Levél a FIDESZ képviselők számára

Levél a FIDESZ képviselők számára

2010. 10. 23. 17:18

 

Tisztelt(?) FIDESZ Képviselő urak!

 

Bízom benne, hogy „levették" mennyire nagy a szimpátia a lakosság részéről az Önök irányába a felháborító és pimasz viselkedésük miatt!

Hihetetlen számomra, hogy ennyire semmibe veszik az emberek akaratát! Nem csak magukat járatják le ezzel a viselkedéssel - mert ugye annak már nincs jelentősége, hiszen ezt megtették  az előző ciklusokban, mikor olyan halált megvető bátorsággal kiálltak a városért, a polgárokért-, hanem a pártot is! Nagy szerencsére én nem vagyok ennek a kókler pártnak tagja! Azért kóklerezem le, mert bizony nem lehet komoly „társaság", ahol maguk a legkitűnőbb emberek, akik megérdemelték, hogy egyáltalán a nevük szóba kerülhetett a választások kapcsán! El tudom képzelni, hogy akkor milyen lehet a többi! Ha pedig jobbak és biztos vagyok benne,hogy vannak jobbak, hiszen én magam is ismerek ilyenket, akkor bizony bízom benne, hogy hamarosan visszahívják önöket és nem hagyják, hogy ilyen szégyenletes módom viselkedjenek!

Nézzük, mire is gondolok:

Ott van az az „öreg bácsi", a Szentgyörgymező képviselőjeként! Aki persze független, de bizony először mosolyogtam, mivel azt hittem, hogy hamarosan előugrik valahonnan a Jáksó László és átad egy pezsgőt, mivel ilyen csak az átverés showban lehetséges! De nem, kiderült, hogy ez az „úr" ennyire képes! Szégyen magára és az őt megválasztókra is! Nem is tudom, ezek után, hogy mer egyáltalán az utcán megjelenni, mert azért néha kell, hiszen ő képviselő, ismernie kell a problémákat, amihez találkoznia kell az ott lakókkalJJJJJJ

Aztán ott van a „kis zömök" úr! Részeg tán vagy miért kell a fejét támasztania folyamatosan??? Ha már a tiszteletet nem adja meg a polgármester asszonynak, mint előljárónak, akkor legalább, mint nőnek adja meg! Ha nem járt volna társaságba és iskolába, ha nem nevelték volna meg, akkor elárulom, hogy nem illik így beszélni, főleg, mikor tudom,hogy még sok százan, ezren nézik! Hihetetlen pimasz és pofátlan viselkedés! Le vele is!

Ott van a hozzászólások hőse, a rettenthetetlen felolvasó, a frakcióvezető úr! Nos, itt tényleg restelkednie kell az összes FIDESZ tagságnak, mert ha valóban ez az ember a legalkalmasabb, akkor bizony az már gond!! Hogy valaki nem tud felolvasni, hogy valakinek ennyire nincs egy saját gondolata, hihetetlen! Az első pillanatokban, a szereplése során azt gondolhattam, hogy a háta mögött ül Kemény Henrik, akinek nevét ön már biztos nem ismeri! Tudni kell róla, hogy a vásári komédiások és bábjátékosok utolsó nagy képviselője! Nos, kedves frakcióvezető úr - hát ezen még most is röhögni kell - pontosan úgy viselkedett, mint egy másodosztályú bábú egy gyenge előadáson!

Volt az ülésen egy másik éltes korú bácsi, aki a jól ismert „sportkomplexum" vezetője mellett ült, aki meg csak háborgott, mikor a 3,5 órás ülés után nem kapott szót! Drága mélázó uram!! Önnek nem elég a 3,5 óra, hogy egy hozzászólást megtegyen? Ön felől még most is ülésezhetnének, akkor sem tudna kinyögni egy szót sem! Legyen kicsit bátrabb és tudja végre, hogy mikor és hol kell szólni! És főleg kinek az érdekében! (És itt ne saját magára gondoljon!)

Az említett sportkomplexum vezető kiváló hozzászólásokat tudott tenni, a leosztásoknak megfelelően. A már viccessé váló szünetek, melyeket a nagyon felkészült frakcióvezető úr kezdeményezett minden egyes mondat után, hibátlanul, elő tudta adni az őt is mozgató bábjátékos akaratának megfelelően! Drága uram! Ha ennyi telik öntől, az már nagy baj! Egy életerős fiatalembernek tűnik, aki talán végig tudja csinálni a heti 10 testnevelésórát, amit a többi „kissé" pocakos, fizikailag sem fitt képviselő olyan nagyon megszavazott! Kérem, hogy működjön ezen a területen és biztos, hogy nagyobb sikereket érhet el, mint politikus.

