Nyílt levél Petróczi Gyula képviselő úrnak

Nyílt levél Petróczi Gyula képviselő úrnak

2010. 10. 19. 14:12

Fidesz szavazóként, Orbán miniszterelnök úr tisztelőjeként írok Önnek. Amikor az állampolgár szavaz, olyan pártra, képviselőre adja a szavazatát, akiről úgy gondolja, hogy ugyanazon értékeket tartja fontosnak, mint önmaga.

Bár a polgármester választáson úgy esett, hogy a polgárok több, mint 60%-a másnak szavazott bizalmat, Szentgyörgymező Önt bízta meg a városrész képviseletére. Ez kötelezettséggel jár, amit el kell fogadnia és Esztergom boldogulásáért Önnek mindent el kell követnie. Én is Önre szavaztam, ismerve politikai irányultságát.

Önök - magukat Fideszesnek valló képviselőtársaival - a közakarat ellen fordultak, ezzel kárt okoznak a Fidesznek, az esztergomiakat elfordítják attól a párttól, ami eddig is sokat tett Esztergomért, és a későbbiekben is sokat kíván tenni értünk. Erkölcsi és vélhetően anyagi kárt okoznak nekünk.

Ön tisztelheti Meggyes polgármester urat, az Ő általa elért eredmények Esztergomot gazdagítják. A polgárok viszont a változásra szavaztak. Büszke lehet, hogy egy olyan város lakója, ahol a demokratikus értékeket ilyen bátran képviselik!

Ön méltatlanul viselkedett az alakuló ülésen, Ön és képviselőtársai megszégyenültek emellett a szerény, törékeny, intelligens, de vasakaratú asszony mellett. Kérem, gondolja át viselkedését, kövesse meg a Polgármester asszonyt, segítse maximálisan munkájában, különben biztos lehet benne, hogy a polgárok elfordulnak Öntől, szavazataikkal többé nem támogatják, nem támogatjuk Önt!

 

Megértésében bízva tisztelettel:

dr. Kanász Gábor

2010. 10. 20. 20:49

 

Ott voltam és egyet értek Önnel.

De ne feledjük, négy évig ott ülnek majd a testületben és az egyáltalán nem mindegy, hogy Esztergom akaratának végig ellenállnak, vagy csak hetekig (napokig). Ráadásul a fidesz frakcióból Tétényi Éva őt választotta alpolgármesternek, gondolom megvolt a miértje.

 

(Emberi reakció: ha támadnak valakiket, azok még jobban összezárnak.)

2010. 10. 20. 20:07

Sajnos Petróczi egy pártkatona! De nem is akár milyen! Tanubizonyságot tett az alakuló ülésen! Ha látta, nincs miről beszélni! Olvassa el WAB Krisztina levelét. Elárulta Szentgyörgymezőt!

2010. 10. 20. 11:51

Ezzle én is így vagyok Főnök. Tolerancia küszöb: 0! Ide jutottam, jutottunk.

Kicsi

2010. 10. 20. 8:06

Én szívesen vállalnám a nevemet is, de az asszonyom még azt is csak 3 év birkózás után fogadta el, hogy legalább ilyen formában hozzászóljak (és még mindig ptóbál oktatni, hogy miket írjak, ill. mit ne mondjak ki). Bár olykor ő is felháborodott a dolgokon, de mindig macerált, hogy fogjam be a számat (nem csupán itt, élőszóban, társaságban se nyilvánítsak véleményt), mert fél és félti a gyereket - pedig amúgy nem egy besz...i fajta és a munkahelye sem függött a város hatalmasaitól. Mégis így érzett, ahogy - valószínűleg - sokan rajta kívül is (nem egyszer hallottam magánbeszélgetésben: "Ha elmondod, hogy tőlem tudod, letagadom, mert  kirúgnak!"), ezért folyhattak eddig és így a dolgok a városban. A legfőbb baj, hogy még most is tart attól, hogy egyesek esetleg az általuk elérhető családtagokon torolják meg az eltérő véleményeket.

 

2010. 10. 19. 22:06

Gratulálok

Az én véleményem is ugyan ez.De én ezt nem tudtam volna az indulataim miatt ilyen higgadtan megfogalmazni.

 

2010. 10. 19. 22:01

Nagyon jó ez a levél, gratulálok hozzá. Ilyen nyilt levelet minden képviselőhöz el kellene juttatni. Én most a Kertvárosi megválasztottakat, és a volt részönkormányzati tagokat szeretném meg szólítani. Sajnos ismét azok lettek megválasztva akik az előző ciklusban sem csináltak semmit, a hű részönkormányzati vazallusaikkal eggyütt. Hány alkalommal számoltakbe a helyi TV ben a végzett munkájukról? Egyszer sem, mivel nem volt mit elmondani. Másik be jegyzésben láttuk a városban mennyi pénz ment az etv re, az elmult 4 évben mennyi pénzt hoztak az SKTV hez? Nem kell gondolkozni, semmit. Van valami sportélet a városrészben, a kempón kívül? Az Arany János iskola elköltözött végre jobb helyre, de látták mi maradt utána? Ez a felelős vagyon gazdálkodás? Ha már a gazdájuk nem figyelt erre, szólni kellet volna. Arra kérek mindenkit, ha már ír erre a fórumra, válalja a nevét, így leszünk hitelesek, és mi is legyünk kemények.

2010. 10. 19. 20:35

Tisztelt Kanász úr!

Csatlakozom azokhoz, akik köszönetüket és elismerésüket fejezik ki Önnek határozott, bátor és tisztességes kiállásáért - ez bizonyítja, hogy van az ember, aki lehet egy párt tagja, vagy szimpatizánsa, és vannak a pártkatonák, akik egy idő után elvesztik magukból mindazt, amiért valakit embernek lehet nevezni.

