, töröm a fejem, de el nem tudom képzelni mi lehet az!

Valami bebetonozottnak vélt, régről ittmaradt képződmény/ek

2011. 03. 08. 13:13

Sajnos van néhány szemét, "amivel "nem lehet mit kezdeni, bármennyire is összefog a takarítás érdekében a város lakossága.

2011. 03. 08. 11:44

Úgy tudom, a Bánomi lakótelepen lakók is takarítottak a hétvégén.