Elmaradt Pál György januári fogadóórája
Közélet
2011. jan. 24.

<p>A mai napon azonban hiába jelentünk meg 12-14 óra között a januári fogadóórán, sajnos a képviselő távolmaradása miatt ez elmaradt.</p>

December 20-án Pál György, a 7. választókörzet képviselője a Babits Mihály Iskolában tartott lakossági fórumot. Itt elmondta, hogy azért tartja fontosnak a választópolgárokkal való kapcsolattartást, hogy az adósságrendezési tárgyalásra be tudja vinni a körzet problémáit.

Mint ismert, sajnos a Kovácsi lakótelep és Csalamádé városrész problémáiról továbbra sem hallottunk semmit képviselőnktől, de azért Pál György egyéni tendereit megszavazta a tízek frakciója.

Ezek után úgy gondoltuk, elmondjuk azokat a problémákat, amelyek azonnali intézkedésre várnak és újra rákérdezünk: Kit képvisel Pál György a Városházán?

A mai napon azonban hiába jelentünk meg 12-14 óra között a januári fogadóórán, sajnos a képviselő távolmaradása miatt ez elmaradt. Indokoltan volt távol a Pézsa Tibor Sportcsarnok igazgatója - intézményvezetőknek volt gyűlés -, de azért talán illett volna értesíteni minket. A gyűlésről is kilehetett volna jönni, ezt elmondani, esetleg kihelyezni egy kiírást, amiből mi tájékozódhattunk volna…

Szomorúan kell megállapítanunk, továbbra sincs a körzetünknek képviselője, csak papíron. Ezért talán le kellene vonni a megfelelő konzekvenciákat!

 

Kovács Géza

(forrás)