Eseménynaptár
2007. szept. 17.

<p>Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzati Hivatal 2007. 38. hét</p>

Szeptember 19.

08.00 Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete megbízásából megrendezésre kerülő Középiskolai Európa Túra elnevezésű rendezvénysorozat kezdő állomása lesz a tatabányai Árpád Gimnázium. A diákokat és a rendezőket a megye nevében dr. Hidas János, a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés alelnöke köszönti. Helyszín: Árpád Gimnázium, Tatabánya

Szeptember 19.

10.00 A tatai idősotthon szervezésében rendezik a Szociális Dolgozók Kulturális Fesztiválját. A most első ízben megrendezendő eseményre a megyebeli idősotthonok, mentálhygiénés és pszichiátriai betegeket ápoló intézmények dolgozóit várják. A megjelenteket köszönti dr. Hidas János, a megyegyűlés alelnöke. Helyszín: KEMÖ Időskorúak Otthona, Tata, Fényes Fasor 2.

Szeptember 20.

09.00 Az UniCredit Bank Hungary Zrt. ünnepélyes keretek között adja át adományát a Tatabánya Város az Egészségügyi Ellátásért Közalapítványnak. Az alkalomból rendezett ünnepségen részt vesz Simon Géza, a megyegyűlés alelnöke. Helyszín: UniCredit Bank Vértes Center fiókja, Tatabánya, Győri út 7-9.

Szeptember 21.

11.00 A KEMÖ Általános Iskolája, Speciális Szakiskolája, Diákotthona és Gyermekotthona fennállásának 20. évfordulóját ünnepli. Az ünneplő diákságot és a megjelent vendégeket Simon Géza, a megyei közgyűlés elnöke köszönti, majd kitüntetéseket ad át az ünnepi alkalomból az intézmény dolgozóinak, illetve az iskolát mintegy 10 éve támogató Fraport Frankfurti Repülőtér képviselőinek. Helyszín: KEMÖ Általános Iskolája, Speciális Szakiskolája, Diákotthona és Gyermekotthona, Tata, Új út 21.

Szeptember 21.

15.00 A Komárom-Esztergom Megyei Idősügyi Tanács szervezésében ünnepeljük meg az idősek napját. A résztvevőket a megye nevében Simon Géza, a megyegyűlés alelnöke köszönti. Helyszín: Megyeháza Nagytanácsterem, Tatabánya, Fő tér 4.

forrás: kemoh.hu

(forrás)