Szent Miklós babák a polgármesternél

Szent Miklós babák a polgármesternél

2010. 11. 22. 10:21

November 17-én, szerdán délelőtt fogadta Tétényi Éva a városban az elmúlt időszakban született Szent Miklós babákat és szüleiket.

Amint arról a múlt heti testületi ülésen a képviselőket és a lakosságot tájékoztatták, a Szent Miklós Alapba 2009 óta az önkormányzat részéről nem történt befizetés, így a polgármester felelősége tudatában nem köthet újabb szerződéseket mindaddig, amíg az alap helyzete nem rendeződik. Tétényi Éva minden családot külön fogadott, és elmondta nekik, az új városvezetés és a hivatal munkatársai azon dolgoznak, hogy a Szent Miklós Program minél szélesebb körben segítse az Esztergomban gyermeket vállaló és nevelő családokat. A polgármester tájékoztatta a szülőket, hogy az önkormányzat a jelenlegi helyzettől eltekintve természetesen azonnal megköti a szerződéseket a családokkal, amint a Szent Miklós Alap finanszírozási helyzete rendeződik, az átmeneti időszakra pedig egy megállapodást írtak alá. Tétényi Éva minden új esztergomi polgárt, - hat kislányt és kilenc kisfiút - szeretettel üdvözölt a Polgármesteri Hivatal legszebb helyiségében, a Palkovics-haqyatékból berendezett díszszobában.

2010. 11. 22. 18:40

"Tétényi Éva minden új esztergomi polgárt, - hat kislányt és kilenc kisfiút - szeretettel üdvözölt a Polgármesteri Hivatal legszebb helyiségében, a Palkovics-haqyatékból berendezett díszszobában."

 

A hiányzó tárgyak már visszakerültek???

2010. 11. 22. 13:10

Én ennek a pénzügyi kasszának új nevet adnék, mert annyi sár, botrány és negatív hír kapcsolódik hozzá!

2010. 11. 22. 12:35

Ahogy én látom, az esztergomi Mikulás puttonyában jelenleg csak 1 db pajszer van, persze csak azért, hogy oda is bejusson, ahol szűk a kémény.