Az érem két oldala...

Az érem két oldala...

2011. 01. 11. 19:24

Eltelt hosszú idő és nem szóltam az ügyemben, szerencsére az sors fintora hogy a másik oldalról is derülnek ki apró huncutságok.

Tegnap vettem át a 4.-ik feljelentést amit M. T . és J. G. adott be a bíróságra, nem az a furcsa hogy ők védik az érdekeiket, hanem azzal vádolnak én ellehetetlenitem őket politikailag.

Szerencsétlenség, hogy van olyan ember aki a törvény szerint bűnös módon de nyilvánoságra hozta egy tiszta erkölcsű ember szavait.

Hallgatam a felvételeket és ismerös hangot találtam, nagyon rossz dolog ha valaki felveszi az emberek MAGÁNBESZÉLGETÉSEIT, majd idővel a nyilvánoságra hozza azt.

Ügyenben több " véletlen " egybeesés is elöfordult, nem értem hogy egy eljáró hatoság miért nem vizsgál ki egy bejelentet bűncselekményt, és miért nem tesz megfelelő intézkedéseket az elkövetők elfogásában.

 

Egy demokráciában az ügyészség feladata az, hogy következetesen üldözze „az
alkotmányos rendet, az ország biztonságát és függetlenségét sértő vagy veszélyeztető” cselekményeket, a bolti lopástól, a gyilkosságon át a vesztegetésig

.

Alapvető rendelkezések

Az ügyészség feladata

1. § (1) A Magyar Köztársaság legfőbb ügyésze és az ügyészség gondoskodik a természetes személyek, a jogi személyek és a jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek jogainak a védelméről, valamint az alkotmányos rendet, az ország biztonságát és függetlenségét sértő vagy veszélyeztető minden cselekmény következetes üldözéséről.

II. fejezet

A nyomozás feletti felügyelet és az ügyészségi nyomozás

7. § (1) Az ügyész köteles biztosítani

a) minden tudomására jutott bűncselekmény következetes üldözését, továbbá

b) hogy senkit törvényellenesen ne vonjanak büntetőjogi felelősségre, ne fosszanak meg személyi szabadságától; senkit törvénytelen jogfosztás, korlátozás vagy zaklatás ne érjen.

(2) Az ügyész a nyomozás felügyelete során

a) a törvényesség szempontjából felülvizsgálhatja a nyomozó szerveknek a feljelentések tárgyában és a nyomozások során tett intézkedéseit;

b) felülvizsgálhatja az őrizetbevétel elrendelésének törvényességét;

c) elbírálja a nyomozás során hozott határozatok ellen, intézkedések és intézkedések elmulasztása miatt előterjesztett panaszokat és ellenvetéseket;

d) nyomozást vagy feljelentés kiegészítést rendelhet el, annak lefolytatására a nyomozó hatóságot utasíthatja;

e) törvényben meghatározott feltételek esetén gondoskodik a feljelentés elutasításáról vagy a nyomozás megszüntetéséről, illetőleg az ügyet közvetítői eljárásra utalja, a vádemelést elhalasztja, részben mellőzi vagy az ügyben vádat emel;

f) egyes nyomozási cselekmények lefolytatására a nyomozó szerveket utasíthatja, egyes bűnügyeket a nyomozást folytató szervtől magához vonhat;

g) a bűnözés elleni küzdelem érdekében összehangolt intézkedéseket kezdeményezhet a nyomozó vagy más érdekelt szerveknél.

(3) A nyomozó szerv a nyomozásra - ide értve a terheltek őrizetbevételére, szabadon bocsátására, a fogvatartás körülményeire és a terheltekkel szemben más, biztonsági intézkedés foganatosítására vagy hatályon kívül helyezésére - vonatkozóan egyedi ügyekben adott ügyészi utasításokat köteles teljesíteni.

 

Fenti sorokat értelmezve nem értem az én ügyemben az ügyézség miért nem kérte vagy utasitotta a rendörséget hogy fogják el az általam megnevezett embereket?

Sok a kérdöjel de a sors hozza a válszokat szép lassan.

 

2011. 01. 13. 19:32

A nyilvánoságra hozott anyagok nyilvánoságra kerülése neked is jól jött, nagy pofon lenne m1s-nek ha kiderül neki milyen része volt a történésekben. Szépen kiállt a Védvár mellett és keményen nyomta a közpénzt a cégbe. Lehet nem is a pártkasszába kellett a pénz hanem ilyen akciók finanszirozására.

