Vége a premizálásnak... vagy a mutyinak Esztergomban!?

Vége a premizálásnak... vagy a mutyinak Esztergomban!?

2010. 11. 08. 11:59

- Annak a premizálási rendszernek, amelyben többen jutalékot kaptak ingatlan eladások, bérbeadások és vásárlások után, azonnal kezdeményeztem a megszüntetését. 

Lehet, hogy erre jogilag, egy polgármesteri-jegyzői közös utasítással volt lehetőség, de nem hiszem, hogy akkor, amikor támogatásokra nem futotta, közüzemi számlákat nem tudtak fizetni, amikor az érintésvédelem ellenőrzésére az óvodákban nem volt pénz, akkor erkölcsileg elfogadható lenne, hogy vezetők plusz pénzeket kapjanak - véli Tétényi Éva, aki kérdésünkre, hogy

 

Meggyes Tamás kedvese is kapott-e ilyen jutalékokat, így válaszolt: Igen. 

 

http://www.kemma.hu/komarom-esztergom/kozelet/esztergom-ujabb-ugyekre-derult-feny-342732

2010. 11. 09. 9:32

Mikulásprogramm - Mikulás - Ajándékozás ! Ezek mind érthetők, hisz egy ország előtt fürödtek programmjuk dicsfényében. Az pedig nem lényeges, hogy eredetileg példakép-püspök csak a rászorulóknak adta az ajándékot. Érdemnélküliség stimmel is, csakúgy mint a pénzadomány. Az a kicsiség, hogy az ajándékozottak saját haver, saját élettárs, saját..., saját..., saját kedves, már kit érdekel. A mai kor "Mikulása" puttonyából sajátját osztja - nem pedig a másét, akár egy városét ! Felelőségrevonásnál pedig csak ki kell várni az elévülési időt - "oszt jó napot!"

2010. 11. 08. 12:15

Meggyes Tompi nője/kedvese/szeretője/leendő felesége(?) mennyit tett zsebre ilyen módon?

2010. 11. 08. 12:02

Hoppá:

"- Az iroda átadás-átvételi dokumentumát máig nem sikerült aláírnia képviselő úrnak, de bízom benne, hogy csak a testületi ülések és az önkormányzati munka miatt nem történt ez még meg. Mindenesetre hiányzik két könyv, egy fadoboz a Palkovics hagyatékból és négy diktafon - sorolja Tétényi Éva, akitől azt is megtudtuk, hogy a most felálló ideiglenes bizottság az előző időszak olyan közbeszerzéseit, szerződéseit fogja vizsgálni, amelyek bizottsági hatáskörben kaptak zöldutat.

Arra, hogy hogyan kerülhetett önkormányzati tulajdonú riasztó a két korábbi alpolgármester, Knapp János Pál és Németh József, valamint a volt polgármester, Meggyes Tamás házába, házára, más fórumon keresnek választ."

Üvöltés