És persze meg kell, hogy említsem a  fő jogi és mindentudó képviselőt, aki miatt a kertvárosi emberek járnak szemlesütve! Ki hinné, hogy egy tanárral állunk szembe? Fenyegetőzik, magyarázkodik és mikor felhívják a figyelmet, hogy mi a törvényes, akkor értetlenül ingatja a fejét és továbbra is folytatja ezt a hihetetlen színdarabot! Bízom benne, hogy hamarosan észhez tér és megpróbál együttműködni.

És akkor nem beszéltünk M.T. szerepléséről, aki egy elképesztő szemtornát mutatott be, de jólnevelt kollégái minden rezdülését fogták és azonnal szüneteket kértek.

Szóval szánalmas volt a fellépés! Ezt egy nagystílű lelépés igazán jól kiegyenlíthetné! Biztos vagyok benne, hogy sokuk iránt megenyhülne a nép.

Tudok olyanról, aki imádja M.T-t, de mint kiderült, nem a városban és környékén dolgozik, a gyerekei sem itt tanulnak. Így könnyű valakit szeretni, ha csak aludni jár az ember haza és nem találkozik a problémákkal!

 

Én azt tudom elképzelni, hogy a képviselők átlátják a népakaratot, mert bizony az országban népfelség uralkodik és azért választunk képviselőket, mert mind a 30000 ember nem fér be a tanácsterembe! A képviselőknek a választóik érdekeit kell képviselni, olykor a párttal szemben vagy közel ahhoz! De ez már csak ilyen! Ha el tudják fogadni, akkor az remek, ha nem, akkor vonják le a következtetést és önként lépjenek le, mert a néppel játszani nem lehet!

Volt egy költőnk, kiről a képviselő urak közül biztos többen hallottak: Petőfi Sándor.

Befejezésül itt egy költeménye, ami akár intelem is lehetne! Kérem, figyelmesen olvassák el és akár válaszolhatnak is, hogy mit szűrtek le belőle! Nagyon figyelmükbe ajánlom az utolsó versszakot!

 

Tisztelettel:

Bevándorló (azt jelenti, nem itt született, de már régóta itt élő - mielőtt frakcióvezető úr időt kérne)

 

FÖLTÁMADOTT A TENGER...

Föltámadott a tenger,
A népek tengere;
Ijesztve eget-földet,
Szilaj hullámokat vet
Rémítő ereje.

Látjátok ezt a táncot?
Halljátok e zenét?
Akik még nem tudtátok,
Most megtanulhatjátok,
Hogyan mulat a nép.

Reng és üvölt a tenger,
Hánykódnak a hajók,
Sűlyednek a pokolra,
Az árboc és vitorla
Megtörve, tépve lóg.

Tombold ki, te özönvíz,
Tombold ki magadat,
Mutasd mélységes medred,
S dobáld a fellegekre
Bőszült tajtékodat;

Jegyezd vele az égre
Örök tanúságúl:
Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!

2010. 10. 26. 4:29

Mármint micsoda?

2010. 10. 25. 23:15

Dehát az kutyául drága lehet, nem? Határozatlan

 

2010. 10. 25. 22:50

Magyar mobilszolgáltatótól ír, csak még ahhoz is hülye, hogy egy tor-t maga elé tegyen.

2010. 10. 25. 22:27

Sajna én nem vagyok egy okos felhasználó, valaki mondja már el nekem, mire utal ez az ékezet nélküliség? Szlovákiából ír? Esetleg az USA-ból, hogy ne lehessen rágalmazási üggyel utolérni? Vagy miért?

2010. 10. 25. 22:25

ajaj, megint egy ékezet nélküli

2010. 10. 25. 19:43

Szevasz, Lajcsi!

2010. 10. 25. 19:35

Bizony igazuk lehet a dakotaknak. Ugy elni, hogy az embernek formanyomtatvanyok vannak a fiokban feljelenteshez....... Hat nem eppen irigylesre melto. Hivatasos gyulolkodes.

2010. 10. 25. 12:25

Most már leszel személyesen érdekelt, ip címed megvan, feljelentéssablon megvan, majd a békéltetésen találkozunk.

2010. 10. 25. 12:22

Na ugye, hogy helytallo a parhuzam.