2011. 01. 13. 19:17

Mondták sokan ne irjak mert csak baj lesz belöle, de nem tudok elmenni szó nélkük az engem ért sérelmek miatt. Az Ud-ről feltett hanganyagban Morvay elég érdekes dolgokat mond, amit letagadtak és jogi lépéseket fontolgattak a megfigyelt emberrel kapcsolatban. Ez a cikk nekem elég érdekes, és saját ügyemre nagyon hasonlit.

Bár Antalik - mint lapunknak elmondta - jól érezte, hogy "dogoznak rá", és ezt írásban is többször jelezte, Futó Barnabás, az UD ügyvédje tavaly nyáron büntetőeljárással fenyegette meg. Mint egy, lapunk birtokába került levélben az ügyvéd fogalmaz: "...ön rendszeresen megpróbálta az UD Zrt-t különböző cégeknél illetve magánszemélyeknél befeketíteni és valótlanul különböző bűncselekményekkel megvádolni. Legutóbb ez év február 17-én küldött levelével titkosszolgálati módszerekkel történő adatgyűjtéssel vádolta meg a társaságot. Ezennel felszólítom arra, hogy a fenti tevékenységét végleg szüntesse be, mert ellenkező esetben ügyfelem megbízásából kénytelen leszek büntetőeljárást indítani ön ellen."

a férfi azt állította: zaklatta, megfigyelte őt az UD. Sőt, a cég nevében, általa ismeretlen, később pedig név szerint is azonosított, és a felvételeken is szereplő személyek megpróbálták őt "magán titkosügynöki" munkára beszervezni. Ezek miatt több ügyészségi, rendőrségi feljelentést tett, de valamennyit elutasították. Pedig Antalik lejáratására, börtönbe juttatására a felvételeken szereplők szavainak tanúsága szerint hamisított bizonyítékokkal rendőrségi eljárás indítására is szőttek terveket.

2011. 01. 13. 18:24

Hallgatam nem rossz, és témába vágó Misznédernek, Horváthnak, Ágfalvinak. Nekik ha jól olvastam elég sok kellemetlenségük volt már az ilyen leskelödő emberek miatt.

2011. 01. 12. 19:39

YOU TUBE NÉZZÉTEK MEGINT FENT VAN A HANGANYAG

2011. 01. 12. 19:13

Elő a farbával ezek az emberek az elöző kormányok alatt is rendessen benne voltak a lecsóban. Most a haveri körük a kormányzatig ér, nem kell ezen csodálkozni. Az hogy róluk is szivárog ki információ legyen z ő gyengeségük. Hogy mit képviselnek és milyen módszerekkel dolgoznak az soha nem az etikus magatartást tertja szem elött. De az nevetséges hogy milyen szemtelenül és leplezetlenül csinálják a mutyikat. Lásd Esztergom

Egy hír egy újságból.

Személyes adattal való visszaélés miatt nyomozást rendelt el a Budapesti II. és III. kerületi ügyészség a múlt héten, az UD Zrt. kapcsán az interneten nyilvánosságra került hangfelvételek miatt - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője. Hozzátette: a nyomozást a III. kerületi rendőrkapitányság folytatja le, gyanúsítottja még nincs az ügynek.

Egy kérdésem van: az ügézség, rendörség azt miért nem vizsgálja hogy MI HANGZOTT EL A FELVÉTELEKEN???????

2011. 01. 12. 18:49

Tisztelt mindenki, ti akik az autokrácia-demokrácia, felé vettétek az irányt a forradalmi szavazófülkével. Mit várunk olyan emberektől akik megfigyelnek, leskelődnek, és veréssel fenyegetnek. Ráadásul komoly emberek fogják a kezüket, itt Esztergomban is megjelentek és kaptak majd 500.000.000.-forintot MIÉRT.

2011. 01. 11. 19:46

Tény: két láb jó, négy láb rossz, de vannak, akik egyenlőbbek.

2011. 01. 11. 19:35

Miért furcsálod  dolgot mit szbad jupiternek azt nem szabad a kisökörnek. Te meg egy nagy barom vagy az ügyben. Inkább fogd be a szád mert jön a miniszter azt ugy jársz mint a hasnádi...Nyelvöltés