Egyetlen kérdésem van: miként lehet, hogy az Önhöz hasonlóan gondolkodó FIDESZ-esek közül senki nem akarta megméretni magát okt. 3-án? Mert az ilyen emberekre a választói éppoly büszkék lehetnének, mint polgármesterassznyra az ő szavazói!

Őszinte tisztelettel üdvözlöm!

2010. 10. 19. 20:28

A NYILVÁNOSSÁG ELŐTT VALLJANAK SZÍNT EZEK A HAZAFIAK!

FEJTSÉK KI, HOGY SÜKETSÉGÜKNEK, TOKKANTSÁGUKNAK KI AZ OKA?

MIÉRT AKARNAK MÁGLYÁRA KERÜLNI, HA VAN BECSÜLETES ÚT IS NÉMELYIKÜK ELŐTT!? (MÉG)

MIÉRT AKARJÁK ELVINNI A BALHÉT OLYAN RETEK MIATT, AMIT NEM ŐK ÜLTETTEK?

Törölt felhasználó #2287

2010. 10. 19. 20:22

Ugyanakkor nagyon fontos, hogy olyan emberek vállalják most névvel a véleményüket, akiket nyugodtan nevezhetünk egy-egy közösség meghatározó tagjának.

Persze az igazi az lenne, ha a fenti levelet lehozná a hétvégi Hídlap.

Törölt felhasználó #2287

2010. 10. 19. 18:35

bocs - de nekem már-már tragikomikus egész Esztergom...

tudom, Önöknek viszont élet-halál harc...

 

van az a helyzet, amikor ez ember kínjában már csak nevetni tud az egészen.... :-/

2010. 10. 19. 17:21

Kanász doktor levele nagyon korrekt és összeszedett ! Amitől tartani lehet, hogy ennek ellenére akinek írta az nem fogja majd felfogni a kialakult helyzet komolyságát vagy egész egyszerűen nem is áll érdekében, hogy ezt tegye !

Nehéz eldönteni, hogy mi az igazság és mi zajlik a kulisszák mögött, de talán egyszer majd kihullanak a sokat emlegetett csontvázak a szekrényből.

Az emberünk mindenesetre nem valami penge mentálisan. Aki még felolvasni sem tud..... hááát. Az meg egyenesen döbbenet, hogy a beválasztott ifjak mennyire követik a rossz példát. Valószínű egyesek úgy gondolják, hogyha megdöglött a tehenem, vesszen a szomszédé is.....ennyire buták lennének mindannyian ?

Mindenesetre az eddig történtek a polgármester asszony javára szólnak. Csak így tovább kedves Éva asszony. (a koromnál fogva sem tegezném le Önt). Kitartást hozzájuk!

Ja, és bízzon benne, ha esetleg újra választunk a 10 főnek a fele sem lesz ott :-)

2010. 10. 19. 17:11

 

Géza, hagyjunk neki kiutat....

pj

2010. 10. 19. 16:55

Tisztelt Főorvos Úr!

Számomra, minden eddigi nyílt levél és hozzászólás közül, az Öné a legfontosabb. Úgy látom Ön az első "ővéik közül való" aki nyíltan, (szerintem az egzisztenciáját is kockáztatva - remélem nem-) a józan ész hangján szól. Szerintem ez az egyetlen hatásos módja, a túlpörgetett meggyeshintáról leszállíthassuk Őket. Sok tekintélyes esztergomi Fideszes társának kellene mégy ilyet írni. Hősök lehetnének mindannyian. Gratulálok!

 

 

2010. 10. 19. 16:29

Ezen fognak Meggyesék elcsúszni:

 

 

2010. 10. 19. 16:26

Méghogy méltatlanul viselkedett P.Gy ? Ennyire ne legyünk finomak, mind a 10 macskajancsi volt. Csoda, hogy felemlték az alfelüket, amikor a POLGÁRMESTERASSZONY gratulált nekik. Jaj, de az is milyen volt má, egy törékeny Nő odaperdült és vastaps, ováció kisérte végig, Ő kell nekünk!!!

Némelyik mj. a sokhatástól még most is szédeleg.

Na macskajancsik lesz itt még mit tanulni. Kezdődhet az illemóra!

Nem kell ide segítség, majd összekapaszkodunk és Hajrá Magyarország Hajrá Esztergom!

2010. 10. 19. 16:21

A választások előtti utolsó fórumán Petróczy úr közölte az egyik lakóval, - aki arról panaszkodott, hogy miután az előző ciklusban megválasztották, nem lehetett elérni, - , hogy dehogynem lehet őt elérni, a hivatal is nyitva áll mindenki előtt, illetve ő is pár házzal arrébb lakik, megkereshető lett volna.

Hát most nehogy meg is keressék. Remélem azért odáig nem fajul a helyzet Esztergomban, hogy a nép beleverje a véleményét a Meggyes klánba.

 

2010. 10. 19. 15:46

Már az!...

2010. 10. 19. 15:46

A levelet ki kell függeszteni mindanhova a körzetben, hogy a lakók lássák, milyen "karakán", milyen "gerinces" fickó a választottjuk!

Magyarul: Hogyan "tesz a választóira" azonnal, miután pozícióba került! Hogyan kezdi nyalni a "makk-fagylaltot"!

Annyira sajnálni vaó, hogy még az alpolgármesterségtől is megfosztotta magát a szerencsétlen!

 

 

 

2010. 10. 19. 15:17

Nekem már egy kicsit gerilla harcnak tűnik részükről:))))

2010. 10. 19. 15:14

 

Reméljük észbe kap Petróczi úr és nem lesz Meggyes Tamás pártkatonája!