2010. 10. 25. 12:15

Magyar mobilnetről rágalmazni nem vall túl bölcs elmére, Lajcsi.

2010. 10. 25. 9:15

"a peldatlanul brutalis, antidemokratikus esztergomi mediaterror"

 

Jól látod az elmúlt 10 évet, Esztergomban ez volt. Lásd Hídlap, ETV működését.

 

Születhetett itt akárhány jogerős bírósági ítélet, a peldatlanul brutalis, antidemokratikus esztergomi mediaterror következtében csak a hazugságok folytatódtak, ítéleteket, helyreigazításokat nem tettek közzé Meggyesék, sőt tovább hazudtak.

 

Hazudtak reggel, délben és este! Üvöltés

 

BELE IS BUKTAK! Nevetés

2010. 10. 25. 8:58

forradalomban nem forradalomnak  (bocs)

2010. 10. 25. 8:45

Csak parhuzamokat kerestem, ha akarnek talalnek tobbet is. Veszedelmesen sokat !! Ez az irasokbol szinte uvolt, akar ismeretlenul is le tudnam irni Cserep Csipolla Janos multjat. Csak ismerni kell Adolf Hitleret. Ez nem gonoszsag, hanem nagyon nagyon szornyu valosag. Ez okoza a peldatlanul brutalis, antidemokratikus esztergomi mediaterrort, aminek fontos szerepe van az elottunk zajlo nagy oktoberi voros forradalomnak. Engem ez a folyamat erdekel. Egyebkent az egeszen kivul allok, nem vagyok szemelyesen erdekelt.

2010. 10. 24. 23:18

Ady Endre, Budapesti Napló 1908. január 24!

"Mi lesz ebből az országból, ha észreveszi, hogy a hazugok országa? Nem vagyunk már optimisták, s jó előre sajnáljuk azt, aki ezt hangosan megmondja. Föltétlenül megkövezik, s az ország tovább hazudik önmagának s úgynevezett vezéreinek. Hogy a vezérek is hazudni fognak, arról talán kár is elmélkedni. Mit tudnak ezek mást, mint hazudni, ámbár azt igazán jól tudták, s jól tudják mindörökké ámen."

 

2010. 10. 24. 19:27

Lajcsi!

Sajnos nem írhatom oda, hogy kedves, mármint kedves lajcsi. Pár napos regisztrációd alatt félelmetes szegénységi bizonyítványt, megnyomorodott, elcsökevényesedett, etikátlan szellemi színvonalról tettél bizonyítékot. De ez az utolsó, hogy valakit a "legsúlyosabb fogyaték" jelzővel illetsz mert etyke??? Pont olyan érzéketlen, szörnyű torzszülött, degenerált vagy mint a mestered, aki a (szerintetek) kolompári tragédiához hasonlította az esztergomi történéseket.

Az ilyen suttyónak már csak ennyi marad: erase (remélem IP is)

2010. 10. 24. 19:14

Na még egy Meggyes szindrómás... :)

2010. 10. 24. 19:07

Soha nem lattam meg ilyen merteku szellemi beszukulest mint ami itt van. Eszmeletlen nagy hulyeseget mondtal megint. Kezdem azt hinni, hogy itt senki sem normalis.

2010. 10. 24. 18:46

Kedves Cserep ur!

A vilag osszes kincseert sem szeretnem megdonteni azt a szikla szilard hitedet, hogy te merfoldekkel kulonb vagy mindenkinel, ezert elore is elnezest kerek az alabbiakert.: Ismerek nehany olyan Fidesz szavazot aki mellett te a vegzetsegeddel, szellemi szinvonaladdal egyeb emberi tulajdonsagaiddal meg inas se lehetnel. Eddig a teny. Innentol velemeny: minden egyes bejegyzesed arrol uvolt, minden szavad arrol szol, hogy egyke vagy. Ez szerintem a letezo legsulyosabb fogyatek.

2010. 10. 24. 16:39

Nezzetek mar korul Ausztraliaban, Kanadaban, Usaban, Uj Zelandon ti rettenet nagy demokratak, akiknek meg egy ekezet nelkuli billentyuzettol is hetekig habzik a szatok. Ti fogtok szines tarsadalmat epiteni? Akik oktober 23. utan egy nappal mar a szabad valasztasi rendszert agyuval tamadjatok? Pont itt? Pont most? Szalljatok mar magatokba. Elvtarsak!

2010. 10. 24. 14:59

Azok a franya ekezetek mar megint !!!Király