Ellenőrzött közvilágítás

Ellenőrzött közvilágítás

2010. 12. 15. 18:29

A város közvilágítását szolgáltató Tivi Kft. december 15-én jelezte az önkormányzat felé, hogy Esztergom minden pontján helyreállították a szolgáltatást, viszont több utcában hibát fedeztek fel, ahol a javítás az áramszolgáltató E.ON feladata lesz. Ezek a problémás helyek a Mária Valéria híd és a Bottyán híd közötti útszakasz, a Béke téren a hőközpont környéke, a Kiss János altábornagy utca és a rendőrség közötti terület, a Széchenyi tér posta felőli oldala, a Simor János utca páros oldala és Esztergom-Kertvárosban a Damjanich utca egy szakasza a Kolozsvári úttól a Schmidt villáig. A Tivi Kft. ezeket a hibacímeket már jelezte az E.On felé.

Tétényi Éva polgármester kedd és szerda este személyesen ellenőrzi, hogy valóban mindenhol visszaállt-e a közvilágítás a városban. A Tivi Kft. arra kéri a lakosságot, hogy amennyiben azt tapasztalják, hogy környezetükben a világítás már működik, de egy-egy lámpatest esetleg nem világít, akkor ezt szíveskedjenek soron kívül jelezni a 33/512-592-es hibabejelentő számon.

2010. 12. 16. 11:59

"Kiss János altábornagy utca és a rendőrség közötti terület" Na ez hol van?

Ugyanis Esztergomban Kiss János vezérezredes utca van.

 

Ha valaki ki tudja deríteni, hogy

1. ki volt Kiss János vezérezredes

2. ki volt, aki ezt a fantasztikus utcanév-változást annakidején elindította (nyílván az ott lakók nagy örömére és nem kevés pénzért)

az helyes válaszonként egy-egy túró-rudit kap bármely élelmiszerboltban, a megfelelő összeg befizetéséért. Vigyor