Orbán Viktor GAME OVER

Orbán Viktor GAME OVER

2010. 11. 25. 9:53

Orbán Viktor GAME OVER

Eljött a pillanat, összeállt a kép, a király meztelen. Végre megtudhattuk, mire ment ki a játék. Megtudhattuk, mi állt a nagy társadalmi elégedetlenséget kiváltó, esetenként százmilliós végkielégítések 98%-os megadóztatásának oldalvizén eltaposott, Alkotmánybíróság és népszavazás eltiprása mögött. Az ok prózai: 3000 Milliárd forint ellopása. Így játszanak a nagypályások. Emlékezzünk, amikor a fidesz a 300 forintos vizitdíj, felháborító és állampolgári érdekeket súlyosan megcsorbító, bevezetése ellen, népszavazást harcolt ki! Emlékezzünk, amikor lépten-nyomon alkotmánybíróságnak kellett kordában tartani az ámokfutó mszp-t. Igen, ez már csak az emlékeinkben élhet, a fidesz eltiporta a magyar jogrendszer alapját képező alkotmánybíróságot. Alapul véve a választópolgárok "következetességét" lehet, hogy most újra mszp jön, a fidesz volt olyan kedves, hogy ez esetben, teljes szabadkezet kapnának. Gratulálunk!!

Visszatérve a 3000 Milliárd forint, mindannyiunk megtakarításának, öregkorunk biztosítékának, ellopására. Vizsgáljuk meg esztergomi, meggyes szemszögből is, mennyire bízhatunk meg a fideszben? Az esztergomi kísérletvárosban, meggyes tamás lehetetlenné tett mindenfajta betekintést a város pénzügyi helyzetébe, közérdekű adatokat szándékosan, törvénysértő módón nem hozott nyilvánosságra, városi pénzeket használtak, osztogattak a testület tudomása és engedélye nélkül. Ennek az erkölcstelen uralkodásnak a következményeként, a város adóssága több mint 20 Milliárd forint lett, több mint 600 ezer forint fejenként, egyedülállóan magas országos viszonylatban is. Ezzel szemben, a városi és országos fidesz propagandamédiában, sorra jelentek meg a cikkek Esztergomról és meggyesről mint sikerváros, mint a géniusz, aki megmutatta a többi sötétben tapogatózó, együgyű polgármesternek, hogy kell ezt igazából csinálni. Csak siker, pénz, csillogás, ez volt. Azután egy pár napja meggyes beismerte, hogy kötéltáncot jártak a költségvetés összeállításakor, annyira nem volt pénz.. wtf??? Értelemszerűen, meggyesnek valamikor hazudnia kellett! Reggel, délben, este?

Döntse el mindenki maga, hogy mennyire lehetünk biztosak a fidesz nyugdíjrendszerével kapcsolatban!

Egy kardinális kérdésem viszont maradt még a fidesz nyugdíjt illetően. (összefoglaló itt) Mit kap a 24% befizetett járuléka után az a tróger, hazaáruló, kútmérgező, mocskoskomcsi, aki esetleg a csodálatos, világmegváltó fidesznyugdíj helyett, mégis inkább a magánnyugdíj megtakarítás mellett dönt, ezáltal kiszervezi magát a szolidaritás alapon működő állami nyugdíjrendszerből? Mit kap érte? A kérdés persze költői, mindenki tudja a választ, egy származását tekintve hátrányokkal küszködő törpediktátor cinikus mosolyát kapja. Ma ennyi jár 24%-ért.

Függöny le! Az utolsó kapcsolja le a lámpát!

Maradék fideszesek kezdhetnek tapsikolni!

2010. 12. 23. 11:37

Tévedsz!  Nem jön,hanem már benne élünk!

2010. 12. 23. 8:16

Még mielőtt a mennybe menesztjük a magánpénztárakat: elárulom hogy én is tagja voltam. Ezért buktam havi kb. 21000 Ft-ot.

Szerintem a módszer ami félelemre adhat okot.

Ez is jelzi, hogy vége a demokráciának! Jön a kemény diktatúra !

2010. 11. 26. 10:36

tücsökbogár nak nagyon igaza van, amikor megalakúltak a magánok, azt mondtam ne lépjetek be, semmi garancia, hogy nem vesztik el a pénzt.

mára elvesztették 1 részét, több már nem nagyon fog eltüni belőle.

ha átléptek megint buktok, most az állam a gyengébb, ott fog eltünni a pénz.

10 évig elleneztem a magánokat, az elmúlt 2 évben sokminden történt, mindent pont fordítva látok mint eddig.

2010. 11. 25. 12:45

Én mindenkinek azt javaslom, hogy minimalizálja az államnak fizetendő járulékait és az így megtakarított pénzen vegyen egyetemi városokban az egyetemek környékén kiadható ingatlanokat. A legjobb nyugdíj ha 3-4 lakás bérleti díja jön havonta zsebbe. Ezekre a bohócokra meg magasról tenni kell.

Iridium

2010. 11. 25. 12:21

Ha eltapsolják a visszaszivárgó pénzt, és csődbe megy az állam (mert az is előfordulhat), akkor jó sok ember lesz morcos. Se nyugdíj, se pénz a közösben. Érdekes lesz ez még.

2010. 11. 25. 10:25

Én mindenkinek azt javaslom, hogy ne lépjen vissza az államiba. Tudom, ez jelen helyzetben hülyeségnek tűnik, azonban érdemes véggondolni: a mnyp-i pénz a tiéd marad, állami nyugdíj meg úgyse lesz, mert eltapsolják néhány év alatt az összes pénzt. Én a biztos 30%-ot nem adom a bizonytalan 70%-ért. Ha egységesen mindenki úgy döntene, hogy nem lép vissza, borul a nagy FIDESZ-es rablási kisérlet, újat kell kitalálniuk. Szerintem aki nem lép vissza az államiba, annak van esélye, hogy peres úton megkapja a maradék 70%-ot, viszont ha beadja a nagy közösbe a megtakarítását, azt onnan többé az életben vissza nem kapja. Én maradok, és azt javaslom, ne hagyjátok magatokat zsarolni és megfélemlíteni. Csak a gyengék zsarolnak és zsarolhatók. Egy igazán erős kormány nem zsarolna, hanem valódi alternatívákat mutatna fel. Ez a kormány gyenge és gyáva! Mi ne legyünk azok, álljunk ki azért, amiért megdolgoztunk. Én maradok a mnyp-ban, a 70%-ért meg majd perelem az államot. Szerintem sikerrel! Amúgy meg biztos vagyok benne, hogy néhány éven belül azonos összegű állami nyugdíjat fog kapni mindenki, amelynek összegét Matolcsy és a többi nyugdíjvédő fogja megállapítani, éppen a mindenkori költségvetési helyzet függvényében. Lehet hogy az én 30%-om többet fog érni, mint az állami 70%. MARADJATOK, A MNYP-ban,  NE IJEDJETEK MEG ÉS NE A SZAVAKNAK HIGGYETEK, HANEM A SZEMETEKNEK!!!!