Nyílt levél Petróczi Gyula képviselő úrnak
Közélet
2010. okt. 19.

<p>Fidesz szavazóként, Orbán miniszterelnök úr tisztelőjeként írok Önnek. Amikor az állampolgár szavaz, olyan pártra, képviselőre adja a szavazatát, akiről úgy gondolja, hogy ugyanazon értékeket tartja fontosnak, mint önmaga.</p>

Bár a polgármester választáson úgy esett, hogy a polgárok több, mint 60%-a másnak szavazott bizalmat, Szentgyörgymező Önt bízta meg a városrész képviseletére. Ez kötelezettséggel jár, amit el kell fogadnia és Esztergom boldogulásáért Önnek mindent el kell követnie. Én is Önre szavaztam, ismerve politikai irányultságát.

Önök - magukat Fideszesnek valló képviselőtársaival - a közakarat ellen fordultak, ezzel kárt okoznak a Fidesznek, az esztergomiakat elfordítják attól a párttól, ami eddig is sokat tett Esztergomért, és a későbbiekben is sokat kíván tenni értünk. Erkölcsi és vélhetően anyagi kárt okoznak nekünk.

Ön tisztelheti Meggyes polgármester urat, az Ő általa elért eredmények Esztergomot gazdagítják. A polgárok viszont a változásra szavaztak. Büszke lehet, hogy egy olyan város lakója, ahol a demokratikus értékeket ilyen bátran képviselik!

Ön méltatlanul viselkedett az alakuló ülésen, Ön és képviselőtársai megszégyenültek emellett a szerény, törékeny, intelligens, de vasakaratú asszony mellett. Kérem, gondolja át viselkedését, kövesse meg a Polgármester asszonyt, segítse maximálisan munkájában, különben biztos lehet benne, hogy a polgárok elfordulnak Öntől, szavazataikkal többé nem támogatják, nem támogatjuk Önt!

 

Megértésében bízva tisztelettel:

dr. Kanász Gábor

(forrás)